Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@21:54:26 GMT

رفتار کرونایی ما ایرانیان، هشداری به مردم

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۷۹۲۴

رفتار کرونایی ما ایرانیان، هشداری به مردم

چندی پیش به رسم معلمی بر رفتار و عملکرد ستادهای مختلف درگیر در حوزه مدیریت کرونا اعم از مرکز مدیریت بحران شهرداری تهران، ستاد مبارزه با کرونای استان و شهر تهران و بلاخره ستاد ملی مبارزه با کرونا در کشور  نمراتی را بر اساس ارزیابی هایم از ابتدا تا انتها طی یادداشتی در خبرانلاین ارایه کردم: چه نمره‌ای به مدیریت بحران کرونا می‌دهم؟

برخی از همکاران معتقد بودن بنده زیادی امتحان را سخت گرفته ام و می بایستی با کمی مساعدت نمراتم را لحاظ می کردم! نمرات بنده در تاریخ  ۹۹/۲/۶ بشرح ذیل بود:

- کمیته ملی: نمره ۱۴/۰ ( با شرایط فعلی که پیش گرفته اند، به نظر می رسد نمره آخر ترم ۱۰/۰ یا مردودی)

- کمیته تهران:  نمره  ۴/۰ ( با شرایط فعلی بنظر می رسد اخر ترم هم مردودی)

- مرکز مدیریت بحران تهران: نمره صفر( آخر ترم حتی با پروژه و نمره کمکی ۲/۰ و مردودی)

متاسفانه امروز 17 خرداد 1399، منحنی های زیر به دستم رسید که حقیقتا هم بسیار ناراحت کننده بود و هم کمی به خودم در نمره دادن امیدوارترم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

حقیقتا داستان چیست؟ آیا لحظه ای به عواقب این بیماری فکر کرده ایم؟ آیا در دوستان و اقوام افرادی که مبتلا بوده اند داشته ایم و سوال کرده ایم که چه بلایی بود و چه کشیدند؟ چقدر هزینه کردند؟
حتما خواهید شنید از مرگ بدتر بود، تمام پس اندازمان از بین رفت و تمام خانواده از نزدیک و دور گرفتار شدند و امروز همه از ما وحشت دارند! خوب چرا؟

قسمتی از این ملامت به ستادها و عملکرد ساده سازی «سریع» بحران در این اواخر به آنها بر میگردد که متاسفانه دیگر حوصله ای برای نوشتن و ارشاد به این عزیزان باقی نمانده، بیش از حد درباره مدیریت بحران کرونا، مسئولان و مردم نوشته ام؛ دیگر ممکن است اصلا خدای ناکرده بد برداشت شود! 
ولی توجه به این منحنی ها یک پارامتر را بیش از مسایل دیگر به تصویر میکشد و آن رفتارهای انسانی در این بیماری است. توجه کنید!
بر اساس منحنی ها، بسیاری از کشورها با رعایت بهتر ضوابط قرنطینه و توصیه های فاصله گذاری اجتماعی توانسته اند بر مدیریت بهینه بیماری فایق بیایند ولی در مورد کشور ایران منحنی، اوج دومی را نشان می دهد که با قدرت بالاتری در حال ورود به کشور است!

آیا این به جز رفتارهای پر خطر ما چیز دیگری را بیان می کند؟ بنده در مقامی نیستم که به دیگران و مردم بگویم چه کنید و یا چه نکنید، ولی این هشدار را می‌توانم با صدای بلند به «مردم» عزیز کشورم و هموطنان ارجمندم اعلام کنم که رفتارها و بی توجهی خود ما کاملا و یقینا منجر به مرگ عزیزانمان خواهد شد. تبعاتی که فعلا از آنها بی خبریم و تنها باید به «مسئولان» گفت که این عادی سازی زود بود.

* استاد نمونه کشور در مهندسی سازه، زلزله و مدیریت بحران و بنیانگذار مقاوم سازی و مدیریت بحران کشور

کد خبر 1395802

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا ویروس کرونا مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۷۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت

حامد یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استان تهران، ظهر پنج شنبه با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آبگرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روز‌های اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهر‌های ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکار‌های لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • سیل مسیر قطار تهران - گرگان را بست