Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:40:22 GMT

لوفت هانزا از بورس آلمان بیرون انداخته شد!

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۹۸۸۲

لوفت هانزا از بورس آلمان بیرون انداخته شد!

مدیر بورس فرانکفورت آلمان اعلام کردند سهام شرکت لوفت هانزا را از تابلوی معاملاتی خارج می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از دویچه وله، در بیانیه منتشرشده توسط بورس آلمان آمده است: لوفت هانزا جایگاه خود در بورس فرانکفورت را از تاریخ ۲۲ ژوئن (یکم تیر) از دست خواهد داد. شاخص " دکس ۳۰" فرانکفورت که از سال ۱۹۸۸ راه اندازی شد، نمادهای ۳۰ شرکت بزرگ آلمانی را در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است لوفت هانزا جای خود را به " دویچه وونن" بدهد که دومین شرکت بزرگ مستغلات در آلمان محسوب می شود.

از مدت ها قبل به دلیل شیوع کرونا ارزش سهام شرکت لوفت هانزا رو به کاهش بوده است. بخش بزرگی از پروازهای این شرکت به سراسر جهان موقتا لغو شده و تنها در سه ماهه نخست امسال، این شرکت ۲.۱ میلیارد یورو زیان داشته است.

از معروف ترین شرکت های آلمانی که سهام آن ها در بورس فرانکفورت عرضه می شود می‌توان به آدیداس، بایر، بی ام و، دایملر، دویچه بانک، هنکل، زیمنس، فولکس واگن و وایرکارد اشاره کرد. ارزش سهام این ۳۰ شرکت چیزی حدود ۱.۲ تریلیون یورو تخمین زده می شود. شرکت زیمنس با سهم ۹.۳۴ درصدی از کل سهام ها بیشترین تاثیر وزنی را در این شاخص دارد و پس از آن نیز بایر با سهم ۸.۲۷ درصدی قرار گرفته است.

دولت آلمان برای نجات لوفت هانزا از ورشکستگی تصمیم گرفته است در قالب یک بسته نجات به این شرکت ۹ میلیارد یورو ( ۱۰.۲ میلیارد دلار) پرداخت کند و در عوض ۲۰ درصد سهام این شرکت را در اختیار بگیرد. این توافق نام هنوز قطعی نیست و باید سهامداران شرکت با این تصمیم در رای گیری روز بیست و پنجم ژوئن که قرار است به شکل انلاین برگزار شود موافقت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لوفت هانزا لوفت هانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص