Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@02:25:32 GMT

کرونا به ۱۳ رسته کشاورزی همدان خسارت زد

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۲۴۳۶

کرونا به ۱۳ رسته کشاورزی همدان خسارت زد

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، احد ظفری اظهار کرد: کشاورزان خسارت‌دیده از کرونا ویروس در استان همدان تا ۳۱ خردادماه فرصت دارند در سامانه کارا ثبت‌نام کنند تا از تسهیلاتی که ستاد کرونا در نظر می‌گیرد، بهره‌مند شوند.

رئیس اداره بحران سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه کرونا ویروس به ۱۳ رسته بخش کشاورزی آسیب وارد کرده است، افزود: مراکز تولید گیاهان زینتی، گلخانه‌های تولیدکننده سبزی و صیفی، قارچ خوراکی، مراکز پرورش ماهی و تکثیر ماهی‌های زینتی و قزل‌آلا، واحدهای پرورش مرغ مادر گوشتی و مرغ گوشتی و واحدهای پرواربندی مراکز تولید گوشت قرمز از رسته‌های خسارت‌دیده به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظفری ادامه داد: واحدهای تولید شیر خام، پرورش کرم ابریشم، مراکز بهداشتی و درمانی دامپزشکی، واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی و پروژه‌های آب‌وخاک از دیگر رسته‌هایی هستند که به علت شیوع کرونا دچار خسارت شدند.

وی خاطرنشان کرد: چهار رسته مرغ مادر گوشتی و مرغ گوشتی، پرورش گیاهان زینتی، گلخانه‌های سبزی و صیفی و ماهیان زینتی به‌عنوان واحدهای زیان‌ده حساس اعلام شدند که باید در این مرحله در سامانه کارا ثبت‌نام کنند.

رئیس اداره بحران سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی تا ۳۱ خرداد فرصت دارند در سامانه کارا ثبت‌نام کنند، یادآور شد: تعداد واحدهای آسیب‌دیده و میزان خسارت وارده به بخش کشاورزی استان همدان پس از ثبت واحدها در سامانه کارا مشخص خواهد شد.

کد خبر 518553 برچسب‌ها استان همدان وزارت جهاد کشاورزی كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان همدان وزارت جهاد کشاورزی كرونا در ايران سامانه کارا استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد