Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سلسله گفتگوهای تخصصی با نمایندگان مجلس یازدهم تحت عنوان «مجلس قوی می‌خواهیم» با موضوع اولویت‌های مجلس یازدهم در حوزه آموزش عالی و با حضور اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم، به همت معاونت مطالبه‌گری و گفتمان‌سازی بسیج دانشجویی برگزار شد.

شاکری در این جلسه اظهار کرد: در مورد شفافیت آرا و مدیریت امور نمایندگان این موضوع را با جدیت دنبال خواهیم کرد و مورد تأیید همگان است و نه‌تنها شفافیت در آرا و اموال نمایندگان منظور است؛ بلکه باید شفافیت در تمام دستگاه‌هایی که با بودجه عمومی کشور مرتبط هستند، برقرار شود که شامل حقوق دستمزد قراردادها و هزینه‌های جاری و سرمایه‌ای نیز می‌شود و قطعاً در کمیسیون‌های تخصصی دنبال خواهیم کرد و درخواست کمیسیون مدیریت اطلاعات و فضای مجازی هم داده شده است و زمینه سامانه جامع اطلاعات بررسی خواهد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از مواردی که به اصلاحات اساسی نیاز دارد، دیوان محاسبات است که ان‌شاءالله مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

شاکری در پاسخ به سؤالی در زمینه مشکلات آموزشی از جمله نبود صنایع و مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی و تئوری بودن دروس گفت: قطعاً باید عارضه دانشگاه‌ها حل شود و آموزش عالی در ریل‌گذاری صحیح خود قرار گیرد که این مورد را در انتصاب وزرای مربوطه حتماً در آینده در نظر می‌گیریم.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی در رابطه با مشکلات سربازی از جمله طولانی بودن و اجباری بودن و عدم دریافت حقوق مناسب افزود: در این زمینه مراجعات مختلفی به بنده شده است. البته کیفیت تا حدودی اصلاح شده است که ان‌شاءالله این موضوع را نیز دنبال خواهیم کرد .

وی در رابطه با سؤالات در مورد مشکلات تمایل به مهاجرت به خارج از کشور دانشجویان و عدم تمایل به بازگشت و به اصلاح فرار مغزها و سؤال بحث اسلامی‌سازی علوم انسانی و مسائل آسیب‌شناسی فرهنگی دانشجویان افزود: باید بتوانیم با همکاری اساتید در دانشگاه‌ها در رابطه ارتباط با صنعت به‌ویژه در مقطع کارشناسی ارشد؛ چه از طریق ردیف‌های پژوهشی یا ردیف‌های دیگر اختصاصی در دانشگاه‌ها پروژه‌هایی را برای دانشجویان اختصاص دهیم، به گونه‌ای که دریافت‌هایی هم داشته باشند و نه فقط به‌صورت کارآموزی تا دانشجویان در صنعت وارد شوند و بقیه راه را خودشان بروند و این امر مانع از مهاجرت و به اصطلاح فرار مغزها می‌شود.

وی در رابطه با جذب نخبگان اخیراً کارهایی صورت گرفته است، مثلاً با تعریف پروژه‌های مشترک و تحصیلات مشترک از راه دور که در ارتقای اساتید هم مؤثر است. همچنین ارتقای اساتید نباید صرفاً به دروس و مقاله‌های آنها برگردد؛ بلکه موضوعاتی مانند دانشجوپروری و پروژه‌های آن هم مرتبط باشد و نه فقط مقاله‌های ISI که باید همه زمینه‌های فعالیت استاد مورد نظر قرار گیرد .اگر روی موضوعات تمرکز کنیم و دیگران را نیز همراه خود بیاوریم، به‌ویژه افرادی که در آموزش عالی هستند، این کار انجام‌پذیر است .

شاکری بیان کرد: همچنین در رابطه با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که مطالبه به‌جد مقام معظم رهبری است و الگویی برای جایگزینی آن افزود :مجلس بُعد نظارتی دارد و باید در این زمینه‌ها مطالبه‌گری شود و کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی مجلس باید این موضوعات را مطالبه‌گری کند و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را مور دقت قرار گیرد و همچنین مؤسسات و پژوهشگاه‌های مرتبط نیز باید در این کار ورود کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در موضوعات مختلف ارتباط پژوهشگاه‌ها و کمیسیون‌های مجلس با موضوع مورد نظر برقرار شود و در مرکز پژوهش‌های مجلس تحولی عظیم رخ دهد.

انتهای پیام/

168 / 320 اقبال شاکری مجلس یازدهم بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد شفافیت آرا دیوان محاسبات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اقبال شاکری مجلس یازدهم بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد شفافیت آرا دیوان محاسبات مجلس یازدهم آموزش عالی قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟

به گزارش جماران، خبرگزاری دولت کره شمالی  اعلام کرد  هیاتی از پیونگ یانگ به ریاست وزیر تجارت بین‌الملل  این کشور سفر به ایران را آغاز کرد. براساس این خبر، "یون جونگ هو" وزیر روابط اقتصادی خارجی دیروز سه شنبه در رأس یک هیات ، پیونگ یانگ را به صورت هوایی به مقصد ایران ترک کرد. این خبرگزاری جزئیات دیگری ارائه نکرد. تا لحظه تنظیم این خیر، مقامات جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور میزبان هیات اقتصادی کره شمالی، این خبر را تایید یا تکذیب نکرده اند.

رفت و آمدها میان تهران و پیونگ یانگ با وجود رابطه حسنه میان دو کشور چندان زیاد نیست. براساس گزارشی که عصر ایران منتشر کرده است  آخرین بار در آگوست ۲۰۱۹، یک  هیأت عالی‌رتبه کره شمالی به ایران سفر کرد. پیش از آن نیز وزیر امور خارجه کره شمالی در سال ۲۰۱۸ با  هیأتی عازم تهران شده بود. در سال 96  یک هیئت دیپلماتیک متشکل از رئیس کل پرزیدیوم مجمع عالی خلق این کشور و جمعی از شخصیت‌های سیاسی جهت حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری کشور در آن زمان به تهران سفر کرده بودند. از دیگر سفر هیئت‌های کره شمالی به ایران را می‌توان به سفر پاک کیل یون معاون وزیر امور خارجه کره شمالی به ایران در ۶ اسفند ۱۳۸۹ اشاره کرد.

 هیئت‌های ایرانی نیز دیدارهایی از کره شمالی داشته‌اند که می‌توان به سفر آقای هاشمی رفسنجانی، رئیس وقت مجلس ایران و ملاقات با کیم ایل سونگ، رهبر کره شمالی در سال 1360، سفر نخست‌وزیر وقت ایران، میرحسین موسوی به پیونگ یانگ در آبان ۱۳۶۲ و سفر آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس جمهور وقت ایران در اردیبهشت سال ۱۳۶۸ به پایتخت کره شمالی و دیدار با مقامات بلندپایه این کشور از جمله «کیم ایل سونگ» رهبر وقت کره شمالی اشاره کرد.

تایم انگلیس اندکی پس از انتشار خبر سفر هیات کره شمالی به تهران در این باره نوشت:  خبرگزاری مرکزی رسمی کره در اقدامی که چندان مرسوم این کشور نیست با انتشار یک خبر یک جمله ای از سفر هیئت کره شمالی به سرپرستی یون جونگ هو وزیر روابط اقتصادی خارجی به تهران خبر داده است. یون در اوایل ماه آوریل به روسیه سفر کرده بود و در رسانه های دولتی به عنوان یکی از بازیگران کلیدی تجارت بین پیونگ یانگ و مسکو معرفی می شود. یون جونگ هو در کارنامه کاری خود فعالیت بر روی پرونده سوریه و نظارت بر رابطه دمشق و پیونگ یانگ را هم دارد.

در حالی که بعید است کره شمالی جزئیات بیشتری در مورد این سفر فاش کند اما ناگفته پیداست که این دو کشور که هر دو رابطه خصمانه ای با ایالات متحده دارند همکاری های نظامی با یکدیگر داشته و دارند.  کره شمالی آخرین بار در سال 2019 یکی از اعضای ارشد پارلمان خود را به ایران فرستاد.

بان کیل جو، استاد پژوهشی دانشگاه کره جنوبی در این باره به تایم می گوید: جنگ اوکراین راه را برای همکاری بین کره شمالی و ایران هموار کرده است. کره شمالی اکنون در حال اعزام یک هیئت اقتصادی است، اما این آغاز یک همکاری نظامی گسترده‌تر بین این دو خواهد بود.

ایالات متحده مدتهاست ایران و کره شمالی را به همکاری نظامی در زمینه های موشکی و هسته ای که از دهه 1980 تا دهه اول 2000 ادامه داشت، متهم کرده است. در سال های اخیر این همکاری به دلیل تحریم ها و همچنین توسعه تولید تسلیحات داخلی در هر دو کشور کاهش یافته بود.

واشنگتن ، ایران و کره شمالی را به نقض تحریم‌ها در ارسال تسلیحات به روسیه برای جنگ در اوکراین متهم کرده است. لیندا توماس گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل در ماه جاری در جریان سفر به کره جنوبی ادعا کرده بود  که مسکو در ازای دریافت تسلیحات، به برنامه های تسلیحاتی کره شمالی و ایران کمک می کند.

جونگ پاک، مقام ارشد وزارت امور خارجه ایالات متحده در پرونده کره شمالی  این هفته در مصاحبه ای گفته بود که یکی از خطرهای موجود این است که ماهیت رابطه پیشرفته و سطح بالای کره شمالی و روسیه بتواند تسلیحات این کشور را برای گروه های دیگر در سراسر جهان جذاب کند.

سازمان جاسوسی کره جنوبی هفته گذشته هشداری نادر درباره همکاری ایران و کره شمالی صادر و ادعا کرد این احتمال وجود دارد که پیونگ یانگ بتواند به ایران در حمله به رژیم اسرائیل کمک کرده باشد.  کره جنوبی پیش از این نیز ادعا کرده بود که حماس  از سلاح های کره شمالی علیه اسرائیل استفاده کرده است.

تایم در ادامه این گزارش می نویسد که تاکنون هیچ خبر مستند و یا ادعای قابل توجهی درباره  انتقال تسلیحات بین کره شمالی و ایران در دوره اخیر منتشر نشده است. با این وجود این رسانه به نقل از کارشناسان از وجود پتانسیل همکاری نظامی میان دو طرف سخن گفته است.

لمی کیم، کارشناسان تسلیحاتی نیز مدعی شده است:  کره شمالی که از نظر انرژی تحت فشار قرار دارد می تواند از نفت ایران منتفع شود و ممکن است به دنبال دستیابی به پهپادهایی مانند پهپادهایی باشد که تهران به روسیه فرستاده است. از سوی دیگر برنامه هسته ای ایران می تواند از طریق فناوری کره شمالی تقویت شود. همکاری نظامی بیشتر بین دو کشور بسیار محتمل است.

ایران به نوبه خود بارها فروش پهپادها به روسیه را برای استفاده در اوکراین رد کرده  اما گفته است که "تعداد کمی" را قبل از تهاجم فوریه 2022 ارسال کرده است.

مسکو و پیونگ یانگ اتهامات مربوط به انتقال تسلیحات را با وجود تعداد زیادی عکس ماهواره ای منتشر شده توسط گروه های تحقیقاتی و دولت ایالات متحده که جریان تسلیحات از کره شمالی به روسیه و سپس به انبارهای مهمات در نزدیکی مرز با اوکراین را نشان می دهد، رد کرده اند.

 روسیه اخیراً از حق وتو خود در شورای امنیت سازمان ملل متحد استفاده کرد تا از تحقیق در مورد ادعای انتقال اسلحه توسط کره شمالی جلوگیری کند. این تحقیق قرار بود در چهارچوب نظارت بر تحریم های سازمان ملل متحد علیه کره شمالی انجام شود.

کو گی یون، استاد پژوهشگر مرکز آسیای دانشگاه ملی سئول، با اشاره به سفر هیئت کره شمالی، گفت: «به نظر می‌رسد که این بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای ایجاد ائتلافی علیه ایالات متحده است.»

نکته ای که تاکنون مورد توجه رسانه ها درباره این سفر قرار گرفته زمان بندی آن است.  این دیدار در زمان تشدید تنش ها در خاورمیانه انجام می شود. در اوایل ماه جاری، ایالات متحده تحریم‌های جدیدی را علیه ایران در پی پاسخ نظامی مستقیم به اسرائیل اعمال کرد. قابلیت‌های پهپادی ایران، به‌ویژه نمونه شاهد، در این حمله نقش داشتند. در میان این تنش‌ها، چین بر حمایت خود از ایران تاکید کرد  که نشان‌دهنده تداوم روابط قوی دوجانبه  میان تهران و پکن است.

 

دیگر خبرها

  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • سمیرم و لنجان ۲۱ اردیبهشت ماه میزبان دور دوم انتخابات مجلس هستند
  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • پیش بینی ریاست یک چهره جدید بر مجلس آینده /پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!