Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین این راهنمای جدید سازمان جهانی بهداشت تغییر موضع عمده‌ای برای این سازمان شمرده می‌شد که تا به حال به علت شواهد محدود درباره کارآیی ماسک‌ها در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا از ترغیب به استفاده از آنها اکراه داشت. همچنین این نگرانی وجود داشت که هجوم آوردن مردم برای خریدن ماسک باعث کمبود ماسک‌های پزشکی برای کارکنان بهداشتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس راهنمای جدید این سازمان افراد بالای ۶۰ سال و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در جاهایی «امکان فاصله‌گیری جسمی وجود ندارد به علت افزایش خطر عفونت و/یا پیامدهای منفی» باید ماسک پزشکی بزنند.

سازمان جهانی بهداشت همچنین می‌گوید همه افراد دیگر باید ماسک پارچه‌ای سه لایه شامل لایه درونی از پارچه‌ کتانی جاذب، لایه میانی از پارچه پلی‌پروپیلن و لایه بیرونی پارچه مصنوعی مقاوم به مایع به صورت بزنند. سازمان جهانی بهداشت می‌گوید این ماسک‌ها را می‌توان در خانه تهیه کرد، اما شرکت‌های کوچک ممکن است تولید آنها شروع کنند و به این ترتیب شغل هم ایجاد می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید افراد نه تنها باید در اتوبوس‌ها و قطارها ماسک بزنند، بلکه در هر جای دیگری فاصله‌گیری جسمی مشکل است- در خواروبار فروشی‌ها، در محل کار یا در گردهمایی‌های اجتماعی، تجمع‌های گسترده‌ و در فضاهای بسته مانند مدارس، کلیساها، مسجدها و سایر مکان‌های عبادت.

این راهنمای جدید بر اساس نتایج پژوهشی است که به سفارش این سازمان درباره نوع ماسک‌هایی که افراد در جامعه می‌توانند استفاده کنند، انجام شده است. البته کارشناسان سازمان جهانی بهداشت می‌گویند هنوز معلوم نیست که این ماسک زدن باعث حفاظت خود فرد شود، اما ماسک زدن در صورتی که به درستی انجام شود، باعث حفاظت افراد دیگر می‌شود.

این سازمان تاکید می‌کند که ماسک زدن جانشین فاصله‌گیری جسمی و بهداشت دست نیست.

 دکتر ماریا وان کرخوه، رئیس فنی واحد پاسخ به کووید-۱۹ و رئیس بخش بیماری‌های نوپدید و بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان در سازمان جهانی بهداشت درباره احساس کاذب امنیت ماسک زدن در میان افرادی که در راهپیماهایی‌های اعتراضی از جمله تظاهرات درباره مرگ جرج فلوید شرکت می‌کنند، هشدار داد.

او گفت:‌ «ماسک زدن باید بخشی از یک راهبرد جامع پیشگیری باشد. هر کسی بیمار است باید در خانه بماند. افراد بیمار باید آزمایش شوند، افراد در تماس با انها شناسایی شوند و در قرنطینه قرار گیرند.»

کد خبر 518305 برچسب‌ها كروناويروس سازمان جهانی بهداشت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت ماسک زدن ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۴۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «آسوشیتدپرس» به نقل از منابع آمریکایی نوشت که (رژیم) اسرائیل این هفته طرح خود برای تخلیه غیرنظامیان فلسطینی پیش از عملیات احتمالی در رفح را به مقام‌های دولت بایدن اطلاع داده است.

منابع وابسته به دولت واشینگتن که مجاز به اظهارنظر علنی نبودند و با این شرط که نامشان فاش نشود قبول کردند تا درباره این موضوع حساس صحبت کنند، گفتند که طرح تفصیلی اسرائیلی‌ها، دیدگاه دولت ایالات متحده مبنی بر اینکه پیشبرد عملیات نظامی در رفح باعث به خطر افتادن جان تعداد زیادی از غیرنظامیان بی‌گناه فلسطینی خواهد شد را تغییر نداده است.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، علی‌رغم هشدار‌های «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و دیگر مقام‌ها غربی مبنی بر اینکه حمله به رفح، منجر به افزایش وحشتناک آمار تلفات غیرنظامیان و وخیم‌تر شدن بحران انسانی در غزه خواهد شد، پافشاری کرده است که در هر صورت، عملیات نظامی را در رفح انجام دهد.

واکنش آمریکا

در همین رابطه، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، مدعی شد: موضع ما ثابت است و باید قبل از تصمیم اسرائیل برای ورود به رفح، یک طرح روشن برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه شود.

وی در عین حال اذعان کرد که عملیات بزرگ ارتش اسرائیل در رفح خسارتی فراتر از حد انتظار (حد قابل قبول) به همراه خواهد داشت.

وزیر خارجه آمریکا همچنین از امکان تشکیل کشور مستقل فلسطینی با حفظ امنیت اسرائیل سخن گفت.
با این حال، وی جنبش حماس را به کارشکنی در مسیر آتش بس متهم کرد و مدعی شد: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش بس، حماس است.

بلینکن در نهایت مدعی شد: ما منتظر هستیم تا حماس با آتش بس و آزادی گروگان‌ها موافقت کند.

هشدار سازمان جهانی بهداشت

همزمان، «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت بار دیگر درباره هرگونه حمله زمینی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد و خواستار توقف جنگ شد. 

وی طی پستی در شبکه اجتماعی، نوشت که سازمان جهانی بهداشت عمیقاً نگران است که «عملیات نظامی در سطح وسیع در رفح غزه ممکن است منجر به حمام خون شود و سیستم بهداشتی را که از پیش فروپاشیده، تضعیف کند».

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال بمباران مناطق مختلف رفح است و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر انجام حمله زمینی به این منطقه با ادعای نابودی آخرین گردان‌های حماس پافشاری می‌کند. هرچند که کشور‌های اروپایی، ایالات متحده آمریکا به عنوان متحدان اصلی رژیم اسرائیل از نتانیاهو می‌خواهند که از این اقدام پرهیز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است