Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس یکی از مصوبات ستاد تنظیم بازار برای کاهش قیمت انواع حبوبات در بازار، بانک مرکزی مکلف شد تا تامین ارز این اقلام را در اولویت قرار دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ستاد تنظیم بازار برای کاهش قیمت انواع حبوبات در بازار تدابیری را اتخاذ کرد. در این مصوبات به بانک مرکزی تکلیف شده تا تامین ارز این اقلام را در اولویت قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مصوبه مورخ 15 خرداد 99 آمده است: با توجه به گزارش سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان از وضعیت قیمت انواع حبوبات در بازار مقرر گردید:

۳-۱ - بانک مرکزی بدون فوت وقت نسبت به تأمین ارز محموله های حبوبات موجودی بانک مرکزی رسوب بنادر و ثبت سفارش های مربوطه اقدام نماید.

۳-۲- با توجه به کاهش میزان واردات کسری نیاز بازار حبوبات (به میزان ۳۴ درصد در تاریخ منتهی به ۹۹/۰۳/۱۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل) به دلیل تغییر نرخ ارز این کالا مقرر گردید تشکل های موضوعی از جمله اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و کشاورزی ایران اتحادیه های مربوطه نسبت به تأمین کسری نیاز بازار بدون فوت وقت اقدام نماید.

۳-۳ - در راستای مدیریت منابع ارزی کشور وزارت جهاد کشاورزی مکلف گردید ضمن وزارت جهاد برنامه ریزی تولید مکفی انواع حبوبات متناسب با نیاز داخلی (رفع وابستگی) نسبت به ارائه کساورزی برنامه فصلی و ماهانه تولید و عرضه آنها اقدام نماید.

۳-۴- در راستای تنظیم مؤثر بازار انواع حبوبات و تشدید کنترل و نظارت مقرر گردید سازمان های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور و تمام دستگاههای نظارتی از جمله سازمان های صنعت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ضمن تشدید بازرسی ها به ویژه کنترل انبارها و واحدهای بسته بندی با احتکار و عدم رعایت ضرائب سود مصوب مطابق دستورالعمل شماره ۳۷۰/۹۹/۱۱۹۶۰ مورخ ۹۹/۰۲/۲۷ با تخلفات برخورد نمایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس انواع حبوبات بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • جدیدترین قیمت شاهین در بازار؛ شاهین کارکرده چند؟
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود