Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ساری و میاندرود در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی توجه به معیشت و اقتصاد کشور را مهمترین برنامه خود در قوه مقننه اعلام کرد و گفت: بخش زیادی از مشکلات معیشتی خانوارها در کشور ناشی از ضعف اقتصادی و اقتصاد دولتی است.
علی بابایی کارنامی روز شنبه در جمع فعالان اقتصادی استان مازندران در ساری افزود: ضعف اقتصادی در کشور و دولتی بودن بخش اعظمی از اقتصاد در ایران باعث شده تا چالاکی در خوری اقتصاد کشور نداشته باشد و نتیجه آن افزایش خط فقر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد : به عنوان نمونه در استان مازندران حدود 500 هزار نفر زیر خط فقر قرار دارند و این در حالیست که این خطه شمال کشور از لحاظ شاخص های اقتصادی و زیرساخت ها به خصوص در حوزه کشاورزی دارای ظرفیت های زیادی است که می تواند درآمدزایی بالایی را برای خانوارها به دنبال داشته باشد.
کارنامی اضافه کرد : این آمار را از کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گرفت و قرارگیری این تعداد جمعیت استان در زیر خط فقر نشان دهنده ناکارآمدی اقتصاد در کشور است.
وی از آنچه که توزیع پول ( یارانه ) بین مردم نامید انتقاد کرد و اظهارداشت: باید تمام سرمایه و ثروت کشور به سمت کارآفرینی و رونق کسب و کار سوق داده شود و از بخش خصوصی نیز حمایت شود تا آنها با فراغ بال وارد میدان شوند و با اشتغالزایی و تولید درآمد وضعیت اقتصادی کشور را سامان دهند.
نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود راهکار رفع مشکلات معیشتی و اقتصاد در کشور را توجه به بخش خصوصی و ایجاد بستر مناسب برای کارآفرینان اعلام کرده است.
ساختار ناکارآمد اداری 
نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس شورای اسلامی ساختار ناکارآمد اداری دولتی را مشکل اصلی اقتصاد و عدم بهبود کسب و کار در کشور بیان کرد و مهمترین برنامه خود را در قوه مقننه بیان این مشکلات و تلاش برای رفع آن با کمک سایر نمایندگان از طریق قوانین جدید بیان کرد.
ولی الله فرزانه در این نشست اختلاس سه هزار میلیاردی در کشور را ناشی از همین ساختار ناکارآمد اداری دانست و افزود : تا مادامی که این ساختار نامناسب اداری در کشور وجود دارد، نمی توان امید به رونق اقتصادی در کشور داشت.
وی توسعه اقتصادی در اروپا را پس از جنگ جهانی دوم با وجود خسارت های برجای مانده از این جنگ را تعیین ساختار مناسب اداری و توجه به سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست و اظهارداشت : تمام دلسوزان نظام بدون توجه به گرایش سیاسی و بخش خصوصی باید مجلس شورای اسلامی را برای تغییر ساختار اداری نامناسب در کشور کمک کنند.
وی هیچ اشاره به ساختار اداری مدنظر خود که بتواند باعث بهبود کسب و کار و فعال شدن سرمایه گذاری بخش خصوصی در کشور شود، نکرد.
توجه به معیشت مردم 
دیگر نماینده مردم شهرستان ساری و میاندورد در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست توجه به معیشت مردم را یکی از برنامه های اولویت دار مجلس شورای اسلامی بیان کرد و گفت : همه ما باید برای بهبود کسب و کار و رونق اقتصاد در کشور حرکت کنیم.
منصور علی ( محسن) زراعی اضافه کرد : انتظار مردم از نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی این است که برنامه اولویت دار خود را برای تدوین قوانینی قرار دهند که بتواند باعث رونق معیشت مردم شود.
 

برچسب‌ها مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی نماینده مردم بخش خصوصی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برجسته کارگران در جهش تولید

بایستی توجه به شرایط کارگران به‌عنوان طلایه‌داران حضور در خط مقدم میدان اقتصادی در اولویت کارفرمایان باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز جهانی کارگر نشان از ارزش این قشر مهم در اقتصاد تمام کشورها دارد؛ البته این نگاه ابزاری صرف در کشور و صنعت ما جایی ندارد. عمل کارگران در مذهب ما ارزش والایی دارد تا آنجا که پیامبر مکرم اسلام (ص) بر دستان پینه‌بسته کارگر بوسه می‌زنند. در اسلام عمل کارگران عبادت محسوب می‌شود و کسب روزی حلال به‌قدری اهمیت دارد که پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند کسی که در راه کسب روزی برای خانواده‌اش تلاش می‌کند مانند مجاهد در راه خدا است.

در این چند سال اخیر که مقام معظم رهبری جهش تولید و رشد اقتصادی را در اولویت قرار دادند، کارگران تنها سربازان وفادار و درواقع ژنرال‌های واقعی ایشان در میدان نبرد اقتصادی بودند که باوجود تمام مشکلات، نگذاشتند چرخ‌های صنعت کشور از حرکت باز بماند. تأکید رهبر انقلاب بر رشد اقتصادی و جهش تولید نیز در راستای ثروتمند شدن کشور و متعاقب آن رفع مشکلات اقتصادی کارگران و بیکاری در جامعه است.

 تأکید رهبر انقلاب بر اینکه کارگر رکن جهش تولید است باید تلنگری بر کارفرمایان و سیاست‌گذاران کشور در این حوزه باشد. اینکه ایشان در دیدار پنجم اردیبهشت‌ماه سال جاری با کارگران می‌فرمایند: «نقش کارگر یک نقش برجسته است؛ یعنی نقش یک کارگر ماهر و باروحیه و پُرانگیزه، در جهش تولید، یک نقش انکارناکردنی و‌ غیرقابل‌انکار است» وظیفه دولت، مسئولین و کارفرمایان را سنگین‌تر می‌کند.

ازاین‌رو توجه به شرایط کارگران به‌عنوان طلایه‌داران حضور در خط مقدم میدان اقتصادی باید در اولویت کارفرمایان باشد.

رضا شریفی*

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • نقش برجسته کارگران در جهش تولید
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد