Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، برنامه دولت فدرال برای تزریق نقدینگی به بازارها و بخشودگی های مالیاتی بیشتر از آن که به نفع فقرا باشد، باعث شده است تا اختلاف بین این افراد با ثروتمندان در آمریکا بیشتر شود تا جایی که به قیمت افزوده شدن حدود دو تریلیون دلار دیگر به بدهی های آمریکا، ثروت ۶۰۰ فرد ثروتمند آمریکا در مجموع طی بازه زمانی ۱۸مارس تا چهارمژوئن حدود ۵۶۵ میلیارد دلارافزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این افراد اکنون در مجموع ۳۵۱۲ تریلیون دلار ثروت در اختیار دارند در حالی که این رقم در ماه مارس معادل ۲.۹۴۸ تریلیون دلار بود.

در حالی طی این مدت ۱۶ نفر دیگر در آمریکا میلیاردر شده اند که شمار افراد متقاضی دریافت مزایای بیکاری در این کشور به ۴۲ مییلون نفر رسیده است.

بیشترین افزایش در ثروت طی این دوره زمانی مربوط به چهار ثروتمند آمریکایی فعال در حوزه دیجیتال یعنی جف بزوس، ایلان ماسک، مارک زاکربرگ و سرگی برین بوده است که طی بازه زمانی فوق حدود ۹۴.۳ میلیارد دلار به ثروت آن ها افزوده شده است.

مک کینزی بزوس، همسر سابق جف بزوس و بیل گیتس، سهامدار ارشد مایکروسافت نیز دیگر افرادی هستند که شاهد افزایش زیادی در ثروت خود طی بازه زمانی فوق بوده اند.

آمریکا اکنون اصلی ترین کانون درگیر با ویروس کرونا در جهان محسوب می شود و بیش از ۱۱۱ هزار نفر از شهروندان این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ از دست داده اند. تاکنون دولت و بانک مرکزی آمریکا حدود ۶ تریلیون دلار حمایت مالی به اشکال مختلف نظیر وام، کمک های مالی بلاعوض، یارانه های نقدی ۱۲۰۰ دلاری به خانوارها، پرداخت مزایای بیکاری و تزریق نقدینگی به بازارهای مالی مختلف هزینه کرده اند.

بدهی آمریکا اکنون از ۲۵ تریلیون دلار عبور کرده است که معادل ۱۱۷ درصد از حجم تولید ناخالص داخلی این کشور است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیل گیتس ثروت ماسک آمریکا مارک زاکربرگ دولت فدرال تریلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۷۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه

مسائل مختلفی این روز‌ها بر تحولات منطقه سایه انداخته است. اما در این بین می‌توان به سه مساله که به نظر می‌رسد تاثیر بیشتری بر تحولات منطقه دارند، اشاره کرد. یکی از این مسائل تجمعات اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا، اروپا، استرالیا و کاناداست که موجی جهانی را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و سیاست‌های آمریکا ایجاد کرده است. تاثیر اعتراضات دانشجویی به حدی است که مقامات آمریکایی نمی‌توانند، بی‌تفاوت از کنار آن عبور کنند. به همین دلیل رئیس جمهور آمریکا نیز به مهم واکنش نشان داده است. 

‌نباید فراموش کرد که تحت تاثیر اعتراضات دانشجویی و مردمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه اقدامات مناسبی نیز در برخی کشور رقم خورد است. برای نمونه اعتراضات در ترکیه سبب شد، مقامات این کشور تصمیم بگیرند تا روابط تجاری خود را با اسرائیل قطع کنند. علاوه بر این کلمبیا نیز چنین رویکردی را در پیش گرفته است.
مساله دوم که تحولات منطقه تحت تاثیر آن قرار دارد، عملیات «وعده صادق» است. برای نمونه این اقدام ایران واکنش آمریکا و متحدانش را در پی داشته است و اثرات آن را در سفر وزیر امورخارجه آمریکا به منطقه و تحرکات مربوط به آتش‌بس می‌توان دید. افزون بر این گروه‌های مقاومت نیز در سایه عملیات وعده صادق اقدامات گسترده‌تر و جدی‌تر را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار داده‌اند. برای نمونه یمنی‌ها وارد چهارمین مرحله از برنامه‌های‌شان برای حمایت از مردم غزه شده و اعلام کرده‌اند که حوزه عملیاتی آن‌ها به مدیترانه نیز گسترش پیدا کرده است. حزب الله لبنان نیز این روز‌ها مراکز جدی‌تری را مورد حمله قرار می‌دهد. 

در این بین مسائل داخلی رژیم صهیونیستی را باید سومین مساله‌ای دانست که این روز‌ها روی تحولات منطقه سایه انداخته است. به عبارت دیگر موج استعفا‌هایی که رژیم صهیونیستی با آن رو به رو است در کنار گسترش تظاهرات علیه کابینه بنیامین نتانیاهو از دیگر مسائلی است که این روز‌ها روی تحولات منطقه تاثیر گذار است.

‌در این بین اظهار نظر‌ها درباره برقراری آتش بس نیز بیش از گذشته منتشر می‌شود و می‌توان گفت احتمال برقراری آتش بس در حدود ۲۱۰ روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد این روز‌ها بیشتر است. اما توقف جنگ برای نتانیاهو به معنای سقوط و شکست در جنگ است. در واقع این روز‌ها آمریکایی‌ها در حال بررسی این مساله است که بین بنیامین نتانیاهو و برقراری آتش بس کدام یک را انتخاب کنند؟
این در حالی است که در این شرایط حماس توانمندتر از گذشته در‌صحنه مذاکرات غیر مستقیم ظاهر شده است و پذیرش آتش بس به معنای پیروزی حماس و مقاومت است. این مساله نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در عرصه دیپلماسی نیز بسیار ضعیف است.

دیگر خبرها

  • شوک به کشتی جهان؛ مثبت شدن تست دوپینگ بروکس و بازگشت دیوید تیلور؟
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه