Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: امسال ۶۰ هزار طرح اشتغالزایی با ایجاد ۱۸۰ هزار شغل در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سید امیرحسین مدنی امشب در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: مجموعه ستاد اجرایی امام خمینی به‌ویژه بنیاد برکت در سال‌های گذشته خدمات گسترده‌ای را در سراسر کشور داشته و استان خراسان‌جنوبی یکی از استان‌های هدف این بنیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بحث توانمندسازی اقتصادی در بخش توسعه، کارآفرینی و اشتغالزایی تاکنون ۴۳۴ طرح با سرمایه‌گذاری ۲۶۸ میلیارد تومان در استان خراسان‌جنوبی دنبال شده، بیان داشت: این طرح‌ها ظرفیت اشتغال ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر را مهیا کرده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح طرح‌های اجرا شده، تبیین کرد: از ۴۳۴ طرح، ۱۲ طرح بنگاه‌محور با ظرفیت اشتغال یک هزار و ۲۰۰ نفر و سرمایه‌گذاری ۲۰۲ میلیارد تومان، ۴۱۰ اجتماع‌محور با ظرفیت اشتغال یک هزار و ۱۴۸ نفر و سرمایه‌گذاری ۴۳ میلیارد تومان و ۱۲ طرح تسهیلات‌محور بوده است.

اجرای ۷۸ پروژه عمرانی در خراسان‌جنوبی

مدنی از اجرای ۷۸ پروژه عمرانی و زیربنایی به ارزش ۳۲ میلیارد تومان توسط بنیاد برکت در خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: این طرح‌ها شامل ۳۱ مدرسه، ۱۶ باب مسجد، بیمارستان، حوزه علمیه، خانه عالم، راه، کتابخانه، اماکن ورزشی و مسکن محرومین است.

وی با اشاره به پروژه‌های در دست اجرای بنیاد برکت در استان خراسان‌جنوبی، بیان داشت: بنیاد برکت ۳۴۶ طرح اجتماع‌محور با ظرفیت اشتغال ۹۶۹ نفر و سرمایه‌گذاری ۳۱ میلیارد تومان را در شرف پرداخت دارد.

مدیرعامل بنیاد برکت از اجرای طرح پایدارسازی اشتغال در استان خبر داد و عنوان کرد: همچنین ۲۶ پروژه عمرانی و زیربنایی شامل هفت مدرسه، هشت مسجد، بیمارستان، آبرسانی، بازسازی و تجهیز مدرسه، خانه عالم با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد تومان در استان اجرا می‌شود.

اجرای ۱۳۰۰ طرح با ظرفیت اشتغال ۳۶۰۰ نفر

مدنی اعلام کرد: بنیاد برکت در سال جاری یک هزار و ۳۰۰ طرح اشتغالزایی با ۱۱۷ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را در خراسان‌جنوبی اجرا خواهد کرد که اجرای این طرح‌ها ظرفیت اشتغال سه هزار و ۶۰۰ نفر را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ستاد اجرایی تفاهم نامه‌ای در حدود ۶۰ میلیارد تومان با استانداری خراسان‌جنوبی منعقد کرد، افزود: این پروژه‌ها تاکنون حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال همه تعهدات به صورت کامل عمل می‌شود.

اجرای ۲۴۲۳ پروژه عمرانی در سال گذشته

مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام اینکه طی سال گذشته دو هزار و ۴۲۳ پروژه عمرانی در کشور با ظرفیت اشتغالزایی ۱۲۰ هزار شغل در ۲۹ استان کشور اجرا شد، تبیین کرد: شش هزار نفر در روستاها از این طرح بهره‌مند شدند.

وی با بیان اینکه امسال ۶۰ هزار طرح اشتغالزایی با ایجاد ۱۸۰ هزار شغل در سراسر کشور اجرایی خواهد شد، گفت: سهم خراسان‌جنوبی از مجموع این طرح‌ها دو هزار طرح اشتغالزایی است.

مدنی با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت بعد از شیوع کرونا نیز اقدامات بسیار ارزشمندی در کشور انجام داد، تصریح کرد: در وهله اول پیگیر واردات ۲۵ میلیون ماسک در کشور بودیم که متأسفانه برخی از کشورها در مسیر حمل این کالا جلوی آن را گرفتند و زمینه‌ای فراهم شد که به سمت تولید ماسک در داخل کشور حرکت کنیم.

افتتاح بزرگترین کارخانه تولید ماسک

وی با اشاره به راه‌اندازی بزرگ‌ترین کارخانه تولید ماسک خاورمیانه، عنوان کرد: با راه‌اندازی بزرگ‌ترین کارخانه تولید ماسک در خاورمیانه ظرفیت تولید روزانه چهار میلیون ماسک را دارد.

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر اینکه در بحث دارو و واکسن نیز ستاد اجرایی امام (ره) به‌صورت جدی ورود پیدا کرد، افزود: همچنین در بحث سلول درمانی و پلاسما درمانی و تولید کیت‌های تشخیص کرونا اقدامات خوبی انجام داده است.پ

مدنی از توزیع یک میلیون بسته معیشتی برای توزیع بین محرومان در ایام کرونا خبر داد و اضافه کرد: سهم استان خراسان‌جنوبی از این تعداد، ۱۷ هزار بسته شد.

وی از برنامه‌ریزی برای توزیع هشت میلیون بسته پروتئینی بین نیازمندان و سهم ۴۰ هزار بسته‌ای استان خراسان‌جنوبی از ایین بسته‌ها، خاطرنشان کرد: در مجموع ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه حمایتی توسط ستاد اجرایی و بنیاد برکت هزینه شده است.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال خبرگزاری فارس خراسان جنوبی مدیرعامل بنیاد برکت ظرفیت اشتغال طرح اشتغال پروژه کرونا ماسک تولید ماسک پروژه عمرانی کارخانه تولید ماسک بسته معیشتی مدیرعامل بنیاد برکت استان خراسان جنوبی خراسان جنوبی ظرفیت اشتغال طرح اشتغالزایی میلیارد تومان بنیاد برکت پروژه عمرانی سرمایه گذاری ستاد اجرایی هزار شغل تولید ماسک طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۶۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاهی فردوسی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامه‌ریزی‌شده وزارت علوم و مسئولین، استفاده از ظرفیت و توانمندی خیرین برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز کشور در حوزه علم و فناوری است، بنیاد دانشگاهی فردوسی و سایر بنیادهای حامی دانشگاه، اقداماتی همچون گفت‌وگو با خیرین، مردم، مسئولین و سایر اقشار را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند تا بتوانند از ظرفیت خیرین و مشارکت بیشتر آنها برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه علم و فناوری استفاده کنند.

ابوالفضل باباخانی با بیان اینکه مشارکت مردم در هر حوزه‌ای تاثیرگذار است و استفاده از ظرفیت آنان گامی مهم در راستای رفع نیازهای وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری محسوب می‌شود، افزود: بنیاد دانشگاه فردوسی، جز اولین بنیادهای حامی علم و فناوری است که در سال ۱۳۸۳ با همت تعدادی از خیرین پایه‌گذاری شد و تاکنون توانسته در حوزه‌های مختلف مانند ساخت سراهای دانشجویی فعالیت گسترده داشته باشد. تا کنون بیشتر حوزه فعالیت ساخت سرای دانشجویی برای دختران بوده و در همین راستا حدود دو هزار تخت دانشجویی در قالب سراهای دانشجویی در داخل پردیس دانشگاه فردوسی و سطح شهر مشهد ایجاد شده است. 

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی ادامه داد: اولین سرای دانشجویی که به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا شد، خوابگاه بقا واقع در هاشمیه ۱۴ بود که با کمک مرحوم باقرزاده ساخته و جهت اسکان دانشجویان متاهل با ۶۵ سوئیت در اختیار بنیاد قرار گرفت. بعد از آن سرای دانشجویی پردیس ۵ با ظرفیت اسکان ۴۷۶ دانشجو، خوابگاه مریم با ظرفیت اسکان ۱۰۸دانشجو، مجتمع ناظران برای اسکان ۳۶۰ دانشجو، خوابگاه متاهلی سرای اندیشه برای اسکان ۵۰ زوج دانشجو، سرای پردیس ۷ با ظرفیت اسکان ۴۵۰ دانشجو و خوابگاه دکتر محمد فرهادی (بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد) برای اسکان ۲۰۴ دانشجو با حمایت بنیاد داشگاهی فردوسی و کمک خیرین ایجاد شد. همچنین سرای زنده‌یاد مهندس سیدجواد شهرستانی (پردیس ۹) نیز با ظرفیت اسکان ۳۸۲ دانشجو در حال ساخت است و اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

باباخانی با بیان اینکه در دو سال اخیر با توجه به اینکه نیاز دانشجویان به اسکان و سرای دانشجویی برطرف شده، هدف‌گذاری ما به ایجاد مراکز فناوری و نوآوری برای توسعه زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار تغییر یافته است، گفت: بر همین اساس توانستیم در زمینه حمایت از دانشجویان دانشگاه و ارائه خدماتی چون تامین نیاز آموزشی، کمک به تغذیه و شارژ کارت تغذیه و حتی کمک به تامین هزینه اسکان دانشجویان اقدامات زیادی را انجام دهیم. همچنین با توجه به سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، برای ارتقای سطح دانشگاه فردوسی حمایت از دانشجویان رتبه اول تا سوم در تمام مقاطع آموزشی، بورسیه دانشجویان نخبه و تجلیل از اساتید برجسته دانشگاه جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال‌های اخیر هم با توجه به اولویت‌هایی که در جلسات هیات مدیره بنیاد هدف‌گذاری شده، ایجاد اشتغال برای دانشجویان و توانمندسازی آنان جزو اهداف قرار گرفته و در همین راستا، بحث تقویت زیست‌بوم فناوری و ایجاد مراکز فناوری و نوآوری جزو اولویت‌های دانشگاه فردوسی است تا امکانات کافی در اختیار دانشجویان مستعد و صاحب ایده قرار گیرد و آنان بتوانند ایده خود را به محصول تبدیل و در عرصه تولید ثروت و کارآفرینی ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد ادامه داد: ایجاد امید و انگیزه نسبت به آینده و همچنین ایجاد فضای کسب‌وکار و مراکزی که بتوانند از طرح‌های دانشجویان حمایت کنند، جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم و به تبع آن بنیادهای دانشگاهی است. ایجاد این مراکز در راستای استفاده از توانمندی دانشجویان است تا آنان که صاحب ایده هستند، اما به دلیل مشکلات مالی توانایی ایجاد کسب‌وکار ندارند، فضا و امکانات مورد نیازشان را در اختیار گیرند و از توانایی خود استفاده و کسب‌وکارشان را به جامعه و صنعت منتقل کنند.

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • قضاوت داوران خراسان جنوبی در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید