Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، مسکینی روط معاون عمرانی فرماندار مراغه در مراسم دهگردشی و بازدید مسوولان اجرایی مراغه از روستای هرق با تاکید بر لزوم شناسایی ظرفیت‌های روستایی برای توسعه اقتصادی گفت: رفع مشکلات و توسعه زیرساخت‌ها  اولویت مناطق روستایی است.

مسکینی روط افزود: شناسایی پتانسیل‌های روستا‌های این شهرستان از جمله راهکار‌های موثر برای رشد اقتصادی و اجتماعی منطقه است که باید مورد توجه دهیاران و مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: همچنین توجه به دغدغه‌ها و مطالبات مردم در مناطق روستایی این شهرستان نیز از اولویت‌های مدیران ادارات و دستگاه‌های خدمات رسان بوده که در این راستا باید مشکلات موجود را احصا و برای رفع آن عزم جدی داشته باشند.

او افزود: در راستای کاهش مشکلات مناطق روستایی و با موافقت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، قیر مورد نیاز برای آسفالت ریزی ۱۵ روستای این شهرستان از طریق تهاتر تامین می‌شود.

مسکینی با اشاره به رفع مشکلات موجود در روستای هرق نیز افزود: با توجه به فرسوده بودن مدرسه موجود در این روستا، اعتبار ۵۰۰ میلیون تومانی برای احداث مدرسه ۶ کلاسه توسط سازمان نوسازی مدارس تامین و به زودی عملیات اجرایی آن با مشارکت مردم آغاز خواهد شد.

 مقتومی معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز گفت: امسال حدود ۱.۶ میلیارد تومان در قالب اعتبارات ویژه برای توسعه روستایی در این شهرستان تخصیص می‌یابد.

 مقتومی افزود: وجود مشارکت‌های مردمی و همراهی اهالی روستاها، زمینه ساز تسریع و تهسل در اجرای طرح‌های عمران روستایی بوده و از این رو باید مورد توجه قرار گیرد.

 مجیدی بخشدار مرکزی مراغه نیز گفت: با توجه به اینکه کشاورزی و گردشگری مهم‌ترین محور‌های توسعه روستایی در روستا‌های این شهرستان بوده، بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در این بخش ها، ضرورتی انکار ناپذیر است.

او افزود: اجرای طرح دهگردشی نیز فرصتی برای شناسایی مشکلات، ارائه راهکار‌های موثر برای رفع آن‌ها و نیز ایجاد زمینه مساعد برای توسعه زیرساخت هاست که در طول سال انجام خواهد شد.

سلیمانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مراغه نیز گفت: توسعه شبکه آب شرب بهداشتی در مناطق روستایی از رویکرد‌های این شرکت در سال جاری است.

سلیمانی افزود: برای این منظور، مشارکت و همراهی مردم در مناطق روستایی برای تسهیل در اجرای طرح‌های آبرسانی در روستا‌ها بیش از پیش ضروری بوده و این امر زمینه ساز توسعه زیرساخت‌های روستایی خواهد شد.

او افزود: در این راستا، با همراهی روستاییان، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای هرق، یک قطعه زمین برای احداث مخزن آب شرب بهداشتی در اختیار این شرکت قرار می‌گیرد تا مشکل آب این منطقه مرتفع شود.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توسعه زیرساخت ها مناطق روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی؛ در این فصل از سال انواع گیاهان کوهی با خاصیت‌های غذایی و دارویی از دامن طبیت برداشت و برای تهیه انواع غذا‌های سنتی استفاده می‌شود.

هر سال از اردیبهشت بازارچه‌ای برای عرضه گیاهان کوهی در مراغه راه اندازی و ده‌ها گونه توسط روستائیان حاشیه مراتع از دامن طبیعت چیده و عرضه می‌شود.

علاقه مردم مراغه و شهر‌های منطقه به تهیه غذا‌های محلی و سنتی از جمله، آش، آبگوشت، بورانی با این گیاهان رونق این بازار را دو چندان کرده است.

در این بازار بیشتر از ۱۵ نوع انواع تره کوهی از جمله قار ترسی، کنگر، ریواس، قازی یاغی، سورولو، گل آقا و بزگوش به فروش می‌رسد.

البته برداشت و فروش بی رویه و غیر اصولی این گیاهان سالهاست دوستداران طبیعت و محیط زیست را نگران کرده است.

برداشت بیش از ظرفیت با گذشت زمان موجب کاهش سطح رویش و جمعیت این گونه ها‌ی باارزش گیاهی در مراتع و طبیعت سهند شده است.

در بیشر موارد بهره برداران به علت بی توجهی به اهمیت این گیاهان آنها را از ریشه برداشت می کنند و با پیاز از خاک بیرون می‌آورند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: برداشت بی رویه و غیر اصولی این گیاهان در طول سال‌های گذشته موجب به خطر افتادن تنوع گیاهی مراتع سهند شده است.

زارع افزود: میزان بالای برداشت این گیاهان موجب وارد آوردن آسیبهای جبران ناپذیر به ذخایر ژنتیکی سهند شده است. با مدیریت در بهره برداری می‌توان فرصتی فراهم کرد تا این گونه‌های باارزش به نسل‌های آینده نیز حفظ شود.

در مراتع سهند بیش از یک هزار گونه گیاهی شناسایی شده که از این گیاهان ۵۰ گونه آن خوراکی است و خاصیت غذایی و دارویی دارد.
کوه سهند با ۱۲۹ هزار هکتار مرتع در شمال شرقی شهرستان مراغه در آذربایجان شرقی واقع شده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است