Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@15:15:08 GMT

چگونه با فرد عصبی برخورد کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۹۷۳۶

چگونه با فرد عصبی برخورد کنیم؟

عصبانیت یا پرخاشگری یکی از مشکلات شایع در جوامع بشری است که ممکن است به علت‌های گوناگون از قبیل خستگی زیاد، فشارکاری، مشکلات مالی یا اقتصادی و ... رخ دهد.

متخصصان روانپزشکی معتقد هستند که عصبانیت در طولانی مدت باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن شده و ممکن است شانس ابتلا به بیماری‌های گوناگون از جمله سکته قلبی و مغزی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین علت در صورت عصبی شدن حتما آرامش خود را حفظ کنید و بعد از کشیدن چند نفس عمیق به کار خود ادامه دهید. در ادامه به عواملی که باعث ایجاد عصبانیت در افراد می‌شوند، پرداخته ایم.

افراد عصبانی چه علائمی دارند؟

داد و فریاد کردن بیش از حد، خروج از حق در سخن گفتن، بر افروخته شدن چهره، تغییر رفتار به سرعت از آرامش به خشم، استفاده از الفاظ ناپسند و دشنام در سخن گفتن از علائم عصبانیت در افراد است که بلافاصله بعد از مشاهده فرد باید برای درمان تحت نظر قرار بگیرد تا به این صورت از آسیب به افراد دیگر به خصوص خانواده او جلوگیری شود.

عوامل ایجاد عصبانیت

همانند سازی و تقلید از والدین و دوستان، وجود صفاتی مانند حسادت، کبر و غرور، حرص، حب مال، عدم اعتماد به نفس کافی، خود کم بینی و کم ظرفیتی، ناکامی و شکست، تحقق نیافتن آزوها، بدشانسی، احساس بدبختی و ... عواملی هستند که باعث ایجاد عصبانیت در افراد می‌شوند.

چگونه با فرد عصبی برخورد کنیم؟

در صورت نزدیکی با فرد عصبی یا پرخاشگر در درجه اول آرامش و خونسردی خود را حفظ کنید و سپس فضا یا مکانی که در آن با فرد عصبی کنار هم هستید را تغییر دهید. لمس دست یا شانه فرد عصبانی و پیشنهاد راهی برای حل مشکل از دیگر راه‌ها برای رفتار با فرد عصبی است. همچنین در صورتی که حرف شما باعث عصبی شدن طرف مقابل شده است حتما بابت اشتباهتان از او معذرت خواهی کنید. اگر شما عامل عصبانیت فرد نیستید از معذرت خواهی پرهیز کنید؛ زیرا فرد مقابل شما بد عادت شده و تحت هر شرایطی حتی اگر حق با او نبود عصبی خواهد شد.

اگر قصد آرام کردن فرد عصبی را دارید حتما از او بپرسید که چه چیزی ناراحتش کرده است؟ و در صورت امکان واقعیت‌ها را مد نظر قرار دهید و منطقی حرف بزنید. احساسی حرف زدن در این زمان و حمایت از فرد عصبی و گناهکار تنها شرایط را بدتر می‌کند، در واقع فرد پرخاشگر با دانستن واقعیت باید کنترل اعصاب خود را داشته باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عصبانیت پرخاشگری سکته قلبی و مغزی فرد عصبی پارسی خبر سبک زندگی فرد عصبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

سرهنگ بهرام تقی زاده فرمانده یگان حفاظت از اراضی‌کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: استفاده از ظرفیت‌های فضای‌مجازی در دریافت گزارش‌ها و همچنین هماهنگی با نیرو‌های منابع‌طبیعی و انتظامی در واکنش سریع به متخلفان از ویژگی‌های بارز یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان در برخورد با تغییرکاربری‌های غیرمجاز است.

وی اضافه کرد: با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع‌رسانی برای پیشگیری و برخورد با ساخت‌و‌ساز‌های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی و اراضی‌ملی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از اراضی‌کشاورزی استان به صورت شبانه‌روزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصه‌های‌کشاورزی است.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی‌کشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: سالانه در ایام نوروز و فروردین‌ماه در استان بیش از صدها مورد تخلف ساخت‌و‌ساز غیرمجاز در اراضی‌کشاورزی شناسایی و در مرحله ابتدایی و پی‌کنی، شناسایی و دستور توقف عملیات صادر می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۲۲ گشت یگان حفاظت از اراضی‌کشاورزی در استان به صورت شبانه‌روزی است، ادامه داد: در فروردین امسال ۲۱۲ فقره اخطاریه در زمینه تغییر‌کاربری غیرمجاز در اراضی‌کشاورزی استان صادر و عملیات اجرایی متوقف شد.

تقی زاده اضافه کرد: در این مدت ۱۵ فقره احکام در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ و ۳ مورد حکم قطعی قضایی تخریب مستحدثات غیرمجاز در اراضی‌کشاورزی در سطح استان اجرا شده است.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تغییرکاربری غیرمجاز از طریق سامانه ۱۳۱ یا با مراجعه به نشانی https://cms.laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

آذربایجان‌غربی دارای ۸۰۰ هزار تا یک‌ میلیون هکتار اراضی‌کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی حجابی
  • برخورد قضایی با خاطیان مجتمع ورزشی مختلط لواسان/متصدی برکنار شد
  • برخورد قانونی پلیس کرمانشاه با اندک افراد هنجارشکن حوزه حجاب