Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری سه جانبه مابین آستان قدس رضوی، وزارت جهاد کشاورزی و استانداری سیستان و بلوچستان با هدف توسعه همه جانبه کشاورزی، اشتغال مولد و معیشت پایدار جامعه روستایی سیستان امضاء شد.

به گزارش قدس آنلاین، «کاظم خاوازی» وزیر جهاد کشاورزی در مراسم امضاء این تفاهم نامه که با حضور تولیت آستان قدس رضوی، استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل بنیاد مسکن استان سیستان و بلوچستان، قائم مقام تولیت و جمعی از مدیران ارشد اقتصادی آستان قدس رضوی در تالار ولایت حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد، ضمن شکرگزاری به جهت امضاء این تفاهم نامه در بارگاه منور امام علی بن موسی الرضا(ع)، تصریح کرد: آستان قدس رضوی طی سال‌های اخیر کمک‌های شایانی به حوزه کشاورزی داشته و در این عرصه پیشرو بوده است، هرگاه مشکل و گره‌ای در بخش کشاورزی داشته‌ایم و دست یاری خود را به سوی آستان قدس دراز کرده‌ایم، همواره این نهاد به ما کمک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پروژه‌ای که امروز تفاهم‌نامه همکاری آن به امضا می‌رسد، از عنایات ویژه مقام معظم رهبری به استان سیستان و بلوچستان بوده و ایشان همواره توجه بسیار ویژه و خاصی به بخش کشاورزی داشته و دارند و طرح‌هایی که امروز تفاهم نامه همکاری آن به امضا خواهد رسید، هدیه‌ای از سوی ایشان به مردم سیستان وبلوچستان است.

خاوازی با بیان اینکه برای عملیاتی شدن پروژه‌های کشاورزی این تفاهم نامه هزینه‌ بسیار زیادی شده است، ابراز کرد: امیدواریم تحت عنایت حضرت رضا(ع) با اجرای این پروژه‌ها بتوانیم گامی در راستای خوشحالی مردم نجیب سیستان و بلوچستان بردارید.

رونق کشاورزی سیستان و بلوچستان با ورود آستان قدس رضوی

در ادامه این مراسم «عباس کشاورز» قائم مقام وزیر کشاورزی در امور پروژه‌های زیربنایی آب و خاک به بیان جزئیاتی از پروژه‌های در دست انجام در قالب این تفاهم نامه اشاره و ابراز کرد: این پروژه‌ها در حوزه رودخانه مرزی هیرمند انجام می‌شود و هدفش رونق کشاورزی در آن منطقه است.

وی با اشاره به مشکلات مردم آن منطقه برای کشاورزی، عنوان کرد: ریز گردهایی که بادهای دائمی به سمت هامون می‌برند، باعث شده زیست مردمان نجیب آن منطقه همواره با سختی روبه رو باشد، خشکسالی‌های متمادی و ریزگردها شرایط را برای کشاورزی در آن منطقه دشوار کرده است. لذا مردم هیچگاه از آب مطمئن برای کشاورزی پایدار برخوردار نبودند و همواره در طول تاریخ مهاجرت‌های بسیاری از آن منطقه به سایر نقاط ایران انجام شده است.

کشاورز با بیان اینکه در آن منطقه بارها کانال‌های شبکه‌های آبیاری اجرا شده اما پس از مدتی به وسیله رسوبات حاصل از ذرات ماسه‌ای حمل شده توسط بادها پر شده است، ابراز کرد: از این رو طرح آبرسانی به زمین‌های دشت سیستان به عنوان بزرگترین طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان با عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب در دست انجام است که در قالب آن سامانه آبیاری تحت فشار و انتقال آب با لوله به مزارع با هدف بهبود وضعیت مصرف آب کشاورزی انجام می‌شود.

وی افزود: وزارت نیرو ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب از ۸۲۰ میلیون متر مکعب حق آبه ایران از رود هیرمند را به این پروژه اختصاص داده است و برنامه ریزی‌ها در جهت آنکه آب از طریق شبکه‌ای به دست کشاورز برسد انجام شده است.

قائم مقام وزیر کشاورزی ابراز کرد: با توجه به آشنایی و سابقه همکاری که با مزرعه نمونه آستان قدس رضوی داشته‌ام، به این نتیجه رسیدم که مجموعه کشاورزی آستان قدس رضوی قادر است به وزارت جهاد کشاورزی برای اجرای پروژه‌های توسعه همه جانبه کشاورزی در دشت سیستان کمک کند.

وی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه نیازمند واحد کشاورزی‌ با تجربه و دانشی بودیم که به مردم بگوید چه محصولی بکارند و چگونه کشت کنند؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه به فاصله ۳۰۰ کیلومتر از منطقه امکان جذب بازار فروش برای تولیدات وجود ندارد، لذا نیازمند واحدی مانند آستان قدس رضوی بودیم که تجربه بسیار خوب در حوزه کشاورزی قراردادی، توان صادرات و تولید جهت دار محصولات کشاورزی را داشته باشد.

کشاورز احداث گلخانه، دامپروری، پرورش ماهی، احداث باغات مدرن و تولیدات کشاورزی با ارزش در منطقه سیستان و بلوچستان را از برنامه‌های این تفاهم نامه خواند و عنوان کرد: رویکردهای این پروژه همه جانبه نگری و مدیریت یکپارچه منابع انسانی، آب، خاک و غیره، توسعه فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف کشاورزی، ایجاد زمینه جذب و افزایش انگیزه سرمایه گذاری و کار آفرینان و فارغ التحصیلان بخش کشاورزی، رعایت الگوی مناسب تولید کشاورزی، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و محصولات کم آب و غیره است.

شایان ذکر است، در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری سه جانبه به امضاء کاظم خاوازی وزیر جهادکشاورزی، مصطفی خاکسار قهرودی قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی و احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان رسید.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کاظم خاوازی تفاهم نامه همکاری آستان قدس رضوی استانداری سیستان و بلوچستان وزارت جهاد کشاورزی تفاهم نامه همکاری سیستان و بلوچستان آستان قدس رضوی تفاهم نامه جهاد کشاورزی بخش کشاورزی قائم مقام آن منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است

رحمتی گفت: یکی از ابتکارات وزارت کشور در سال جاری، برگزاری نمایشگاه معرفی زنجیره ارزش است که همه استان‌ها بتوانند ظرفیت هایشان را در معرض دید عموم قرار دهند.

وی افزود: آذربایجان شرقی یکی از استان‌های صنعتی کشور و در بسیاری از موارد دارای رتبه اول است.

وی بیان کرد: آذربایجان شرقی با هشت میلیارد تن، بیشترین ذخیره معدنی کشور را دارد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: یکی از زنجیره‌های ارزش راهبردی برای آذربایجان شرقی، رنجیره ارزش صنایع معدنی است که در تولید کنسانتره و مس کاتدی در حال انجام طرح‌های عملیاتی هستیم.

رحمتی در ادامه به صنعت فرش اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ زنجیره کامل تولید فرش و صنایع دستی استان را به نمایش گذاشته ایم و در کنار آن زنجیره صنعت چرم، کیف و کفش نیز ارائه شده است.

وی ادامه داد: در آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در صنایع غذایی به ویژه شیرینی و شکلات وجود دارد و صادرات این محصولات نشان دهنده جایگاه این زنجیره ارزش است و اتفاق خوبی در این نمایشگاه برای شناسایی سرمایه گذاران در طول این زنجیره ارزش، افتاده است.

وی به توانمندی‌های بالای استان در حوزه گردشگری نیز اشاره کرد و افزود: آذربایجان شرقی در کنار صنایع، ظرفیت‌های گردشگری چشمگیری هم دارد.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: آذربایجان شرقی ظرفیت‌های بالایی در گردشگری تاریخی و طبیعی دارد که می‌تواند برای سرمایه گذاران خارجی و داخلی دارای جذابیت باشد و این ظرفیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه گذاران عرضه شده است.

رحمتی تشریح کرد: آذربایجان شرقی در حوزه تولید لوازم یدکی و قطعات خودرو دارای افتخارات ملی و بین المللی است و بر اساس تفاهمنامه امضا شده با سوریه، مقرر شد توجه ویژه‌ای به این موضوع شود تا بتوانیم سرمایه گذاری‌های مشترکی در این عرصه داشته باشیم.

وی ادامه داد: صنایع غذایی و صادرات آن از آذربایجان شرقی به کشور سوریه از دیگر محور‌های مهم این تفاهم نامه بود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی، فرصت استثنایی برای معرفی ظرفیت‌های کشور برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی علاقه‌مند به سرمایه گذاری در کشورمان، فراهم می‌کند تا بتوانند با این استعداد‌ها آشنا شوند.

رحمتی بیان کرد: امیدواریم با حمایت و پشتیبانی‌های دولت به ویژه وزارت کشور و استانداران، شاهد رشد و تحول در همه استان‌ها باشیم.

رحمتی تاکید کرد: مهم‌ترین وجه تمایز نمایشگاه اکسپو با سایر نمایشگاه ها، تمرکز بر زنجیره‌های ارزش است که می‌تواند بهره وری را در صنایع ما بالا ببرد.

در سومین روز از نمایشگاه ایران اکسپو، تفاهمنامه همکاری اقتصادی و تجاری در سه محور مهم، مابین آذربایجان شرقی و سوریه با حضور وزیر کشور و استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

همچنین مراسم افتتاح واحد تولیدی انواع کفش ورزشی با سرمایه گذاری ۵ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۵۰۰ یورویی برگزار شد.

 قرارداد همکاری با سرمایه گذار کشور ترکیه برای تولید جک تریلی دیگر تفاهم نامه‌ای بود که با حضور استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر