Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا نعناکار روز شنبه در این زمینه اظهارداشت: برای خرید دستگاه بی‌خطرسازی پسماند، آموزش نیروها و ساخت و ساز مکان استقرار دستگاه بیش از پنج میلیارد ریال هزینه شده است.

وی افزود: تجهیز بیمارستان یثربی به دستگاه ضدعفونی پسماند با هدف حمایت از تولید داخلی صورت گرفت و همه استانداردها و شاخص‌های اداره‌کل تجهیزات پزشکی و سازمان استاندارد از ویژگی‌های دستگاه جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان با اشاره به دریافت گواهینامه بین‌المللی محیط زیست بیمارستان آیت‌الله یثربی در شهریور سال گذشته، کاهش پسماندها را جزیی از هدف‌های توسعه‌ای این بیمارستان عنوان کرد.

وی در ادامه نیز گفت: تصفیه فاضلاب و استفاده از پساب استاندارد فاضلاب برای آبیاری فضای سبز، استفاده از روش قطره‌ای برای آبیاری فضای سبز و به‌کارگیری مدیریت درست پسماند در راستای دستیابی به یک محیط سالم و بی‌خطر برای کارکنان و جامعه در کنار جداسازی، جمع‌آوری، نگهداری و دفع نهایی پسماند بر اساس ضوابط از دیگر اقدام‌های صورت گرفته است.

نعناکار اضافه کرد: مسوولیت اجتماعی در راستای حفاظت از محیط زیست و احترام به آیندگان جزیی از برنامه‌ها و هدف‌های راهبردی بیمارستان یثربی است که در این راستا پیاده‌سازی استاندارد محیط زیست بر اساس ایزو ۱۴۰۰۱ سال گذشته به انجام رسید.

بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی فوق تخصصی آیت‌الله یثربی کاشان دارای ۱۱ درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی شامل داخلی، ریه، قلب، جراحی های عمومی، ترمیمی، چشم، زنان، کلیه، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، ارتوپدی و ارولوژی است.

۶ بیمارستان دانشگاهی، ۲ بیمارستان خصوصی، یک دی کلینیک، پنج درمانگاه دولتی و ۲ شبکه بهداشتی در منطقه کاشان به بیماران خدمات‌رسانی می‌کنند.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل، زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

برچسب‌ها مدیریت پسماند اصفهان کاشان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت پسماند اصفهان کاشان بهداشت و سلامت مدیریت پسماند اصفهان کاشان بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در حاشیه نشست بررسی مسائل محیطی زیستی مناطق پنج‌گانه کشور اظهار داشت: در خصوص تفاهم‌نامه‌ای که مهرماه سال 1402 بین شورای اسلامی استان و اداره کل محیط زیست استان جلسه‌ای با حضور اعضای شورای استان و رؤسای شورای شهرستان‌ها با مدیرکل و معاونین و کارشناسان برگزار شد.

وی ادامه داد: مطالبات و درخواست‌های افراد  در جلسه در حوزه استانی و شهرستانی مطرح شد و مصوب شد که مسائل پیگیری شود و همکاری مناسب‌تری را در سطح استان، شوراهای اسلامی و سازمان محیط زیست داشته باشیم.

 رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری در خصوص مهمترین مشکلات استان در زمینه محیط زیست تصریح کرد: ما باید بپذیریم که در استان در مورد مدیریت پسماند دچار چالش هستیم و در حوزه پسماند و زباله‌ها دچار نوعی بی‌تکلیفی و عدم مشخص بودن متولی مدیریت پسماند و زباله در سطح استان نیز هستیم.

 وی اضافه کرد: دهیاری‌ها منابع بسیار محدودی برای مدیریت دارند و نمی‌توانند طبق اصولی که در قانون مطرح شده است مدیریت کنند، شهرداری‌ها نیز به همین شکل دچار مسئله هستند و ما اساسی‌ترین مسئله‌ای که در شهرها و روستاها داریم موضوع پسماند و مدیریت آن است که مشکلات بسیار زیادی را برای شوراهای شهرها و روستاها و به ویژه شخصیت حقیقی برخی مسئولان ایجاد کرده است.

میری خاطرنشان کرد: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا