Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر نفت گفت: اوپک و اوپک پلاس هیچ ساز و کاری برای ضمانت اجرای توافق کاهش تولید ندارند و تنها تضمین قیمت نفت است.

بیژن زنگنه امشب بعد از پایان نشست اوپک پلاس ادامه داد: یازدهمین جلسه اوپک پلاس بدون چالش برگزار شد و تصمیماتی که در جلسه اوپک گرفته شده بود مورد تایید قرار گرفت.

وی افزود: اصل جلسه بر این پایه استوار بود که در سهمیه بندی ها باید مراعات انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا کنون نیز مراعات قابل قبول بوده و نزدیک به ۹۰ درصد است.

زنگنه ‌تاکید کرد: این رعایت لازم است تداوم پیدا کند زیرا توافق کاهش تولید توافقی دو ساله است که تا کنون تنها یک ماه آن سپری شده است.

وی گفت: در شرایط فعلی علایمی از از بین رفتن رکود اقتصادی دیده نمی شود و همه اقتصاد جهان در رکود اقتصادی است و حتی رشد منفی ۳ درصد برای اقتصاد دنیا پیش بینی می شود. تنها رشد اقتصادی ۱.۳ درصدی برای چین در نظر گرفته شده است.

زنگنه با اشاره به اینکه اوپک و اوپک پلاس با اجرای توافق کاهش تولید کار بزرگ و مهمی انجام دادند، ادامه داد: این توافق قیمت نفت برنت را به بالای ۴۰ دلار در هر بشکه افزایش داد.

وزیر نفت افزود: مکزیک برای یک ماه از توافق کاهش تولید خارج شد و توافق به ۹.۶ میلون بشکه در روز رسید.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: توافق کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب کشتزارهای مازندران براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، جواد دادویه، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ با اشاره به آغاز فعالیت کشاورزان در کشتزارهای استان از میانه‌های فروردین و نیاز به آب برای عملیات کاشت اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به آورد مناسب رودخانه‌ها و بارندگی‌های خوبی که از ابتدای سال آبی جاری تا کنون در بالادست سد داشتیم، وضعیت ذخیره آب در سد آیت‌الله صالحی مازندرانی مطلوب است.

وی افزود: حجم آب ذخیره شده در مخزن به بیش از ۱۳۹ میلیون متر مکعب معادل ۹۸ درصد پرشدگی رسید.

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به کاهش دبی آب میان‌حوضه‌ای رودخانه بابلرود و آغاز زودهنگام فصل کشاورزی، رهاسازی آب از این سد برای کشتزارهای شبکه البرز از تاریخ بیست‌وهفتم فروردین آغاز شد، گفت: از ابتدای رهاسازی آب کشاورزی از سد البرز تاکنون بیش از پنج میلیون متر مکعب آب برای آبیاری کشتزارهای شبکه البرز اختصاص پیدا کرده است.

دادویه با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته و وضعیت مناسب ذخیره مخزن این سد، متناسب با نیاز کشتزارهای پایین‌دست میزان آب مورد نیاز در ماه‌های آتی تأمین می‌شود، عنوان کرد: البته با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

وی ادامه داد: برای تأمین آب آشامیدنی شهرهای گروه الف از سد البرز هم ماهانه ۲.۵ میلیون مترمکعب آب به تصفیه‌خانه بابل انتقال داده می‌شود.

کد خبر 748797

دیگر خبرها

  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان