Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش راشاتودی، در ماه می‌واردات نفت چین نسبت به ماه آوریل ۱۳ درصد رشد کرد و به متوسط ۱۱.۱۱ میلیون بشکه در روز رسید.

دلیل این افزایش واردات نفت چین گسترش انعقاد قرارداد‌های آتی نفت بر مبنای یوآن و همچنین رشد فعالیت پالایشگاه‌های این کشور بوده است.

مؤسسه تحلیلی اویل ایکس، گزارش داده که طی هفته‌های گذشته فعالیت پالایشگاه‌های چین به طور مداوم افزایش یافته وهمین امر روند صعودی واردات نفت این کشور را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما با این حال بخشی از رشد واردات نفت چین به خاطر افزایش مبادلات معاملات نفتی در شانگ‌های که بر مبنای یوآن بوده، است.

از ماه آوریل صندوق‌های سرمایه‌گذاری چین روی افزایش قیمت نفت در تالار معاملات نفتی شانگ‌های حساب کرده و همین امر باعث شد تا شاهد حضور چشمگیر شرکت‌های نفتی چینی از جمله پترو چاینا و سینوپک در بستن قرارداد‌های آتی نفت برای تحویل این حامل انرژی باشیم.

خوآن کارلوس رودریگز و والانتیس مارکوگیاناتیس، کارشناسان مؤسسه اویل ایکس، معتقدند: جدای از افزایش معاملات نفتی در شانگ‌های و رشد فعالیت پالایشگاه‌ها در چین یکی از عواملی که واردات نفت چین را بالا برد این بود که پالایشگاه‌های خصوصی در چین هم به طور کاملا فعال واردات نفت را به خاطر پایین آمدن قابل توجه قیمت در بازار جهانی تا آنجا که می‌توانستند انجام دادند.

در واقع چینی‌ها در ماه می‌روزانه ۱.۲۸ میلیون بشکه نفت بیشتر نسبت به ماه آوریل وارد کردند که تقریبا به همین میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

واردات نفت چین از عربستان ۸۰۰ هزار بشکه در روز در ماه می‌افزایش داشت و این در حالی است که طی دو ماه قبل از آن شاهد کاهش واردات نفت چین از این شبه جزیره بوده‌ایم.

چینی‌ها همچنین واردات نفت خود از عراق را ۴۰۰ هزار بشکه در روز بیشتر کرده‌اند.

کارشناسان می‌گویند: همگام با افزایش واردات نفت در چین تقاضا برای حامل‌های انرژی در این کشور رشد پایداری را تجربه کرده‌اند.

طی هفته‌های گذشته چین پیشران رشد تقاضا در بازار جهانی نفت بوده و این در حالی است که شاهد نشانه‌هایی از بهبود اوضاع در دیگر اقتصاد‌های بزرگ جهان نظیر هند و آمریکا، بوده‌ایم.

مؤسسه IHS مارکت، اعلام کرده در ماه آوریل تقاضای نفت چین به ۹۰ درصد دوران پیش از شروع کرونا رسیده و انتظار می‌رود این رقم در ماه می‌به ۹۲ درصد افزایش یابد.

در ماه آوریل چینی‌ها سعی کردند از کاهش قابل توجه قیمت نفت در بازار جهانی و به خصوص افت شدید قیمت نفت آمریکا بیشترین استفاده را برده و تا می‌توانند نفت بخرند.

کار تا جایی پیش رفت که در یک بازه زمانی بیش از ۱۱۰ فروند نفتکش به صورت همزمان در حال انتقال نفت به چین بودند و این کشور تلاش کرد تا جایی که ممکن است انبار‌های تجاری و استراتژیک نفت خود را پر کند.

به گزارش رویترز، این افزایش واردات نفت چین می‌تواند نشانه این باشد که در سه ماهه سوم سال جاری نیز همین روند در دیگر کشور‌های جهان و همگام با کاهش محدودیت‌های کرونایی رخ خواهد داد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چین واردات نفت صادرات اقتصاد جهان پارسی خبر افزایش واردات نفت واردات نفت چین پالایشگاه ها ماه آوریل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «چگونه متحول شویم؟ علم تغییر از کسی که هستید به کسی که می‌خواهید باشید» نوشته کیتی میلکمن به‌تازگی با ترجمه نرگس حق‌مرادی و فاطمه حق‌مرادی توسط موسسه فرهنگی دکسا منتشر و راهی بازار نشر شده است.

کیتی میلکمن نویسنده این‌کتاب، اقتصاددان و پژوهشگر آمریکایی است که به‌خاطر نوشتن کتاب «چگونه تغییر کنیم؟» یا «چگونه متحول شویم؟» شناخته می‌شود. او درباره نوشتن این‌کتاب می‌گوید وقتی دانشجوی کارشناسی بوده و بعدها دانشجوی دکترای مهندسی، مشکلات انسانی که او و دوستانش نمی‌توانستند از آن‌ها چشم‌پوشی کنند، عمیقا آزارش می‌داده‌اند. میلکمن می‌گوید همیشه برایش سوال بوده چرا نمی‌تواند دست از سریال «گمشده» (لاست) بردارد و برای امتحاناتش درس بخواند؟ یا این‌که چرا نمی‌توانسته خود را مقید کند به باشگاه برود و چرا هم‌اتاقی‌هایش همیشه انجام تکالیفشان را تا دقیقه آخر به تعویق می‌اندازند و به‌جای وعده غذایی هله‌هوله می‌خورند؟

مولف کتاب پیش‌رو می‌گوید «یک‌روز، در طول دوره تحصیلی خود در کلاس اقتصاد خرد، با اقتصاد رفتاری آشنا شدم؛ اقتصاد رفتاری به بررسی رفتار مردم در زمینه تصمیم‌های ناقص می‌پردازد. در این‌درس «نظریه تلنگر» را شناختم که در آن تلنگر عاملی برای تحریک افراد به سوی انتخاب‌های بهتر است. از نظر کاس سانستین و ریچارد تیلر بنیانگذاران «جنبش تلنگر»، انسان‌ها تصمیم‌های ناقصی می‌گیرند؛ در این‌میان مدیران و سیاست‌گذاران می‌توانند و باید به آن‌ها کمک کنند تا از اشتباه‌های رایج جلوگیری شود. ایده جنبش این بود که با تشویق افراد به سمت انتخاب‌های هدفمند و بهتر (مثلا در کافه‌ها به‌جای غذاهای ناسالم و هله‌هوله، غذای سالم در معرض دید مشتریان قرار بگیرد، یا برای تشویق مردم به کمک‌های دولتی روند کاغذبازی خذف یا کم شود)، می‌توان سطح زندگی آن‌ها را بدون هیچ هزینه‌ای و بدون محدودکردن آزادی‌شان بهبود بخشید.»

میلکمن می‌گوید با آشنایی با این‌فضا، شروع به کار و مطالعه کرده و ساعت‌های بیداری خود را به بررسی مقالات تحقیقاتی قدیمی و جدید علم تغییر رفتار اختصاص داده است. به این‌ترتیب کتاب «چگونه متحول شویم؟» متولد شده است. او در این‌کتاب عوامل تحول و موانع آن را معرفی می‌کند.

کتاب پیش‌رو ۸ فصل دارد که به‌ترتیب عبارت‌اند از: شروع، تکانشگری، به تعویق انداختن، فراموشکاری، تنبلی، اطمینان، انطباق، تغییرات خوب.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

گرچه همه دوست دارند خودشان را در دسته «مردمان پیشرفته» بگذارند، جهان پر از «ساده‌لوح» است. این‌حقیقت، در کنار ترس از شکست‌های هزینه‌دار، بهترین توضیح برای این‌مساله است که، گرچه ابزار تعهد پولی بسیار موثر است، خیلی‌ها حاضر به استفاده از آن نیستند. ساده‌لوحان هنوز به این‌نتیجه نرسیده‌اند که ابزارهای تعهد، گرچه از دور عجیب به نظر می‌آیند، ابزارهای قدرتمندی برای مهار مشکلات خودکنترلی هستند. اگر این‌طور نبود، اگر همه مردم جهان پیشرفته بودند، هر روز می‌دیدیم عده زیادی از دکتر، مربی و مشاور تغذیه‌شان درخواست می‌کردند برایشان یک ابزار تعهد برنامه‌ریزی کند و البته، اگر جهان پر بود از مردمان پیشرفته، برای حل مشکلات افراد فقط کافی بود به آن‌ها یک ابزار تعهد پیشنهاد بدهیم تا در برابر وسوسه‌هایشان مقاومت کنند. اگر همه ما مردمانی پیشرفته بودیم کسانی که به ابزار تعهد نیاز داشتند از آن استفاده می‌کردند و کسانی که نیاز نداشتند به زندگی‌شان با خوشحالی ادامه می‌دادند. در چنین جهانی، هم به محدودیت‌هایی نظیر ممنوعیت نوشیدن حین رانندگی، یا جریمه‌های رانندگی نیازی نخواهیم داشت.

این‌کتاب با ۲۲۸ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097988 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد