Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@08:12:13 GMT

روغن و شکر نباید با ارز دولتی وارد شود

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۹۵۸۳

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  علیرضا مهاجر گفت: مصرف زیاد روغن و شکر به بهداشت عمومی جامعه را آسیب می زند گفت: از سوی دیگر، اختصاص ارز 4200 تومانی به روغن و شکر باعث می شود تا تولیدکننده داخلی توانایی رقابت با محصول خارجی را نداشته باشد.وی افزود: چرا روغن و شکر باید با ارز 4200 هزار تومانی وارد شود و چرا این محصولات در دسته کالاهای اساسی قرار دارد؟

 

علیرضا مهاجر اضافه کرد: روغن و شکر موادی آسیب زا هستند و نباید زیاد مصرف شوند و بر همین اساس نباید با فرآیند کالاهای اساسی وارد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شیر و گوشت که از ضروریات تغذیه انسان هستند در حال حاضر با ارز عادی محاسبه می شود اما روغن و شکر ارز دولتی در اختیار دارند.

 

مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که ما باید سیستم واردات را اصلاح کنیم، توضیح داد: اگر امروزه انحصار واردات روغن و شکر در اختیار 5 نفر قرار دارد، فرض می کنیم که این 5 نفر رفتند و حتما 5 شخص دیگر عهده دار این کار خواهند شد.

 

وی افزود: ما به دنبال این هستیم که با ساماندهی فرآیند تولید در کشور، در شرایط بحرانی نیاز به واردات نداشته باشیم.علیرضا مهاجر تاکید داشت: اختصاص ارز 4200 تومانی به روغن و شکر باعث می شود تا تولیدکننده داخلی توانایی رقابت با محصول خارجی را نداشته باشد.وی اضافه کرد: زمانی که ما فضای رقابتی نداشته باشیم، کشاورز اقبالی به کاشت دانه روغنی نشان نمی دهد.

 

مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که در موضوع ارز دانه های روغنی مجلس شورای اسلامی کوتاهی کرده است، عنوان کرد: شورای اقتصاد و سازمان حمایت از تولیدکننده و مجموعه دولت در نابسامانی وضعیت روغن و شکر مقصر هستند.

 

تسنیم

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ارزدولتی جهاد کشاورزی روغن اقتصاد جام نیوز شکر روغن و شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۹۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خالی فروشی» حواله خودرو

یک مقام مسوول در بنیاد شهید و امورایثارگران اخبار معامله حواله خودرو وارداتی ایثارگران را تکذیب و تاکید کرد که نه حواله‌ای صادر شده و نه خودرویی از این مسیر وارد کشور شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، در اسفندماه سال گذشته آگهی مربوط به خرید و فروش حواله جانبازان و ایثارگران با قیمت‌های میلیاردی در بسیاری از پلتفرم‌های معاملات خودرو، حاشیه ساز شد.

خودرو‌هایی که واردات آن‌ها برای جانبازان و ایثارگران مجاز اعلام شده بود شامل بنز، بی ام و، تویوتا، نیسان و ... می‌شد.

محصولات خارجی که ورود آن برای وارد کنندگان عادی غیرمجاز اعلام شده بود.

طبق آیین نامه ابلاغ شده، جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد مجاز به واردات تا سقف قیمت ۲۵ هزار یورو و جانبازان ۷۰ درصد تا سقف قیمت ۳۰ هزار یورو می‌توانند خودرو وارد کنند.

جانبازان ۷۰ درصد ویژه (دو پا یا دو دست قطع از مچ و یا قطع نخاع) نیز تا سقف قیمت ۳۵ هزار یورو مجاز به واردات هستند.

در لیست جانبازان ۷۰ درصد خودرو‌های بنز و بی ام و و دیگر محصولات لوکس دیده می‌شود.

حواله واردات خودرو به جانبازان در اصل استفاده از امتیازی است که فروش آن برای صاحب حواله با سود زیادی همراه است.

بدین ترتیب در اواخر اسفندماه حواله جانبازان با قیمت‌های میلیاردی آگهی می‌شد این در شرایطی است که حالا به نظر می‌رسد در پلتفرم‌های آگهی خودرو "خالی فروشی" شده است

چرا که به گفته یک مقام مسول در بنیاد شهید اصلا حواله‌ای صادر نشده که بخواهد مورد معامله قرار گیرد.

بر این اساس تمام آگهی‌های معامله حواله نیز در سال جاری از پلتفرم‌های آگهی دهنده حذف شده است.

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران