Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، گفت: یکی از موضوعاتی که می تواند مانع مدیریت بهتر این موضوع در هرمزگان شود، تصمیماتی است که بصورت متمرکز در پایتخت و بوسیله ستاد مبارزه با کرونا گرفته می شود و همه استان ها با وضعیت های مختلف متاسفانه نسخه واحد پیچیده می شود.

حسین رئیسی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: متاسفانه در چند روز اخیر علی رغم تلاش های عزیزانمان در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و کادرهای درمانی استان، شاهد شیوع بیماری کووید۱۹ بین هم استانی ها در هرمزگان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، گفت: بطوریکه وضعیت برخی شهرستان های هرمزگان قرمز اعلام شده است و این ملزم آن است که برای جای جای این استان تدابیر خاص اندیشیده شود.

وی، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که می تواند مانع مدیریت بهتر این موضوع در هرمزگان شود، تصمیماتی است که بصورت متمرکز در پایتخت و بوسیله ستاد مبارزه با کرونا گرفته می شود و همه استان ها با وضعیت های مختلف متاسفانه نسخه واحد پیچیده می شود.

رئیسی، ادامه داد: این موضوع می تواند مشکلات را تشدید کند و انتظار ما این است که ریاست محترم جمهور، وزارت کشور و وزرای مربوطه در این زمینه خصوصا وزارت بهداشت و درمان که تلاش های زیادی را در این مدت داشته اند و باید قدردان زحمات آنان باشیم، اگر این اجازه داده نشود که استان ها خودشان با شرایط موجود این موضوع را کنترل نکنند شاهد فاجعه باشیم.

نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: بنابراین انتظار می رود این اختیار به استان ها داده شود و هرچه سریعتر تصمیمات و تدابیر لازم برای مقابله با وضعیت جدید اندیشیده شود.  

رئیسی، خاطرنشان کرد: بطور قطع و یقین هم استانی های عزیز هم، که مردم آگاهی هستند و شرایط را بخوبی درک می کنند همکاری خواهند داشت که به وضعیت مناسب برگردیم و سلامتی هم استانی تضمین شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی کروناویروس استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند

در برنامه تهران ۲۰ رسانه ملی با حضور کارشناسان و مسئولان در رابطه با سامانه خود نویس نکاتی مطرح شد. در این رابطه فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن گفت: متاسفانه با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان داده خود را ثبت کرده و به راحتی ملک دیگری را اجاره داد. 

در ادامه داود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک اظهار داشت: در ماده ۱۸ جهش تولید عنوان شده که دسترسی برای مردم ایجاد شود، اما متاسفانه با تاسیس این سامانه مستقل، عملاً دسترسی مشاوران املاک قطع شده و اکوسیستم خرید و فروش تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه خودنویس دارای ایرادات فنی و قانونی است، گفت: با عنایت به احراز هویت از طریق تلفن همراه، در صورتی که کد رهگیری اولیه برای متعاملین پیامک می‌شود در اختیار مشاور املاک قرار نگیرد، امکان گرفتن کد رهگیری برای مشاور املاک دیگر میسر نیست. در صورتی که قانون‌گذار در صورت عدم دریافت کد رهگیری، تنبیهاتی را برای مشاور املاک در نظر گرفته است.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک عنوان کرد: علاوه بر این، در سامانه خودنویس متعاملین قبل از خواندن قرارداد، تمامی موارد را پذیرفته‌اند و دیگر امکان رد و تغییر قرارداد را ندارند.

وی عنوان کرد: سیاست واحد در حوزه مسکن نداریم و مشاوران املاک باعث ایجاد تورم نشده‌اند. آن چیزی که مهم بوده اجرای درست قانون است.

فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن نیز با بیان اینکه در قرارداد‌های اجاره برای موجران و مستاجران، امنیت معامله حائز اهمیت است، گفت: با ایرادات که این سامانه برخوردار است، به راحتی می‌توان ملک دیگری را اجازه داد.

وی تصریح کرد: متاسفانه احراز هویت در این سامانه وجود ندارد و با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان اطلاعات خود را ثبت کرده و در کمال تاسف این داده‌ها پذیرفته می‌شود. 

این کارشناس مسکن ضمن انتقاد به سامانه خودنویس عنوان کرد: صراحتاً در سامانه خودنویس آمده که هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحت اطلاعات ندارد.  آیا در آینده میزان پرونده‌های قضایی بیشتر نمی‌شود؟ چه کسانی باید صحت سنجی اطلاعات وارد شده را بررسی کنند که متاسفانه اجبارا به غیر رسمی شدن اسناد مالی دامن می‌زنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کشف ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد