Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@08:55:15 GMT

انجمن فرهنگی ایران و هلند چه ارتباطی به فوتبال دارد

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۹۸۲۹

انجمن فرهنگی ایران و هلند چه ارتباطی به فوتبال دارد

بیژن ذوالفقارنسب، مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، درباره حواشی مربوط به قرارداد مارک ویلموتس با فدراسیون فوتبال ایران بیان کرد: از نظر من در عقد این قرارداد اتفاق‌های ناگواری رخ داده که شان فوتبال ایران را زیر سوال برده است. بی شک پشت پرده‌هایی در پرداخت مبلغ حدود ۸ میلیون یورو به ویلموتس وجود دارد که باید نهاد‌های بازرسی با ورود به آن، با مسببان این موضوع به شکل جدی برخورد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره اینکه مبلغ قرارداد مارک ویلموتس با وجود نتایج ضعیفش در تیم ملی ایران نسبت به کارلوس کی روش که ۲ بار با این تیم به جام جهانی صعود کرد، سنگین‌تر است، توضیح داد: وقتی مسئولان فدراسیون ما چشم بسته و بدون بهره گیری از نظرات کارشناسان، با ویلموتس مذاکره کردند، معلوم است هرچه او گفت قبول می کنند. در این شرایط مشخص است اتفاق‌های نامطلوبی هم رخ می‌دهد. افراد آگاه به حقوق ورزش و بین المللی از نظر من نقشی در انعقاد این قرارداد نداشتند. ویلموتس هم از وکلای خوبی استفاده و این مبلغ را به فدراسیون تحمیل کرد.

ذوالفقارنسب افزود: البته من اطلاع دارم اکنون فدراسیون فوتبال برای پیگیری پرونده شکایت ویلموتس مسیر خوبی را طی می‌کند و اگر دفاعیات خوبی ارائه شود، دیگری نیازی به پرداخت غرامت ۶ میلیون یورویی به ویلموتس نیست.

رئیس کانون مربیان فوتبال ایران درباره ادعای مهدی تاج، رئیس سابق فدراسیون مبنی بر اینکه مارک ویلموتس از سوی «انجمن فرهنگی ایران و هلند» به وزارت ورزش و سپس فدراسیون فوتبال معرفی شد، گفت: من مانده ام فعالیت‌های این انجمن چه ارتباطی به فوتبال دارد که در مبحث فوق العاده مهم و تخصصی مانند انتخاب سرمربی تیم ملی، از سوی این نهاد پیشنهاد و در نهایت یکی از گزینه‌های معرفی شده از سوی این انجمن، سرمربی تیم ملی می‌شود. بهتر است وزیر ورزش و مهدی تاج درباره نقش این انجمن در عقد قرارداد توضیح بیشتری دهند چراکه در فضای غیر شفاف حرف و حدیث‌های زیادی مطرح می‌شود.

او ادامه داد: از روز اول گفتم باید یک کارگروه تخصصی آگاه به مبانی حقوق ورزشی و بین المللی برای عقد قرارداد جلو آمده تا قراردادویلموتس شفاف و مشخص منعقد شود، اما این اتفاق رخ نداد تا هر کسی که برای رفع مسئولیت خود، تیری در تاریکی پرتاب کرده و اظهارنظر کند. بی شک در فدراسیون فوتبال هم افرادی مسلط به حقوق بین الملل فعالیت می‌کنند. من و امثال علی کریمی که از این حوزه شناخت نداریم. کار ما فنی است، اما وقتی درباره مسائل فنی مربوط به ویلموتس با ما و حتی کمیته فنی فدراسیون صحبت خاصی نشده است، دست کم در زمینه عقد قرارداد باید نظر کارشناسان حوزه حقوقی را دریافت می‌کردند. اکنون هم فدراسیون فوتبال موظف به اطلاع رسانی است تا مردم از این سردرگمی دربیایند.

ذوالفقارنسب تصریح کرد: ویلموتس، رزومه ورزشی ضعیفی ندارد. در زمان بازیگری اش یکی از بهترین مهاجمان اروپا و در تیم ملی کشورش هم کاپیتان بود. البته در زمان سرمربیگری اش کارنامه خوبی ندارد. به نظر من ما فریب دوران بازی ویلموتس و نشستن او روی نیمکت سرمربیگری تیم ملی بلژیک را خوردیم، اما به کارنامه اش در تیم‌های بلژیک و ساحل عاج نگاه نکردیم. نباید با توصیه‌های یک انجمن فرهنگی او را برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال مان انتخاب می‌کردیم و به این نهاد‌ها اجازه دخالت می‌دادیم.

ذوالفقارنسب درباره اینکه با توجه به نتایج ضعیف تیم ملی در زمان ویلموتس دود پرداخت غرامت به این مربی به چشم مردم ایران می‌رود، گفت: ویلموتس بدون هیچگونه کارایی مثبتی تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان از فدراسیون پول گرفته و اکنون هم دنبال گرفتن غرامت ۶ میلیون یورویی است. این جا نقش نهاد‌های نظارتی و لزوم دخالت آن‌ها پررنگ‌تر می‌شود.

او درباره نمره‌ای که به فدراسیون فوتبال در این قرارداد می‌دهد، گفت: نیازی به نمره دادن نیست چراکه حواشی قرارداد ویلموتس و عملکرد او گویای ضعف‌ها است. فقط می‌توانم برای مسئولان فدراسیون تاسف بخورم. آن‌ها افراد خوش نامی هستند، اما باید قبول کنند اشتباهات فاحشی را در این قرارداد انجام دادند. الان هم می‌توانیم با ارائه دفاعیاتی خوب، از اشتباهاتی که خود این مربی انجام داده هم استفاده کنیم.

او افزود: ویلموتس قبل از بازی با عراق قراردادش را فسخ کرده و پس از دریافت پول، در دیدار با این تیم روی نیمکت نشست. پس از بازی با عراق هم بار دیگر کار خود را رها کرد. این موارد نشان می‌دهد او هم به تعهداتش نسبت به فدراسیون عمل نکرده است. مسئولان فدراسیون می‌توانند یک دفاعیه خوب در فیفا ارائه کنند و میلیون‌ها دلار غرامت به او ندهند.

ذوالفقارنسب درباره اصلاحات اساسنامه فدراسیون فوتبال و حذف وزیر ورزش از ترکیب اعضای مجمع گفت: این اراده خود وزیر ورزش بود و براساس مفاد اساسنامه فیفا، او از ابتدا هم نباید در مجمع می‌آمد. شخصیت سیاسی نمی‌تواند در مجمع فدراسیون فوتبال صاحب رای باشد.

او در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین ایراد اساسنامه فدراسیون فوتبال در ۱۴ سال گذشته چه بوده است گفت: شفافیت اساسنامه و انتخاب اعضای کمیته‌های فدراسیون فوتبال مشکل داشت.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال فوتبال ایران تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فحش های پول ساز / ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده

دنيای اقتصاد نوشت: به نظر می‌رسد بی‌انضباطی‌ها و برخی حواشی فوتبال ایران برای هر که آب نداشته باشد، برای فدراسیون «نان» دارد! در شرایطی که همه با هم بام تا شام در حال تاکید بر ضرورت بهبود فرهنگی فوتبال ایران و نزدیک شدن آن به یک پدیده «حال خوب کن» هستیم، متاسفانه این اتفاق به دلایل مختلف رخ نمی‌دهد؛ حالا گاهی عوامل تیم‌ها به رفتارهای آماتورشان ادامه می‌دهند و گاهی خوانش فدراسیون فوتبال از بعضی اتفاقات طوری است که موجب دلسردی می‌شود.
 
از این مقدمات که بگذریم، بد نیست بدانید تنها ۳ پرونده ملتهب این روزهای فوتبال ایران درآمدی ۴۵۰ میلیون تومانی را برای فدراسیون به همراه آورده است. داستان عجیب حسین حسینی و آن هوادار خانم ابتدا جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی او را به دنبال آورد، بعد که گلر استقلال به موضوع واکنش نشان داد، فدراسیون ضمن محروم کردن او به مدت یک جلسه، ۳۰ میلیون تومان دیگر هم به این جریمه افزود.
 
همچنین باشگاه استقلال هم به خاطر همین پرونده ۶۰میلیون تومان جریمه شد. در حاشیه بازی استقلال و شمس‌آذر قزوین هم فیلمی از فحاشی کیانوش رحمتی منتشر شد و حالا مربی استقلال علاوه بر تحمل یک جلسه محرومیت، ۲۰ میلیون تومان جریمه شده است. در بازی پرسپولیس با نفت آبادان هم دانیال اسماعیلی‌فرد مرتکب شادی بحث‌برانگیزی شد که نتیجه آن هم یک جلسه محرومیت و ۴۰ میلیون تومان جریمه بود. 
 
ارقام همین سه پرونده را که جمع ببندید، به رقم چشمگیر ۴۵۰ میلیون تومان می‌رسید و البته که در طول فصل ده‌ها پرونده دیگر هم روی میز کمیته انضباطی قرار دارد. به عنوان مثال می‌توانید جریمه ۲۰۰ میلیون تومانی امید عالیشاه بابت مصاحبه‌اش بعد از بازی با گل‌گهر را به یاد بیاورید. خدا بدهد برکت!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سرپرست فدراسیون فوتبال: ایرادهای مدنظر فیفا برطرف شد بازیکنان معروف متخلف خدمت سربازی محروم نمی‌شوند!

دیگر خبرها

  • مهدی قایدی به فوتبال هلند می‌رود؟
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • دیگر هیچ مسابقه‌ای رایگان نیست
  • مذاکرات مثبت لیورپول با فاینورد برای جانشینی اشلوت با کلوپ
  • انتقاد فان باستن از رشفورد؛ مگه داری با رفیقات فوتبال بازی می‌کنی؟
  • فحش‌های پول‌ساز! ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • فحش های پول ساز / ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • رضاییان رسما مدیرعامل فولاد خوزستان شد
  • رضاییان: شکایتی از رحمتی دریافت نکردم/ عضو هیات رئیسه هستم، اما قرارداد مالی با فدراسیون ندارم
  • رضاییان به مدیرعاملی باشگاه فولاد خوزستان رسید!