Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی گزارش آمار بیش از 1000 فوتی در برزیل برای چهارمین روز متوالی، وزارت بهداشت این کشور از حذف آمار کلی تعداد مبتلایان و قربانیان خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در پی افزایش انتقادات از عملکرد «ژائیر بولسانورو» در مقابله با کرونا، آمارهای مرتبط با این بیماری از پایگاه اینترنتی دولت برزیل حذف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد از این پس تنها آمار مبتلایان و قربانیان ۲۴ ساعت گذشته منتشر می‌شود و آمار کلی اعلام نخواهد شد. بولسانورو هم در توجیه این اقدام اعلام کرد که آمار کلی تصویر کنونی را منعکس نمی‌کند.

برزیل در جایگاه دوم کشورهای درگیر با کرونا به لحاظ تعداد مبتلایان قرار دارد و اخیراً نسبت به کشورهای دیگر آمار قربانیان بیشتری را به ثبت رسانده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، این کشور آمریکای لاتین بیش از ۶۴۰ هزار مبتلا را به ثبت رسانده در حالی که تصور می‌شود به دلیل انجام نشدن آزمایش کافی، آمار واقعی بسیار بالاتر باشد. تاکنون ۳۵ هزار نفر در برزیل بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹» جان باخته‌اند که این کشور را در جایگاه سوم کشورهای دارای بالاترین تعداد قربانی در جهان قرار می‌دهد.

بنابر این گزارش، رئیس‌جمهور راست افراطی برزیل به دلیل رد کردن محدودیت‌های اجتماعی برای مقابله با کرونا که از سوی سازمان جهانی بهداشت توصیه شده، مورد انتقاد قرار دارد و روز جمعه هم ضمن اتهام‌زنی به این سازمان و سیاسی و حزبی خواندن آن، تهدید کرد کشورش را از آن خارج خواهد کرد.

تصمیم برزیل مبنی بر حذف آمار کلی تعداد مبتلایان و قربانیان با انتقادات بسیاری از سوی خبرنگاران و اعضای کنگره این کشور مواجه شده است. حذف آمار بعد از آن اتفاق افتاد که برزیل بیش از ۱۰۰۰ فوتی را در چهارمین روز متوالی اعلام کرد.

کارشناسان می‌گویند انتظار می‌رود همچنان تعداد مبتلایان روند افزایشی داشته باشد و این کشور هنوز اوج بیماری را تجربه نکرده است. هفته گذشته تعداد قربانیان برزیل از ایتالیا فراتر رفت و این کشور بعد از آمریکا و انگلیس در جایگاه سوم قرار گرفت.

این در حالی است که بولسانورو خطرات این ویروس را دست‌کم گرفته و در ابتدا آن را در حد یک آنفلونزای معمولی دانسته بود. از زمان آغاز همه‌گیری کرونا در برزیل، دو وزیر بهداشت این کشور در مخالفت با واکنش رئیس‌جمهور، سمت خود را ترک کردند.

بولسانورو همچنان از مقامات محلی می‌خواهد محدودیت‌های اعمال شده را برای جلوگیری از ضربه اقتصادی حذف کنند. او همچنین فرمانداران و شهرداران را به سوءاستفاده سیاسی از این مسئله متهم کرده، زیرا بسیاری از آن‌ها که مقررات سختگیرانه برای کنترل بیماری وضع کرده‌اند، از مخالفان دولت وی به شمار می‌روند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: برزیل بحران کرونا قربانیان کرونا آمریکای لاتین تعداد مبتلایان آمار کلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است

 
لیلا عرب‌نژاد  بیان کرد: ۱۶ اردیبهشت در ایران و پنج می، در جهان به نام روز ماما ثبت شده است، اهمیت این شغل با تولد انسان شروع می‌شود، همه ما به‌طورقطع با ماما سروکار داشتیم، در بحران جمعیتی حال حاضر کشور که به تعبیر حضرت آقا ابر چالش جمعیتی است، ایران پیش از هر زمانی به ماما نیاز دارد.
 
 وی افزود: اگر بخواهیم بحران جمعیتی را حل کنیم، به طور حتم باید نقش ماما در کشور پررنگ و پررنگ‌تر شود، کمااینکه در حال حاضر هم بیشتر بار ناشی از افزایش جمعیت را ماماها به دوش می‌کشند.
 
رئیس اداره مامایی زاهدان یادآور شد: سیستان و بلوچستان بالاترین موالید کشوری را دارد، طبق آمار ده درصد موالید کشور در این استان پهناور اتفاق می‌افتد و این در حالی است که جمعیت ما نسبت به کل کشور ۳/۵ تا حداکثر ۴ درصد بیشتر نیست؛ اما چندین برابر میانگین کشوری، نرخ رشد جمعیت داریم و این نشان می‌دهد پرکارترین ماماهای کشور در استان سیستان و بلوچستان مشغول خدمت هستند.
 
  وی تصریح کرد: هر ماما یک سفیر برای جوانی جمعیت است که شغل و نقش آن‌ها مقدس است، همان‌طور که با آمدن نام مادر، واژه‌های مقدس شکیبایی، عشق و ایثار در ذهن‌ها تداعی می‌شود، خداوند هم به‌خاطر آفرینش انسان خودش را احسن الخالقین معرفی کرده و به خود آفرین گفته است، یک مادر هم با به‌دنیاآوردن یکی دیگر از مخلوقات برتر خدا تابعی از این احسن الخالقین است.
 
  لیلا عرب‌نژاد در ادامه گفت: ماما در امتداد احسن الخالقین بودن خداوند در به‌دنیاآوردن اشرف مخلوقات کمک می‌کند و نویدبخش یک زندگی تازه است و نقش بسیار حساسی در حوزه بهداشت و درمان دارد.
 
 مقام مسئول در خصوص حوزه مامایی اظهار کرد: ماماها در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش در حال فعالیت هستند که در استان ما باتوجه‌به نرخ بالای جمعیت و هم‌جواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که آمار بالای موالید و شاخص‌های بهداشتی پایینی دارند کار ما خیلی سخت‌تر است.
 
 وی تشریح کرد: مادرهای باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه و مریض‌های ویژه در استان ما بیشتر از سایر شهرها هستند، بستر فرهنگی ما هم به‌گونه‌ای است که زادوولد زیاد است و مناطق صعب‌العبور و پراکندگی جمعیت داریم و این موارد باعث می‌شود که حوزه‌های مامایی در این استان مسئولیت بسیار سختی را حامل باشند.
 
 رئیس اداره مامایی با اشاره به آمار زیاد مرگ‌ومیر مادران باردار در این استان افزود: علی‌رغم آمار بسیار بالای مرگ‌ومیر سال‌های اخیر در این استان، کاهش ۲۵ درصدی مرگ‌ومیر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ خبر از افتخارآمیز بودن حرفه ماماها داده است که حتی با افزایش مادران نیازمند مراقبت‌های ویژه و با افزایش موالیدی که داشتیم توانستیم شاخص را کاهش دهیم و این دست‌مریزاد دارد برای ما و افتخار بزرگی برای جامعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 
  وی اذعان کرد: باتوجه‌به سختی کار در سیستان و بلوچستان در حال حاضر تعرفه‌گذاری مامایی به دانشگاه ابلاغ شده و تعرفه‌گذاری مامایی یعنی اینکه خدمات ارزش‌گذاری نسبی شود و متأسفانه در قانون تعرفه‌گذاری، گروه مامایی آن طور که بایدوشاید زحماتشان دیده و ارزش‌گذاری نشده است.
 
 عرب‌نژاد خاطرنشان کرد: برای مادری که در پروسه زایمان قرار می‌گیرد تعرفه‌ای تعریف شده است که دور از واقعیت است و با زحمات ماما هم‌خوانی ندارد، از دولت و سیاست‌گذاران در سطح کلان کشور خواستار هستیم که تعرفه‌گذاری مامایی را واقعی کنند، یعنی به‌گونه‌ای تعرفه انجام زایمان و استرس ماما را در نظر بگیرند و با سایر بخش‌ها مقایسه نکنند؛ زیرا با آمار بالای استان بحث زیر ساخت‌ها موضوع مهمی است.
 
 وی با تأکید بر افزایش و توسعه بلوک‌های زایمانی افزود: باید فضای فیزیکی را افزایش دهیم، یکی از مشکلاتی که در بعضی بیمارستان‌ها داریم این است که با یک‌سوم فضای فیزیکی مورد انتظار در حال ارائه خدمات هستیم و این کار را خیلی سخت‌تر می‌کند و در کیفیت کار اثرگذار است و شایسته گروه مامایی و حتی مردم نیست و خیلی خوب است که این زیر ساخت‌ها توسعه پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد کشته‌های سیل و طوفان در برزیل
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • دست‌کم ۷۸ نفر در وقوع سیل در برزیل جان باختند/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت+ فیلم
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور