Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ خیلی مهمه که برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، بهداشت شخصی خوبی رو رعایت کنیم. همونطور که تقریباً همگان به این نتیجه رسیدن که شستن دست با آب و صابون بهترین راه از بین بردن ویروس کروناست، مراکز کنترل و پیشگیری بیماری، استفاده از ضدعفونی کننده‌ی دست رو هم توصیه می‌کنن.

با این وجود، عوامل مشخصی وجود دارن که ممکنه روی اثربخشی اون محصول ضدعفونی‌کننده تاثیر بذارن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین اینجا تصمیم گرفتیم بهتون توضیح بدیم که ازکجا می‌شه فهمید باید اون ضدعفونی‌کننده‌ی دست رو عوض کرد یانه.

1. اگه در ظرف نگهدارنده ضدعفونی‌کننده رو یادتون رفته ببنید!
طبق گفته‌ی ایب ناواس، مدیر کل امیلیز میدز، یک سرویس خدمات بهداشتی در تگزاس، اگر احیاناً درِ ضدعفونی‌کننده‌ی دستتون رو برای مدت زمان زیادی باز گذاشتین، احتمالا اثربخشیش کم شده.
ایب ناواس می‌گه: «الکل به سرعت تبخیر می‌شه، پس اگه ضدعفونی‌کننده‌ای دارید که یادتون رفته مدتی طولانی درش رو ببنید، باید احتمال بدید که دیگه اون کارآیی سابق رو نداره.»

2. اگه چند ساعت زیر نور آفتاب مونده باشه!
طبق گفته‌ی CDC (یکی از مراکز کنترل و پیشگیری بیماری در آمریکا)، در ضدعفونی‌کننده‌های دست با پایه‌ی الکل معمولا اتانول وجود داره که این نوع الکل، توی دمای اطاق تبخیر می‌شه. بنابراین، اگه ضدعفونی‌کننده‌ی دستتون رو در طولانی مدت در معرض مستقیم نور آفتاب بذارید، ممکنه الکش داخلش سریع‌تر تبخیر بشه. پس از اینجا نتیجه می‌گیریم که اگه توی ماشین رهاش کنیم و بریم، بعد از چندساعت دیگه دیگه استفاده ازش خیلی عقلانی به نظر نمیاد. کاری که باید انجام بدیم اینه که ضدعفونی‌کننده رو در یک محیط سرد و خشک نگهداری کنید.

3. اگه کمتر از 60 درصد الکل داره.
کوین کاتروتیا، مدیر عملیات مرکز تخصصی مغز و اعصاب ملونیم، گفته که CDC مردم رو به استفاده از ضدعفونی‌کننده‌های با درصد الکل بالای 60 درصد تشویق می‌کنه. و حتی اگه ضدعفونی‌کننده‌ای که دارین الکلش دقیقا 60 درصد باشه، این احتمال هست که در طولانی مدت، الکلش تبخیر بشه و پایین 60 درصد بیاد و اثربخشی محلول رو کم کنه.
کاتروتیا می‌گه: «استفاده از الکلی که دیگه حداقل 60 درصد نیست ضرری نمی‌رسونه به شما، اما ممکنه که همه‌ی جرم‌های روی دستتون رو به طور کامل از بین نبره.»

بیشتر بخوانید: قدرت ویروس کرونا در کشور کم نشده است/ موج کنونی کرونا، موج اول است



4. اگه باعث می‌شه پوست دستتون خشک بشه!
لان پستن، پزشک متخصص آیکون هلث توضیح می‌ده که ممکنه موادی داخل ضدعفونی‌کننده‌ی دستتون وجود داشته باشن که باعث شن پوست تحریک بشه.
اون می‌گه: «ضدعفونی‌کننده‌ی دست عمدتاً از الکل، گلیسرین، هیدروژن پراکسید و آب تشکیل شده. این مواد شیمیایی می‌تونن باعث شن پوست به شدت خشک و پوسته پوسته بشه و ترک بخوره. ترک‌های پوستی باعث می‌شن باکتری‌ها و ویروس‌ها، از اون حفاظ طبیعی که پوست در برابر آلودگی‌های خارجی به وجود اورده بود عبور کنن و وارد بدن بشن.»

5. اگه از تاریخ انقضای اون گذشته باشه!
درسته، ضدعفونی‌کننده‌های دست یک ماندگاری مشخصی دارن. طبق گفته‌ی ونسا توماس، یک شیمیدان مواد آرایشی و موسس فریلنس فورمیولیشنز، چون ضدعفونی‌کننده‌ها محصولاتی هستن که بدون نسخه تهیه می‌شن، باید حتما تاریخ انقضا داشته باشن.

اون می‌گه: «معمولا ضدعفونی‌کننده‌ی دست بین دو تا سه سال بسته به دوام محصول، موندگاری داره. هر ضدعفونی‌کننده‌ی دستی باید تست پایداری داشته باشه تا موندگاری محصول رو بسنجه.» اون همچنین ادامه می‌ده که معمولا بهتره که بعد از دو الی سه سال، ضدعفونی‌کننده‌ی دستمون رو منقضی شده در نظر بگیریم، اما بهتره که حتما نوشته‌ی روی محصول رو هم چک کنیم وحواسمون به منقضی شدن خود ظرفش هم باشه.

6. اگه متوجه شدین که بوی جدید یا غیرمعمولی داره.
دکتر تری امسلر از ماس هیل، یک شرکت محصولات مراقبت پوستی در کنتاکی میگه اگه تاریخ انقضای روی ظرف رو نتونستین پیدا کنین، یه راه حله ساده برای اینکه بفهمید منقضی شده یا نه اینه که اون رو استشمام کنین! وقتی از تاریخ انقضای ضدعفونی‌کننده‌ی دستتون گذشته باشه، بعضی از مواد تاثیرشون کم می‌شه و ممکنه از خودشون بوی خاصی تولید کنن که قبل از منقضی شدنشون اون بو وجود نداشته.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا اخبار سلامت ضدعفونی کننده ی دست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علائمی در سیستم گوارش وجود دارند که نشان می‌دهند شما دچار بیماری کبد چرب هستید. بیماری کبد چرب که به عنوان استئاتوز کبدی نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که با تجمع چربی در سلول‌های کبد مشخص می‌شود و به طور فزاینده‌ای در حال گسترش در سراسر جهان است. این بیماری ممکن است از یک وضعیت خفیف تا شکل جدی‌تر متغیر باشد که می‌تواند منجر به آسیب و عوارض کبدی شود. اگرچه بیماری کبد چرب اغلب بدون علائم رخ می‌دهد، اما برخی از مشکلات گوارشی وجود دارد که می‌تواند نشان‌دهنده بیماری کبدی باشد. چهار علامت اصلی گوارشی که نیازمند توجه و ارزیابی برای افراد در معرض خطر یا تشخیص بیماری کبد چرب است:

بیشتر بخوانید: علائم ظاهری بیمار بودن کبد درد شکم

یکی از شایع‌ترین علائم مرتبط با بیماری شدید کبد چرب، درد یا ناراحتی شکم است. این درد اغلب به عنوان یک درد مبهم دائمی در سمت راست بالای شکم، جایی که کبد قرار دارد، توصیف می‌شود و ممکن است با احساس پری یا نفخ همراه باشد. درد می‌تواند خفیف تا شدید باشد و پس از خوردن یک وعده غذایی چرب یا سنگین بدتر می‌شود. اگر درد یا ناراحتی مداوم در ناحیه شکم را تجربه می‌کنید، حتما برای معاینه و تشخیص مناسب به پزشک مراجعه کنید.

تهوع و استفراغ

تهوع و استفراغ نیز ممکن است نشان دهنده بیماری شدید کبد چرب باشد و زمانی که کبد مملو از چربی باشد، می‌تواند منجر به التهاب و اختلال در عملکرد طبیعی آن شود. این می‌تواند بر هضم و متابولیسم غذا تأثیر بگذارد و در نتیجه حالت تهوع و استفراغ گاه به گاه ایجاد شود. احتمال بروز این علائم بعد از مصرف غذاهای چرب بیشتر است. اگر تهوع و استفراغ مکرر همراه با سایر مشکلات گوارشی رخ می‌دهد، حتما برای ارزیابی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

از دست دادن اشتها و کاهش وزن

در مراحل پیشرفته بیماری کبد چرب، شما از کاهش اشتها و کاهش وزن ناخواسته رنج می‌برید. این ممکن است به این دلیل باشد که کبد کمتر قادر به پردازش مواد مغذی و تولید صفرا برای کمک به هضم و جذب چربی‌ها است. در نتیجه، بدن ممکن است در جذب مواد مغذی مهم از غذا دچار مشکل شود که منجر به از دست دادن اشتها و کاهش وزن می‌شود. اگر متوجه کاهش قابل توجه و غیر قابل توضیح اشتها یا وزن شدید، توصیه می‌شود برای ارزیابی جامع با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.

زردی

زردی روی پوست و چشم می‌تواند در موارد شدید بیماری کبد چرب رخ دهد. این ناشی از تجمع بیلی روبین است، رنگدانه زردی که هنگام تجزیه گلبول‌های قرمز تولید می‌شود. وقتی کبد نتواند به طور موثر بیلی روبین را پردازش کند، تجمعی در بدن ایجاد می‌شود که منجر به زردی می‌شود. در صورت مشاهده زردی، حتما سریعا به پزشک مراجعه کنید.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228746 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • از کجا میشه لوازم یدکی چانگان خرید و ارسال داشته باشه؟
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید