Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@07:51:44 GMT

قیمت واقعی شیرخام بیش از ۲۹۰۰ تومان است

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۹۷۶۵

قیمت واقعی شیرخام بیش از ۲۹۰۰ تومان است

« سعید سلطانی سروستانی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه اکنون نهاده‌های دامی با قیمت‌های مصوب در بازار همچنان کمیاب است، افزود: دامداران هر کیلوگرم جو را در بازار با قیمت دو هزار و ۲۰۰ تومان، ذرت را دو هزار و ۷۰۰ و کنجاله سویا را پنج هزار تومان خریداری می‌کنند که در قیمت تمام شده محصول موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، درحالیکه نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم ذرت در بنادر یک هزار و ۵۰۰ تومان، جو در  یک هزار و ۳۵۰ تومان و کنجاله سویا دو هزارو ۴۵۰ تومان است که با احتساب هزینه حمل و نقل و انبارداری باید با قیمت های هر کیلوگرم ذرت یک هزار و ۷۵۰ تومان، جو یک هزار و ۶۰۰ تومان و کنجاله سویا دو هزار و ۷۰۰ تومان در استان‌ها تحویل داده شود.

وی اظهار داشت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شیرخام پایینتر از قیمت سال گذشته دو هزار و ۳۹۰ تومان خریداری می‌شود؛ این در حالیست که سه ماه زمان میبرد تا پول دامدار به دستش برسد.

متوسط سرانه مصرف شیر در ایران ۱۲۰ کیلوگرم است

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران گفت: طبق آمار جمعیتی و میزان تولید ۱۱ میلیون تنی شیر، متوسط سرانه مصرف این محصول در کشور ۱۲۰ کیلوگرم است.

وی افزود: برخی بدون اطلاع از آمار و ارقام تولید، میزان سرانه مصرف را بین ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم می دانند در حالی که اگر سرانه مصرف این میزان باشد یعنی سالانه حدود پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تن شیرخام در کشور تولید می شود.

سلطانی اظهار داشت: در حالیکه طبق آمار تولید دریافتی کارخانجات صنعتی شیر بیش از ۶ میلیون تن و مابقی به مصرف لبنیات‌های سنتی و خودمصرفی در روستاها می رسد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران تصریح کرد: براساس آمار تولید ۱۱ میلیون تن تولید شیرخام در سال ۹۸ مشخص است که متوسط سرانه مصرف شیرخام کشور برای هر ایرانی حدود ۱۲۰ کیلوگرم است که باید این رقم افزایش پیدا کند.

وی درباره وضعیت تولید علوفه و شیرخام در سالجاری گفت: در سالهای گذشته به دلیل کمبود بارندگی ها با مشکل کمبود علوفه و در نهایت حذف دام های شیری روبرو بودیم اما در سه تا چهار سال اخیر به دلیل بارندگی های مناسب و تولید علوفه دامی این مشکل برطرف شده و روند تولید رو به رشد است.

سلطانی اضافه کرد: در صورت بالا بودن قیمت شیرخام، دامدار می توند دامهایش را برای حتی ۶ زایش و دوره های شیری بیشتر نگهداری کند اما اگر قیمت شیرخام پایین باشد هر دام را بعد از دو تا سه زایش حذف می کنند زیرا صرفه اقتصادی ندارد.

وی ادامه داد: درحالی که گاوهایی که در سن پایین حذف می شوند گاوهای مولدی هستند که می توانند دو زایش و دو دوره شیردهی بیشتر داشته باشند.

به گزارش ایرنا، براساس مصوبه خردادماه سال ۹۸ ستاد تنظیم بازار، قیمت هر کیلوگرم شیرخام با چربی ٣.٢ درصد دو هزار و ۳۹۰ تومان درب دامداری تعیین شده بود و به ازای هر یک دهم چربی (مثبت یا منفی) ٣٦ تومان به قیمت شیر اضافه یا از آن کم می‌شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سرانه مصرف یک هزار دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سید علی موسوی با اشاره به اینکه کشت بادام زمینی در ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آغاز شده است افزود: پیش بینی می‌شود بادام کاران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن پیله خشک به ارزش اقتصادی ۱۲ میلیارد تومان برداشت کنند. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار قطب تولید این محصول در گیلان است اضافه کرد: در شهرستان‌های تالش، رشت، رودبار و بندر انزلی نیز بادام زمینی کشت می‌شود. 
سید علی موسوی با بیان اینکه بادام زمینی هر ساله در اردیبهشت ماه کشت و برداشت آن از اوایل شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت:بادام زمینی گیلان با داشتن دوره رشد ۱۱۰ تا ۱۲۰ روز از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و به دلیل طعم مطلوب، مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان است. 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار خانوار گیلانی در زمینه تولید و بهره برداری بادام زمینی فعالیت دارند افزود: همچنین ۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی در زمینه فرآوری این محصول در استان فعال هستند. 
محصول بادام زمینی به دلیل داشتن چربی‌های غیر اشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر است و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیلی در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار