Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا ، فرید براتی سده درباره آخرین آمار جمع آوری و غربالگری معتادان متجاهر گفت: تاکنون طی ۴۱ مرحله ۶۷۰۰ نفر در ۱۱ استان کشور جمع‌آوری و ساماندهی شده و به مراکز معرفی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه از ۴۵۰۰ نفر از این معتادان تست کرونا دریافت شده است، تصریح کرد: طبق دستور العمل وزارت بهداشت و کمیته درمان از همه افرادی که وارد مراکز شده‌اند باید تست کرونا گرفته می‌شد که البته برخی از استان‌ها به طور کامل تست کرونا را از معتادان جمع‌آری شده دریافت نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه ۵۴ نفر از معتادان جمع‌آوری شده، به کرونا مبتلا بوده‌اند، اظهار کرد: بیشترین تعداد معتادان مبتلا به کرونا (۳۴ نفر) مربوط به تهران بوده و بقیه در استان‌های دیگر هستند.

براتی سده با بیان اینکه ۴۱ نفر در مراکز ویژه‌ای که برای افراد مبتلا در نظر گرفته شده است، بستری شده‌اند، توضیح داد: بقیه این معتادان در خود مراکز قرنطینه افراد بدون علامت، در مراکز ماده ۱۶ مستقر هستند.

وی افزود: به این ترتیب ۴۹۶۸ نفر هم از ۶۷۰۰ نفر به مراکز ماده ۱۶ معرفی شدند. بقیه افراد جمع‌آوری شده یا معتاد متجاهر نبودند یا اینکه جزو معتادانی بودند که شرایط پذیرش در مراکز ماده ۱۶ را نداشتند. یعنی یا جزو اتباع بیگانه بودند یا اینکه زیر ۱۸ سال سن داشتند.

مدیرکل پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تاکنون از بین این افراد گزارشی از موارد فوتی نداشتیم، گفت: البته دو تا سه مورد از افراد جمع آوری شده حال وخیمی دارند. برای مثال در مشهد دو مورد با وضعیت وخیم گزارش شده است.

کد خبر 518380 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان سازمان بهزیستی كرونا در ايران آسیب اجتماعی اعتیاد - مواد مخدر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان سازمان بهزیستی كرونا در ايران آسیب اجتماعی اعتیاد مواد مخدر جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۰۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  

به گزارش خبرنگار مهر، بهادر اسدی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان، در سال ۱۴۰۲ طلاق با کاهش ۲ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه بوده و از ۵ هزار و ۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵ هزار و ۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی گفت: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

اسدی افزود: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.

وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و گفت: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

اسدی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذیربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 6087473

دیگر خبرها

  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • کاهش آمار طلاق در کردستان