Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسفی روز شنبه در ارتباط زنده اینستاگرامی با خبرنگاران افزود: مبارزه با آفت ملخ تاکنون در سطح ۲۰ هزار و ۵۳۳ هکتار از عرصه‌های طبیعی و کشاورزی استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی خراسان‌جنوبی از جهت آلودگی مورد رصد و پایش قرار گرفته‌اند اظهار داشت: هم‌اکنون چهار شهرستان زیرکوه، نهبندان، درمیان و سربیشه درگیر ملخ‌های صحرایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی تصریح کرد: امسال نخستین ریزش ملخ صحرایی مهاجر را در شهرستان نهبندان شاهد بودیم و این شهرستان با ۱۷ هزار و ۲۸۳ هکتار دارای بیشترین سطح آلودگی است.

وی تصریح کرد: همچنین در شهرستان سربیشه یک هزار و ۸۷۰ هکتار، شهرستان زیرکوه یک هزار و ۱۱۰ هکتار و شهرستان درمیان نیز ۲۷۰ هکتار  به آفت ملخ صحرایی آلوده شده است.

یوسفی با تاکید بر اینکه امسال هجوم ملخ‌ها نسبت به سال گذشته افزایش چند برابری دارد عنوان کرد: سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان تا ۲۵ هزار هکتار قابل پیش‌بینی است.

وی یادآور شد: شبکه‌های مراقبت و گروه‌های دیده بانی در مناطق مختلف استان کرمان مشغول پایش و رصد شرایط از نظر وجود ملخ‌های صحرایی هستند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی گفت: تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار از مراتع این استان به منظور مبارزه با آفت ملخ صحرایی پایش شده است.

وی از تصویب ۲۰ میلیارد تومان برای مبارزه با هجوم ملخ صحرایی از سوی سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و گفت: این اعتبار با توجه به سطح آلودگی هر استان توزیع خواهد شد که با توجه به پیگیری‌های انجام شده اعتبار خوبی برای استان ما در نظر گرفته شده است.

یوسفی گفت: در صورتی‌که سال آینده شاهد ریزش ملخ صحرایی در استان نباشیم خراسان جنوبی تا حدود سه سال دیگر برای مبارزه با همین ملخ‌های موجود درگیر خواهد بود.

وی افزود: ۳۲ میلیارد تومان اعتبار برای پایش و تجهیز ناوگان مقابله با ملخ صحرایی در استان نیاز است که به سازمان حفظ نباتات کشور منتقل و درخواست امکانات و تجهیزات لازم شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی  تصریح کرد: سطح مبارزه با ملخ صحرایی پارسال یکهزار و ۴۰۰ هکتار بود که از نیمه دوم سال ۹۸ نیز مجدد هشدارها آغاز و اعتباراتی برای خرید تجهیزات موردنیاز نیز به ما اختصاص داده شد.

وی ادامه داد: سال جاری نخستین مورد آلودگی به ملخ صحرایی چهارم اردیبهشت ماه در مناطقی از قبیل حیدرآباد، چهار فرسخ و کلاته سید علی نهبندان شناسایی شدند.

یوسفی اظهار داشت: برای سال‌های آتی موضوع سم پاش هوایی را نیز پیگیری می‌کنیم چراکه پراکندگی مناطق آلوده و وضعیت آب و هوایی خراسان‌جنوبی از جمله موانع مبارزه با ملخ صحرایی در استان است.

برچسب‌ها سازمان مدیریت بحران کشور نهبندان ملخ صحرایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت بحران کشور نهبندان ملخ صحرایی سازمان مدیریت بحران کشور نهبندان ملخ صحرایی ملخ صحرایی در استان خراسان جنوبی حفظ نباتات هزار هکتار آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد

منوچهر جافری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان پلدختر به کشت باقلا اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: برداشت باقلا در شهرستان پلدختر در اوایل فروردین‌ماه آغاز شده و ادامه دارد.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: باقلا شش هزار و ۵۰۰ تن در سال فروش داشته و به شهرستان‌های بروجرد، اراک، تهران، سنندج و کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور بارگیری شده است.

جافری، گفت: امسال خوشبختانه کشاورزان از قیمت فروش راضی هستند و هر کیلو ۲۰ هزار تومان به فروش رفته و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: میزان کشت باقلا سال گذشته در شهرستان پلدختر ۷۵۰ هکتار بوده است و باتوجه‌به این که قیمت پارسال کیلویی هفت هزار تا ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسید مردم بیشتر به کشت گندم که کشت استراتژیک بود روی آوردند.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: این کشت با تناوب گندم بسیار عالی بوده و هر ساله در شهرستان پلدختر و معمولان کشت می‌شود و همچنین با برداشت زودهنگام این محصول کشاورزانی که آب فصلی دارند می‌توانند کشت کنند.

کد خبر 6088235

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت