Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: تاکنون مبارزه با آفت سن گندم و جو در سطحی بالغ بر ۵۰ هزار هکتار از اراضی مشهد انجام شده است و پیش بینی می‌شود در سال جاری بیش از ۲۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی با پهباد سمپاشی شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مشهد، امید طهماسبی زاده اظهار کرد: به دلیل کنترل هوشمند پهباد، سمپاشی با این وسیله دقیق و یکنواخت صورت گرفته و این امر باعث افزایش بهره وری در عملکرد سمپاشی و جلوگیری از اتلاف سم ناشی از خطای انسانی در بکارگیری ابزار و محدودیت‌های وسایل و ماشین آلات می‌شود، ازطرفی چون تراکتور و سمپاش در مزرعه تردد نمی‌کند باعث جلوگیری از خسارت رسانیدن به گیاه شده و از کاهش عملکرد محصول جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: پهبادها به‌دلیل حرکت پروازی قابل ملاحظه، قابلیت بکارگیری برای سم پاشی در نقاط صعب العبور را بدون هر گونه محدودیتی داشته و از بروز بیماری‌های تنفسی و مسمومیت کاربران (کشاورزان) به میزان زیادی می‌کاهند و همچنین میزان مصرف محلول سم با پهباد ۱۰ لیتر در هکتار است در صورتیکه این میزان در سمپاشی با توربولاینر به ۲۰۰ لیتر در هکتار و در سایر روش‌های سمپاشی حتی به ۴۰۰ لیتر نیز می‌رسد.

وی بیان کرد: تاکنون مبارزه با آفت سن گندم و جو در سطحی بالغ بر ۵۰ هزار هکتار از اراضی مشهد انجام شده است و پیش بینی می‌شود در سال جاری بیش از ۲هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی با پهباد سمپاشی شود.

طهماسبی‌زاده خاطرنشان کرد: سن غلات از مهمترین آفات گندم و جو است که با تغذیه از این محصولات موجب خسارت کمی و کیفی زیادی در محصول نهایی می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی مشهد اظهار کرد: چنانچه در هر متر مربع بیش از سه عدد پوره سن باشد در حد خسارت اقتصادی است و باید حتما مبارزه صورت گیرد. 

وی یادآورشد: این آفت موجب از بین رفتن خاصیت گندم و جو در تولید و مصرف نان می‌شود که به جهت اهمیت بالای تولید این محصولات استفاده از فناوری در سمپاشی از جایگاه مهمی برخوردار است.

طهماسبی زاده در پایان گفت: انشاءالله با بازدیدهای مستمر شبکه مراقبت و مسئولین و کارشناسان پهنه‌ها این محصول استراتژیک با بهترین کیفیت و عملکرد برداشت شده و در سبد کالای خانوار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: گندم جو مشهد کشاورزی جهاد کشاورزی مشهد گندم و جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ