Web Analytics Made Easy - Statcounter

"نبنزیا" در نامه‌ای برای دبیرکل سازمان ملل و در پاسخ به ادعاهای دائم طرف آمریکایی، تأکید کرد که ایران کاملاً حق دارد تا برنامه‌های موشکی و فضایی خود را توسعه دهد و این مسئله نقض برجام یا قطعنامه‌ شورای امنیت نیست. ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "واسیلی نبنزیا" نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل در نامه‌ای خطاب به "آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل متحد یادآور شد که ایران حق دارد تا برنامه‌های موشکی و فضایی خود را توسعه دهد و این مسئله به هیچ وجه نقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل یا توافقنامه هسته‌ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات بلندپایه روس در پاسخ به ادعاهای آمریکا مبنی بر نقض قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از سوی ایران، تأکید کرد: «اشارات دائمی از سوی  ایالات متحده به رژیم کنترل فناوری‌های موشکی برای "توجیه" ادعاهای این کشور مبنی بر اینکه گویا موشک‌های حامل پرتاب شده از سوی ایران قادر به تجهیز به سلاح‌های هسته‌ای هستند، نه از لحاظ واقع گرایی و نه بر اساس متن قطعنامه شماره 2231 شورای امنیت به هیچ وجه قابل توجیه نیستند.»

نبنزیا ادامه داد: «ایران هرگز تسلیحات هسته‌ای نداشته است و در حال حاضر هم چنین سلاح‌هایی را در اختیار ندارد و همانطور که ما انتظار داریم در آینده نیز هرگز آنها را در اختیار نخواهد داشت. در عین حال ، ایران کاملاً از این حق برخوردار است تا از امکانات علمی و فناوری فضایی در جهت اهداف علمی خود استفاده کند.»

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در پایان نامه خود یادآور شده است: «نه قطعنامه 2231 شورای امنیت ( که در سال 2015 برای تقویت برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به تصویب نرسیده و نه خود توافقنامه هسته‌ای به هیچ وجه حقوق و توانایی‌های ایران برای توسعه برنامه‌های موشکی و فضایی ملی در این کشور را محدود نکرده است.»   

سرلشکر باقری: پرتاب ماهواره نور موازنه قدرت را دچار تغییر و تحول کرده استارتش آمریکا: تکنولوژی به کار رفته برای پرتاب ماهواره «نور» مایه نگرانی استوال‌استریت ژورنال: موفقیت در پرتاب ماهواره نظامی یک نقطه عطف در صنایع نظامی ایران است

انتهای پیام/  

R7535/P/S8,89,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط برجام تحریم های ایران سازمان ملل اخبار "آمریکا" اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برجام تحریم های ایران سازمان ملل اخبار آمریکا اخبار روسیه برجام تحریم های ایران سازمان ملل اخبار آمریکا اخبار روسیه موشکی و فضایی شورای امنیت سازمان ملل هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۸۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبودها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش ایرنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد