Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، سیدعلی موسوی معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: جهت اطلاع مالکان خودرو های پلاک اروندی باید گفت که تعویض پلاک و نقل و انتقال خودروهای پلاک اروندی صرفا در شهرستان خرمشهر و در منطقه آزاد اروند انجام می شود و در مرکز استان به هیچ وجه این روند انجام نخواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این آمادگی لازم وجود دارد که تمام افرادی که پلاک طرح قدیم خودرو‌های مناطق آزاد؛ خصوصا اروند را دارا هستند با مراجعه به مرکز گمرگ منطقه آزاد اروند واقع در خرمشهر و با دریافت معرفی نامه، خودرو‌های خود را از طریق مرکز شماره گذاری خرمشهر بدون پرداخت هیچگونه وجهی به سازمان و بصورت آنلاین شماره گذاری کنند.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند با تأکید بر کوتاه کردن دست واسطه‌ها در این فرآیند، تصریح کرد: متأسفانه یک سری افراد سودجو و فرصت طلب در مقام واسطه پول‌های اضافه از مالکین خودرو‌ها دریافت می‌کنند که همینجا فرصت را غنیمت شمرده و از تمام صاحبان خودرو‌های پلاک اروندی درخواست می‌کنم که به هیچ عنوان وجه اضافه به این دلالان، پرداخت نکنند.

سیدعلی موسوی گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی https//car.arvandfreezone.com/ و در بخش تعویض پلاک اقدام به ثبت درخواست خود کرده و سپس نوبت مقرری شان را مشخص کنند و از طریق سامانه معرفی نامه خود را دریافت و به مرکز شماری گذاری مراجعه کنند.

او تنها مبلغ قابل پرداخت توسط مالکان ۵۵۰ هزار تومان اعلام کرد و توضیح داد: این مبلغ در دو مرحله پرداخت می‌شود که ۳۰۰ هزار تومان جهت امتیاز پلاک و در مرحله بعد ۲۵۰ هزارتومان نیز بابت هزینه نقل و انتقال خواهد بود که مجموعا ۵۵۰ هزارتومان می‌شود.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند، خاطرنشان کرد: اگر کسی قبلا پلاک فک پلمپ شده داشته و مالک بوده است، دیگر نیازی به پرداخت مبلغ امتیاز پلاک ندارد و فقط هزینه نقل و انتقال را باید پرداخت کند.

این مقام مسئول شنیده‌ها را حاکی از دریافت وجوه غیر متعارف توسط دلالان و واسطه گران دانست و گفت: متأسفانه بعضا شنیده می‌شود در مرکز استان مبالغی نظیر ۲ میلیون تومان جهت نقل و انتقال توسط افراد سودجو از مردم گرفته می‌شود که مالکان باید هوشیار بوده و زیربار پرداجت چنین وجوهی نروند.

سید علی موسوی همچنین با اشاره به اظهارات ناظر گمرکات استان، اعلام کرد: با توجه به گفته‌های ناظر گمرکات استان مبنی بر پیش نیاز اعطای مرخصی خودرو‌های پلاک اروندی، تعویض پلاک و دریافت پلاک جدید، ما نیز آمادگی کامل جهت اعطای پلاک جدید ۳۳ به تمام مالکین خودرو‌های اروندی که طرح پلاک شان قدیم است، را داریم.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودرو پلاک اروندی منطقه آزاد اروند پلاک اروندی نقل و انتقال تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، برگزاری کارگاه خبرنویسی و انتقاد از انتقال آب از پلاکی به پلاک دیگر برای ساخت باغ، برخی از عناوین خبرع=های کوتاه امروز است.    برگزاری اولین کارگاه آموزش خبرنویسی در بردسکن   اولین کارگاه آموزش خبرنویسی با حضور ۴۰ نفر از بسیجیان علاقه‌مند در بردسکن برگزار شد.   به همت دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه و روابط عمومی سپاه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بردسکن اولین کارگاه آموزش خبرنویسی در ناحیه مقاومت بسیج سپاه این شهرستان برگزار شد.    دراین کارگاه آموزشی یک روزه، علی نوری خبرنگار این شهرستان به عنوان مدرس، اصول اولیه خبر نویسی و عناصر شش گانه خبر و نحوه تنظیم یک خبر را آموزش داد.   انتقاد فرماندار بردسکن از انتقال آب از پلاکی به پلاک دیگر در بردسکن   فرماندار بردسکن گفت: ۸۰ درصد چاه موتور‌های کشاورزی شهرستان بردسکن، آب را از پلاکی به پلاک دیگر انتقال می‌دهند.   علی دهقان‌زاده در جلسه شورای حفاظت از منابع آب این شهرستان افزود: با توجه به بحران خشکسالی و افت شدید منابع آبی، کشاورزان از احداث توسعه باغات به صورت خودسرانه به جد پرهیز کنند.   این مسئول ادامه داد: از مجموع بیش از ۳۶۰ حلقه چاه کشاورزی در شهرستان بردسکن بیش از ۸۰ درصد آنها برای آبیاری به اراضی و باغات خود از پلاکی به پلاک دیگر آب کشاورزی را انتقال می‌دهند.   وی بر اصلاح و بازنگری این قانون توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: هرگونه زراعت جدید از پلاک دیگر و ساخت هرگونه باغ جدید، ممنوع و اولویت با باغ‌های بارده است.  

معرفی سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ

سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ معرفی شد

طی مراسمی با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه و سرپرست معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی فرمانداری تربت حیدریه و مسئولان جلگه رخ، «رسول بابایی» به عنوان سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ معرفی شد.

 رسول بابایی قبلا در فرمانداری تربت حیدریه دارای سمت‌هایی همچون کارشناس ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات و ارتباطات مردمی در حوزه معاونت برنامه ریزی و توسعه و سرپرست بخشداری کدکن بوده است.

بخش رخ به مرکزیت شهر رباط سنگ در شهرستان تربت حیدریه با جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر دارای دو شهر، ۵۲ روستا و ۴۷ پارچه آبادی است که ۴۸ روستا از این تعداد بالای ۲۰ خانوار هستند و شغل مردم این منطقه اکثرا کشاورزی و دامپروری است.

دیگر خبرها

  • اوسمار: دریافت ۴ گل در فوتبال اصلا خوب نیست/ تمرکزم روی لیگ است نه تمدید قرارداد
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • دپوی ۱۳ هزار خودرو در گمرکات
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان