Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@03:54:15 GMT

۶ استان در پیک‌ سایی مشارکت فناورانه می‌کنند

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۱۰۸۹

۶ استان در پیک‌ سایی مشارکت فناورانه می‌کنند

با توجه به توافقات صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزارت نیرو و شرکت توانیر، چند شرکت استانی برای جذب مشارکت فنارانه شرکت‌های فناور و فعال در حوزه پیک‌ سایی و صنعت برق اعلام آمادگی کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، براساس همکاری و توافقات صورت گرفته و پیگیری دستیار توسعه زیست‌بوم نوآوری حوزه انرژی در این معاونت، تلاش شده است تا شرکت‌های فناور، استارتاپ ها و  کلیه فعالان فناور این حوزه که توان و دانش ارائه راهکار و محصولات فناورانه را دارند ترغیب شوند تا در راستای حل مشکلات کشور در بخش برق و نیرو گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حل مشکل پیک‌سایی و کاهش اتلاف برق در شبکه تولید و توزیع برق کشور نیز از جمله مسائلی محسوب می‌شود که نیازمند راهکارهای مبتنی بر فناوری است.

بر این اساس در راستای آئین‌نامه پیک‌ سایی تابستان ۱۳۹۹ شرکت‌های توانیر، توزیع نیروی برق تهران بزرگ، شهرستان اصفهان، استان کردستان، استان خراسان جنوبی، غرب مازندران و استان سیستان و بلوچستان در نظر دارند از شرکت‌های خدمات مشاوره و سایر شرکت‌هایی که تجربه کاری در پروژه‌های مشاوره در خصوص کاهش پیک برق مشترکین برق دارند، برای انجام خدمات اجرایی طرح افزایش مشارکت مشترکین برق خانگی و تجاری در کاهش پیک و پاسخگویی بار دعوت به همکاری کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و مشارکت در طرح‌های پیشنهادی علاوه بر آدرس اینترنتی شرکت‌های برق مورد اشاره، به سایت شرکت توانیر یا پایگاه ملی اطلاع رسانی مناقصات کشور مراجعه کنند.

آیین نامه‌های تدوین شده در این حوزه براساس هدف‌گذاری‌های مورد توافق ابلاغ شده است. پیک سایی و کاهش ۱۰۰۰ مگاواتی بار پیک تابستان ۱۳۹۹ از جمله اهدافی است که صنعت برق کشور تلاش دارد با کمک جوانان و فناوران کشور به آن دست یابد.

بر اساس تفاهم‌نامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت نیرو، حوزه زیست بوم نوآوری انرژی معاونت علمی از شرکت‌های توانمندی که قادر به اجرای موفق اهداف این آئین‌نامه هستند برای مشارکت در اجرای طرح دعوت به عمل می‌آورد و در راستای دستیابی به موفقیت در اجرای طرح، حمایت مالی و معنوی ویژه‌ای انجام خواهد داد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري وزارت نيرو توانیر پیک سایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان