Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شهر تهران و رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت از دو حوزه امتحان نهایی شهر تهران و فرایند برگزاری امتحانات در این حوزه‌ها بازدید کردند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در این بازدید‌های سرزده که از دبیرستان پسرانه شهید آیت الله مدنی و دبیرستان دخترانه نمونه دولتی فراست واقع در منطقه یک شهر تهران صورت گرفت، خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت با اشاره به اینکه پروتکل‌های بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا به مدارس ابلاغ شده است، گفت: حوزه‌های امتحان نهایی باید تمامی ضوابط مربوط به برگزاری امتحانات نهایی را رعایت کنند و دانش آموزان پیش از شروع امتحان و برای ارتقای امنیت و صحت امتحانات نیم ساعت قبل از شروع امتحانات، وارد سالن و روی صندلی‌ها نشسته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با اشاره به افزایش امنیت امتحانات گفت: ارسال سوالات رمز گذاری شده و بازگشایی رمز سوالات از طریق الکترونیکی بین ۱۵تا ۳۰دقیقه وابسته به مقدار زمان لازم برای تکثیر و تعداد سوالات، پیش از امتحان به قرنطینه و اتاق تکثیر سوالات واقع در حوزه اجرا ارسال می‌شود و در این مدت سوالات تکثیر شده به حوزه امتحانی ارسال می‌شود.

عبدالرضا فولادوند، مدیرکل شهر تهران نیز با اشاره به اهمیت آزمون‌های حضوری در پایه نهم و دوازدهم گفت: امتحانات پایه نهم در انتخاب رشته دانش آموزان و آینده شغلی دانش آموزان موثر است و امتحانات پایه دوازدهم هم به دلیل تاثیر معدل دیپلم در کنکور دارای اهمیت است.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ضرورت پیشگیری بر اساس پروتکل‌های بهداشتی اظهار کرد: آموزش و پرورش شهر تهران برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی تعداد حوزه‌های آزمون‌های نهایی را از ۲۷۴حوزه به ۵۰۰حوزه افزایش داده است و تعداد دانش آموزان در حوزه‌های امتحان نهایی از تعداد ۲۷۴نفر به۱۲۰ نفرکاهش پیدا کرده است.

فولادوند گفت: تعداد۵۰۰تب سنج برای حوزه‌های امتحانات نهایی خریداری شده است تا پیش از ورود عوامل اجرایی و دانش آموزان حرارت بدن آن‌ها سنجیده شود. همچنین با بسیج توافق کرده‌ایم تا برای ضد عفونی مدارس در قبل و بعد از برگزاری آزمون به ما کمک کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اهمیت آموزش جهت پیشگیری از تکثیر کرونا گفت: مربیان بهداشت و مدیران حوزه‌های اجرا آموزش‌های لازم را پیش از برگزاری امتحانات جهت پیشگیری از شیوع کرونا دیده‌اند و با توجه به این آموزش‌ها تمامی پروتکل‌های بهداشتی در هنگام برگزاری آزمون‌ها رعایت می‌شود و خانواده‌ها از این بابت و در مورد سلامت فرزندانشان نگرانی نداشته باشند.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، شایان ذکر است، طی این دو بازدید نحوه ضد عفونی دانش آموزان هنگام ورود به مدرسه، استفاده از ماسک و دستکش، رعایت فاصله گذاری بین صندلی‌ها در محل برگزاری آزمون، مخزن سوالات و ... مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حوزه شهر تهران ویروس کرونا پروتکل بهداشتی دانش آموزان شهر تهران آزمون ها حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تهران قدیم | عکس‌هایی از امتحانات نهایی دختران در سال ۴۳
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آیلتس چیست؟
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان