Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا مسعودی نژاد با اشاره به اینکه استفاده بی رویه از مواد ضدعفونی کننده و شوینده برای پیشگیری از کرونا می‌تواند آسیب جدی به محیط زیست وارد کند اظهار کرد: افزایش استفاده از ترکیبات مواد گندزدا در سطوح یا اماکن عمومی وارد شبکه‌های فاضلاب شده و این مواد می‌تواند ساختار طبیعی فاضلاب‌ها و آب‌های زیرزمینی را دچار اختلال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ترکیبات مواد گندزدا نیز می‌تواند مشکلاتی را در زمینه تصفیه آب‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی و یا سایر موارد بوجود آورد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: مواد ضدعفونی کننده، زندگی میکروب‌های مفیدی که در طبیعت وجود دارند را نیز دستخوش تغییراتی خواهد کرد.

وی توضیح داد: فرآیند تصفیه فاضلاب فرآیندی است که به طور کلی از مکانیسم‌های طبیعی موجود در فاضلاب برای تصفیه استفاده می‌شود.

به گفته مسعودی نژاد زمانیکه مواد گند زدا بیش از اندازه به فاضلاب وارد می‌شود تغییرات PHو یا ترکیبات خورنده ایجاد می‌کند که این اثرات در گونه‌های میکروبی که تا پیش از این وظیفه تصفیه فاضلاب را برعهده داشته‌اند می‌تواند اثرگذار و روند طبیعی را دچار اختلال کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: اختلالات ناشی از شوک مواد گندزدا یکی از مهمترین پیامدهای استفاده بی رویه از این مواد است.

محمد رضا مسعودی نژاد با تاکید براین که مردم نباید در استفاده از مواد الکلی و گندزدایی برای ضدعفونی کردن زیاده روی کنند خاطرنشان کرد: اکنون اولویت مسئولان، موضوع مقابله با ویروس کروناست و طبیعی است که اولویت اقدامات نیز با این مساله باشد، بنابراین آنچه اهمیت دارد ضدعفونی کردن سطوحی است که ممکن است این ویروس بر روی آن قرار بگیرد.

وی ادامه داد: در عملیات گندزدایی، مقدار موادهایی که استفاده می‌شود اهمیت دارد بنابراین طبق دستورالعمل باید حدود مجاز و غلظت مواد ضدعفونی کننده آن مشخص باشد و به شکل صحیح مورد استفاده قرار بگیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: قطعاً افرادی که اکنون این عملیات را انجام می‌دهند این مساله را هم مد نظر قرار داده‌اند ولی نباید فراموش کنند که استفاده بیش از حد این مواد می‌تواند آسیب‌های دیگری هم ایجاد می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه مواد ضدعفونی کننده نیز آلودگی‌هایی ایجاد می‌کند، گفت: مواد ضد عفونی کننده یا شوینده مواد شیمیایی هستند که آب و خاک را آلوده می‌کنند و استفاده بی‌رویه از این مواد بر زندگی موجودات زنده تأثیرات منفی دارد.

مسعودی نژاد در بخش دیگری درباره تعطیلی برخی واحدهای صنعتی و تأثیر آن بر محیط زیست در پی شیوع اپیدمی کرونا نیز توضیح داد: اولین تأثیر تعطیلی واحدهای صنعتی و کارخانجات بر کاهش آلاینده‌های هواست.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: یکی دیگر از دستاوردهای کاهش ترددها تأثیر مستقیم بر کنترل استفاده از انواع سوخت‌ها و آلاینده‌ای محیطی در دوران کرونایی است.

کد خبر 4942820

منبع: مهر

کلیدواژه: ضدعفونی ویروس کرونا آب و فاضلاب شهری ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کیانوش جهانپور کووید 19 سعید نمکی دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی هفته بدون دخانیات سازمان غذا و دارو کرونا روایت تجهیزات پزشکی هیدروکسی کلروکین عضو هیئت علمی دانشگاه مواد ضدعفونی کننده استفاده بی رویه مسعودی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: رویکرد ما در استان مصداق شعار امام (ره) و رهبری یعنی اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است.

ابوطالب شفقت پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه با فرمانداران شهرستان‌های استان، عنوان کرد: یکی از مشکلات اساسی لرستان در عدم تحقق توسعه، بی اتحادی در دستگاه‌های اجرایی و مسئولان خدمت گذار است.

وی خطاب به فرمانداران تصریح کرد: شما مسئول به کارگیری بدنه‌ی دولت و ایجاد اتحاد به ویژه در دستگاه‌های زیر مجموعه‌ی یک وزارت هستید.

استاندار اظهار کرد: در اولین جلسه‌ای که در تهران خواهم داشت این موضوع را از طریق وزارت خانه‌ها پیگیری خواهم کرد.

شفقت بیان کرد: وزارت خانه‌ها باید یک وحدت رویه و همدلی را در بین دستگاه‌های اجرایی تحت مدیریت خود ایجاد کنند و ما هم اتحاد حاکمیتی را برقرار می‌کنیم.

وی اظهار کرد: وحدت رویه در بین نمایندگان مجلس و ائمه جمعه نیز به عنوان یک پشتیبان کننده مجموعه‌ی اجرایی، رافع مشکلات استان است.

استاندار ادامه داد: با این وحدت رویه بسیاری از مشکلات استان و انتظارات محقق خواهد شد.

شفقت گفت: لرستان امکانات خدادادی زیادی دارد که تنها با برنامه‌ریزی، اقدام و همدلی می‌توانیم آنها را بهره‌ور کنیم.

وی در ادامه بر فعال کردن و پیشرفت روستاها تاکید کرد و ادامه داد: ایجاد و ارتقا خرد اقتصادی در روستاها بر پایه‌ی داشتن برنامه‌ی جامع منطقه‌ای باعث رونق و افزایش درآمد در روستاها شده و حاشیه نشینی شهری را کمتر خواهد کرد. 

استاندار در پایان به مدیریت هزینه‌های دولت اشاره و عنوان کرد: در شهرهای کوچک منطق مجتمع اداری را پیگیری کرده و از هزینه‌های اضافه خودداری کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی : در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید/ مردم خوبی ها را ارج می نهند
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید
  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • وحدت رویه و هم‌فکری، عامل اصلی پیشبرد اهداف گزینش است