Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از بندرعباس، علی دانش پژوه با اشاره به اهمیت فعالیت های شیلاتی برای جهش و رونق تولید به ویژه در استان هرمزگان گفت: بی شک تداوم فعالیت های شیلاتی در راستای تحقق جهش و رونق تولید نیازمند تخصیص اعتبارات کافی و حمایت‌های بیش از پیش مسئولان استانی و کشوری است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در سال 98 با پیگیری های انجام شده و حمایت های استانداری هرمزگان ، سازمان شیلات ایران ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و فرمانداران استان، این اداره کل توانست بالغ بر 340میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارائی‌های سرمایه ای اعتبار جذب کند که از این میزان بالغ بر 77درصد آن معادل  270میلیارد ریال تخصیص و تحقق یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش  پژوه افزود: در سال 98 و در مقایسه با سال 1397 اداره کل شیلات هرمزگان رشد 17 درصدی در میزان اعتبار و 9 درصد رشد در میزان تخصیص اعتبار را شاهد بوده است.

رئیس گروه برنامه ریزی و بودجه شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه اعتبار مصوب سال 1398 تعداد 22 پروژه را در سطح استان پوشش داده است، گفت: اعتبار بارز و شاخص ردیف اعتبارات سال 1398 ، اعتبار ردیف 41- 530000 موضوع بند (ه) تبصره 5 ( سفر ریاست محترم جمهوری) با تخصیص صد در صد بوده است.

علی دانش پژوه با بیان اینکه از محل اعتبارات هزینه ای ، اعتبار سال 1398 مبلغ  180 میلیارد ریال با تخصیص صد در صد بوده که نسبت به سال 1397 حدود 19 درصد رشد داشته است؛میزان کسری اعتبار سال 1398 حدود 24 میلیارد ریال خواند و گفت: امید است با پیگیری و تلاش شبانه روزی مدیرکل محترم و بذل توجه استاندار محترم معزز به زودی مرتفع گردد.

وی افزود: در سال 1398 تعداد 63 طرح به مبلغ حدود 2300 میلیارد ریال جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده اند که تعداد 29 طرح با مبلغ 630 میلیارد ریال موفق به جذب تسهیلات شده اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بودجه رشد سرمایه هرمزگان برنامه ریزی میلیارد ریال سال 1398

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • تسریع در تأمین اعتبار طرح‌های تملک دارایی در مناطق سردسیر
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان