Web Analytics Made Easy - Statcounter

«الکسی فننکو» گفت: معترضان سیاه پوست اکنون فقط خواهان برقراری عدالت، توقف خودسری‌ها و اقدامات خلاف قانون ماموران پلیس آمریکا علیه سیاه پوستان نیستند.

وی افزود: معترضان که اکثرا افراد بیکار و از قشرهای محروم جامعه آمریکا هستند به غارت و نابودی هر چه که بر سر راهشان قرار گرفته است روی آورده‌اند.  

فننکو معتقد است که زمینه برای اعتراض‌ها در آمریکا از مدتها پیش فراهم شده بود و قتل جورج فلوید تنها جرقه‌ای برای آتش زدن خشم مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریشه‌های اعتراض‌ها به سال‌های دهه ۷۰ میلادی بازمیگردد زمانی که در آمریکا باقی مانده محدودیت‌های نژادی از بین رفت.

وی ادامه داد: این رویداد در دوره ریچارد نیکسون رئیس جمهوری اسبق آمریکا رخ داد که در واقع بسیار دیر شده بود. از آن زمان در آمریکا فرهنگ نزاکت سیاسی بوجود آمد که بحث درباره مسائل نژادی ممنوع شد.به همین دلیل مسائل نژادی مطرح نشده و طی دهه‌ها بر روی هم انباشته شد.

اعتراضات به قتل «جورج فلوید» سیاه‌پوست ۴۶ ساله توسط پلیس شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا، همچنان در داخل و خارج آمریکا ادامه دارد و تاکنون دست کم پنج نفر کشته و ۱۰ هزار نفر هم توسط ماموران امنیتی آمریکا دستگیر و زندانی شده اند.
رسانه‌ها، گستردگی این اعتراضات را با تظاهراتی مقایسه می‌کنند که در سال ۱۹۶۸ در پی ترور «مارتین لوترکینگ» رخ داد.

کارشناس روس در ادامه مصاحبه با اشاره به تبعیض نژادی در آمریکا گفت: به این مساله باید توجه داشت که قوانین آمریکا را سفید پوستان نوشته‌اند. 

فننکو معتقد است که قدرت گرفتن جامعه سیاه‌پوس در آمریکا، مساله‌ای غیرقابل تحمل برای سفید پوستان است. 

وی بر این باور است که شماری از مهاجران از کشورهای آمریکای لاتین و محافظه کاران و برخی از کاتولیک‌ها نیز به جریان نژادپرستانه سفیدپوستها ملحق شده و دارای دیدگاه‌های ضدسیاه پوستان بودند.

کارشناس روس معتقد است دیر یا زود این مسائل نژادی منفجر می‌شد و از زمان حکومت باراک اوباما شاهد بودیم که این اعتراض‌ها در حال گسترش است.

به گفته وی، حکومت فدرال آمریکا اعتراضها را سرکوب کرد و هیچ اقدامی برای حل این مسائل پیشنهاد نکرد. 

استاد دانشکده سیاست‌های جهانی دانشگاه دولتی مسکو در مورد اعتراض‌های کنونی در آمریکا که در روزهای اخیر تا ۱۵۰ شهر این کشور را فرا گرفته است، گفت: این اعتراض‌ها به تسخیر کاخ سفید نخواهد انجامید. 

وی افزود: ممکن است معترضان شهری را تحت کنترل خود درآورند و چنین اقدامی می‌تواند مسائل بسیار جدی به همراه داشته باشد. 

فننکو خاطرنشان کرد: این ممکن است همانند مناقشه قره باغ باشد که با آغاز آن، پایه‌های اتحاد جماهیر شوروی سابق متزلزل شد. اگر در مناطق آمریکا مسائل جدی رخ دهد پایه‌های حکومت آمریکا را به تزلزل درمی‌آورد. 

وی افزود: موضوع دیگر اینکه در آمریکا یک گرایش بسیار خطرناک وجود دارد. در حالی که حزب دمکرات خود را به عنوان مدافع حقوق اقلیت‌ها نشان می‌دهد، جمهوریخواهان طرفداران سنتی سفید پوست‌های محافظه کار هستند.

استاد دانشگاه روس خاطرنشان کرد: دودستگی در جامعه آمریکا و فرهنگ و اخلاق این کشور بقدری عمیق است که بین دو دسته دوستی ناممکن است. آنچه که در گذشته در آمریکا موضوعی عادی بود و مردم با دیدگاه‌های سیاسی متفاوت می‌توانستند با یکدیگر دوستی و معاشرت کنند در زمان حاضر امکانپذیر نیست. 

وی ادامه داد: بین جمهوریخواهان و دمکرات‌ها شکاف روانی عمیق بوجود آمده و این خطری جدی برای یک کشور است. 

وی معتقد است که دمکرات‌ها تلاش خواهند کرد تا برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اعتراض‌ها حفظ شود اما این اقدام بسیار سخت است و برای آمریکا پیامدهای خطرناکی به همراه خواهد داشت. 

کارشناس روس در بخش دیگری از مصاحبه خاطرنشان کرد که آمریکا که سالها در کشورهای دیگر انقلاب‌های رنگی برپا کرده و حکومت‌های مخالف خود را سرنگون کرده است همینک خود به این وضعیت گرفتار شده است. 

 وی به عنوان مثال به تغییر حکومت در اوکراین و روی کار آمدن حکومت طرفدار آمریکا در این کشور در جریان انقلاب رنگی اشاره کرد و گفت که چنین اقداماتی با حمایت آمریکا در گرجستان و قرقیزستان رخ داد.

فننکو خاطرنشان کرد که انقلاب رنگی در گرجستان یک انقلاب دمکراتیک نبود بلکه درنتیجه آن میخاییل ساآکاشویلی بر سر قدرت آمد که یک ملی‌گرا بود و شعارش سرکوبی آبخازیها و اوستیاییها بود و در قرقیزستان نیز با شعار سرکوبی ازبک‌ها چنین انقلابی رخ داد.

کارشناس روس گفت: آنچه که آمریکا طی سالهای طولانی در مورد کشورهای دیگر کرده و آتش مناقشه برافروخته بود را همینک تجربه می کند. 

برچسب‌ها مسکو اعتراض های خیابانی ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری خشم مردم آمریکا و تهدیدات ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسکو اعتراض های خیابانی ایالات متحده آمریکا مسکو اعتراض های خیابانی ایالات متحده آمریکا کارشناس روس اعتراض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در نشست این هفته کابینه این رژیم خواستار شلیک به غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه، حتی در صورت داشتن پرچم سفید شد.

این اظهارات بن گویر در پاسخ به اظهارات «هرتزی هالوی» فرمانده ستاد مشترک ارتش رژیم اشغالگر درباره بازداشت تعدادی از فلسطینی ها در غزه بیان شد.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با بیان این موضوع که تعداد شهروندان فلسطینی بازداشتی در نوار غزه بالاست، خواستار شلیک به آنها حتی در صورت داشتن پرچم سفید شد و این شهروندان بی دفاع را به زعم خود تروریست خواند و گفت: "چرا ارتش اسرائیل تروریست ها را قبل از تسلیم شدن و دستگیری، نمی کشد؟ آیا نمی شد تعدادی از آنها را کشت؟ با این همه بازداشتی چه باید کرد؟"

به گزارش ایرنا، وزیر امنیت داخلی رژیم اشغالگر در حالی خواستار اعدام فلسطینی ها پیش از بازداشت شده است که نهادهای حقوق بشری درباره وضعیت بغرنج اسرای فلسطینی ابراز نگرانی کرده اند.

اخیرا، مرکز حقوق بشری فلسطینی «میزان» از اوضاع ناگوار سه هزار زندانی فلسطینی در نوار غزه‌ خبر داد که از زمان حمله به این منطقه، به دست اشغالگران به بند کشیده شده‌اند.

این مرکز اعلام کرد که از زمان حمله رژیم صهیونیستی به غزه، سه هزار فلسطینی به دست اشغالگران بازداشت شده اند که در میان آنها زنان، کودکان، سالخوردگان و پزشکان به چشم می‌خورند.

مرکز حقوق بشری میزان گزارش داد: این بازداشت شدگان در زندان‌های «نفحه» و «النقب» به سر می‌برند و ارتباط آنها با دنیای خارج قطع است.

این مرکز در ادامه به انتقال ۳۰۰ بازداشتی از غزه که ۱۰ کودک در میان آنها وجود دارد، به زندانهای «عسقلان» و «عوفر» برای بازجویی خبر داد.

مرکز حقوق بشری میزان از انواع شکنجه و رفتار تحقیرآمیزی خبر داد که علیه بازداشت شدگان اعمال و کرامت انسانی آنها از زمان بازداشت تا رسیدن به مراکز بازجویی لگدمال می‌شود.

این درحالی است که اسیران اهل غزه که به تازگی از سوی صهیونیست‌ها آزاد شده‌اند، روایات هولناکی از شرایط بازداشت بیان کردند.

یکی از نوجوانان فلسطینی که از سوی اشغالگران آزاد شده است، از اهانت و ضرب شتم به دست اشغالگران با وجود اینکه از ناحیه شکم، پشت و پا زخمی شده بود، خبر داد.

یکی دیگر از اسیران نیز پایش را به سبب شکنجه و اهمال پزشکی از دست داده است.

گروه حقوق بشری «دفاع مدنی فلسطینی» در غزه نیز از اوضاع ناگوار ۱۵۰ اسیر آزاد شده از سوی اشغالگران خبر داد که در معرض انواع شکنجه و آزار قرار گرفته‌اند.

از سوی دیگر، کمیته بین المللی صلیب سرخ از موارد شکنجه طولانی مدت علیه بازداشت شدگان فلسطینی خبر داد.

این کمیته اعلام کرد که اطلاعی از سرنوشت بقیه بازداشت شدگان در دست ندارد.

کمیته بین المللی صلیب سرخ خواستار همکاری رژیم صهیونیستی با این کمیته برای اطلاع از سرنوشت بقیه بازداشت شدگان شد.

پیش از این نیز مرکز حقوق بشری اروپا- مدیترانه فاش کرده بود که بازداشت شدگان از جمله زنان و کودکان در معرض شکنجه شدید و رفتار غیرانسانی قرار گرفته‌اند.

کد خبر 847527 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین

دیگر خبرها

  • ادعای آزادی‌خواهی آمریکا با «سرکوب معترض‌ها» زیر سوال رفته است
  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • پیامد‌های شکست در اراک؛ ضربه به شخصیت پرسپولیس، نمایان شدن مشکلات دفاعی و عیار گلر جوان
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم