Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@08:28:22 GMT

آمار جهانی شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۷۷۹۱

آمار جهانی شیوع کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ در دنیا به ۳۹۸ هزار و ۲۵۶ نفر رسیده و تاکنون ابتلای شش میلیون و ۸۵۱ هزار و ۳۴۰ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون سه میلیون و ۳۵۱ هزار و ۳۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان سه میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۶۱ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان سه میلیون و ۴۸ هزار و ۱۴۳ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۳ هزار و ۶۱۸ مورد معادل دو درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از سه میلیون و ۷۴۹ هزار و ۵۷۹ پرنده مختومه بیماران مبتلا به کرونا سه میلیون و ۳۵۱ هزار و ۳۲۳ نفر معادل ۸۹ درصد از موارد بهبود یافته و فقط ۳۹۸ هزار و ۲۵۶ نفر معادل ۱۱ درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

تاکنون در بسیاری از کشورهای درگیر کروناویروس جدید محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع این عفونت برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.

در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است. این درحالیست که آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان‌ جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. طبق آخرین آمار شمار قربانیان این کشور از ۱۱۰ هزار نفر عبور کرده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۹۶۵ هزار و ۷۰۸ مبتلا، ۱۱۱ هزار و ۳۹۰ قربانی

۲. برزیل ۶۴۶ هزار و ۶ مبتلا، ۳۵ هزار و ۴۷ قربانی

۳. روسیه ۴۴۹ هزار و ۸۳۴ مبتلا، ۵۵۲۸ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۸ هزار و ۵۸ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۳۴ قربانی

۵. انگلیس ۲۸۳ هزار و ۳۱۱ مبتلا، ۴۰ هزار و ۲۶۱ قربانی

۶. هند ۲۳۶ هزار و ۷۸۱ مبتلا، ۶۶۴۹ قربانی

٧. ایتالیا ۲۳۴ هزار و ۵۳۱ مبتلا، ۳۳ هزار و ۷۷۴ قربانی

۸. پرو ۱۸۷ هزار و ۴۰۰ مبتلا، ۵۱۶۲ قربانی

۹. آلمان ۱۸۵ هزار و ۴۱۴ مبتلا، ۸۷۶۳ قربانی

۱۰. ترکیه ۱۶۸ هزار و ۳۴۰ مبتلا، ۴۶۴۸ قربانی

ایران نیز با ۱۶۷ هزار و ۱۵۶ مبتلا و ۸۱۳۴ قربانی در رتبه یازدهم فهرست جهانی کشورهای درگیر کووید-۱۹ قرار گرفته است.

پس از آن کشورهای فرانسه با ۱۵۳ هزار و ۱۵۵ مبتلا، شیلی با ۱۲۲ هزار و ۴۹۹ مبتلا، مکزیک با ۱۱۰ هزار و ۲۶ مبتلا، عربستان سعودی با ۹۵ هزار و ۷۴۸ مبتلا، کانادا با ۹۴ هزار و ۳۳۵ مبتلا، پاکستان با ۹۳ هزار و ۹۸۳ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۳۰ مبتلا، قطر با ۶۵ هزار و ۴۹۵ مبتلا، بنگلادش با ۶۰ هزار و ۴۹۵ هزار مبتلا و بلژیک با ۵۸ هزار و ۹۰۷ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای هلند، بلاروس، آفریقای جنوبی، سوئد، اکوادور، امارات متحده عربی، سنگاپور، کلمبیا، پرتغال، مصر، سوئیس، کویت، اندونزی، اوکراین، لهستان، ایرلند، آرژانتین، فیلیپین و رومانی بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند و با توجه به این جدول آماری طی هفته‌های اخیر تعداد کشورهایی که اکنون بالای ۲۰ هزار مبتلا دارند، افزایش یافته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سیروس عسگری بیماری کاوازاکی طرح شفافیت آراء مینیاپولیس ویروس کرونا ابتلا به کرونا آمار جهانی کشورهای جهان سیروس عسگری بیماری کاوازاکی طرح شفافیت آراء مینیاپولیس سه میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • خیزش دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی ظرفیت جهانی شدن دارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!