Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@02:54:13 GMT

شایعه «احتکار تراکتور» تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۰۱۶۸

شایعه «احتکار تراکتور» تکذیب شد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل تراکتورسازی ایران به دنبال فضاسازی‌های رسانه‌ای، شایعه احتکار تراکتور در این مجتمع تولیدی را تکذیب کرد.

حسین بالاگر در این خصوص در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مربوط به تراکتورهای تولیدی تراکتورسازی ایران در مجتمع تراکتورسازی تبریز بوده که طی یک پروسه عادی در پارکینگ فروش محوطه مجتمع پارک شده و آماده ارسال به مشتریان و کشاورزان در سراسر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص دلیل انتشار این شایعات، بیان کرد: آنچه مسلم است، در اساس دلیلی برای احتکار محصولات متصور نیست.

وی افزود: البته در اسفند ماه سال گذشته که مصادف با اوج شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های قرنطینه‌ای و ترافیکی بود، برخی از شرکت‌های حمل ونقل به‌واسطه رکود و یا کاهش فعالیت‌ها، با تمامی ظرفیت کار نمی‌کردند و در نتیجه این عوامل باعث تاخیر در ارسال و توقف تراکتورها در یک مقطع کوتاه در پارکینگ فروش بوده است که با بهبود نسبی وضعیت، این مشکل نیز مرتفع شده و ارسال تراکتور به مشتریان با روند مطلوبی دنبال می‌شود .

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل تراکتورسازی ایران با بیان این‌که پارک تراکتور در محوطه‌ای باز که برای عموم نیز قابل مشاهده است، نشان از شفافیت عرضه و کثرت تولید این محصول مهم و استراتژیک برای کشاورزان دارد، افزود: همچنین، در سال جهش تولید، در برخی از شرکت‌های اقماری افزایش تولید 100 درصدی داشته‌ایم و میزان پارک تراکتورهای تولیدی را بیش از گذشته برای روزهای آتی پیش بینی می‌کنیم.

وی اظهار کرد: امیدواریم در سالی که توسط مقام معظم رهبری به سال جهش تولید نام گذاری شده، با تولید انبوه و قیمت‌های کاذب بازار را شکسته و در وضعیت سخت تحریم‌های ظالمانه، بتوانیم علاوه بر تولید و توسعه روزافزون، شاهد گام‌های بلند و رو به جلو در رقابت با محصولات مشابه خارجی و مطرح دنیا باشیم.

وی در پایان از رونمائی موتور نسل جدید تراکتورهای چهار سیلندر به عنوان نمونه‌ای از حرکت‌های توسعه‌ای و پویا در امر تحقیق، توسعه و تولید روزافزون و قابل رقابت با بازارهای خارجی یاد کرد و افزود: سهام "تراکتورسازی ایران" در بورس عرضه شده و به صورت یک شرکت سهامی عام اداره می‌شود، بر این اساس این شرکت هرگز به احتکار و مسائل حاشیه‌ای ورود نمی‌کند؛ این در حالی است که تراکتورسازی ایران، علاوه بر تولید و فروش داخلی، چندین سال است که به عنوان صادر کننده نمونه ملی در کشور مطرح است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی احتکار تراکتورسازی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند

نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم گفت: بانک مرکزی، شرکت‌های ملی گاز و نفت در سال ۱۳۸۹ تحریم شدند. آن زمان ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز روزانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود، اما امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، حجم ظرفیت تولید گاز کشور، به روزانه ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی افزود: در این بین پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است و پیچیده‌ترین فناوری، با انتقال فناوری از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف صنعت ادامه داد: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پرافتخار، به‌منظور گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخ‌گویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه، چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز به انجام هم‌افزایی گسترده‌ای دارد. در راهبرد تازه شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیب نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه‌ شویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در زمینه تولید گفت: سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعت است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی‌شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید مانند صنایع فولادی و پتروشیمی و بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است نمایندگان شرکت‌های فولادی ازجمله شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آهن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی درباره این پروژه‌ها و بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • فوری:‌ تراکتورسازی با حمید مطهری به توافق رسید
  • توضیح مدیرعامل تراکتورسازی درباره جذب گل‌محمدی
  • کلینزمن یا یحیی؟! | گزینه اول و آخر تراکتور کیست؟
  • گل محمدی و تراکتورسازی در دقیقه ۹۰ | گران‌ترین سرمربی لیگ جذب شد؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • یحیی، گزینه اول و آخر نیمکت تراکتور