Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، اظهارت و مواضع تحریک آمیز رییس جمهور آمریکا علیه معترضان و اصرار به فراخواندن ارتش برای سرکوب آنها و نیز پافشاری بر راه حل امنیتی، به گفته ناظران، تلاشی از سوی ترامپ برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری کشور است اما به ضرر امنیت و ثبات جامعه آمریکا تمام شده است.

این ناظران می گویند که سفیدپوستان آمریکا که برخی از آنها از حامیانش هستند، نه تنها با نژادپرستی ترامپ و نوع نگاهش نسبت به سیاه پوستان و اقلیتهای دینی و نژادی در آمریکا موافق هستند بلکه استفاده از زور برای سرکوب آنها را نیز تایید می کنند و این امر علت پافشاری عجیب ترامپ برای استفاده از نیروی نظامی علیه معترضان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ می داند که آرای سیاه پوستان که حدود 13 درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند، از دست خواهد داد و در مقابل گمان می‌کند که در صورتی که به عنوان منجی آمریکای سفیدپوست در مقابل سیاه پوستان باشد، آرای اکثریت سفید پوست را کسب خواهد کرد.

درخواستهای دوستان و انتقادات دشمنان ترامپ برای کاستن از اظهارات تندش علیه معترضان اثر نکرد؛ ترامپ فقط چشم به انتخابات دوخته است و همچنان اصرار دارد تا ارتش را برای سرکوب تظاهرکنندگان فراخواند و بارها از حاکمان ایالتها خواست تا گارد ملی را به خیابانها بکشانند و بارها آنها را به خاطر عدم کنترل اوضاع و عدم سرکوب تظاهرکنندگان توبیخ کرده است. این امر مارک اسپر وزیر دفاع را واداشت تا با پیشنهاد ترامپ برای استفاده از "قانون نافرمانی" مخالفت کند طبق این قانون رئیس جمهور می تواند نیروهای مسلح و نیروهای گارد ملی را در شرایطی خاص در کشور مستقر کند.

موریل باوزر شهردار واشنگتن در راستای جلوگیری از وقوع درگیری میان تظاهرکنندگان و ارتش، در پیامی به ترامپ گفت که "استقرار نیروهای ارتش آمریکا تظاهرکنندگان را بیشتر خشمگین می کند و باعث اعتراض بیشتر آن دسته از تظاهرکنندگانی می شود که برای تغییر و اصلاح نظام نژادپرستی امریکا به صورت مسالمت آمیز تظاهرات می کنند".

کاملا روشن است که نوع برخورد ترامپ با اعتراضات در این چند روز نشان داد که ترامپ به دنبال یافتن راه حلهایی به منظور پایان دادن به تنشها و آرام کردن اوضاع نبوده است؛ بلکه او با تحریک معترضان و کشاندن آنها به سمت خشونتهای بیشتر، به دنبال تشدید اوضاع بود تا فراخواندن ارتش برای سرکوب معترضان را توجیه کند و بتواند آرای نژادپرستان سفید پوست را کسب کند زیرا آنها ترامپ را "قهرمان سفید پوست" خواهند دید که از "برتری نژاد" آنها دفاع خواهد کرد بدون آنکه به سرنوشت آمریکا کوچکترین اهمیتی بدهند؛ آمریکا اینک بر سر آتش فشانی از نژادپرستی و تبعیض ومحرومیت قرار دارد و اتفاقات اخیر فقط دودی از این آتشفشان بود.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: دونالد ترامپ پیروزی نژاد پرستی انتخابات برای سرکوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • دقیقی به دنبال شکست طلسم مقابل تیم تهرانی
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل خانه گانتس و نتانیاهو
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی