Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@04:54:20 GMT

مطب‌ها باید بیشتر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۰۶۴۹

مطب‌ها باید بیشتر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند

دکتر بهمن روشنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تمام دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در سطح ملی و استانی به مطب‌های خصوصی ابلاغ می‌شود نظیر اینکه نباید بدون ماسک در مطب‌ها حضور یابند و همچنین نوبت دهی با کمترین معطلی به صورت هماهنگی تلفنی با بیمار انجام شود.

وی با بیان اینکه زمان استاندارد معاینه بیمار نیز تعیین و ابلاغ شده افزود: بر اساس پایش های انجام شده برخی از پزشکان به طور جدی این پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند اما متأسفانه برخی این دستورالعمل‌ها را نادیده می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: ابزار تنبیهی برای برخورد با پزشکانی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار نگرفته و باید در ستاد مقابله با کرونا درباره آن تصمیم‌گیری شود.

روشنی گفت: با این حال اگر مردم نسبت به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط پزشکان معترض باشند باید به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند تا ترتیب اثر داده شود.

این مسئول عنوان کرد: از سال گذشته سیستم نوبت دهی آنلاین در کلینیک‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه که بیشترین ازدحام در آنجا وجود دارد، مستقر شده است.

وی خاطر نشان کرد: استقرار سیستم نوبت دهی آنلاین در مطب‌ها به فراهم آوری زیرساخت نیاز دارد از جمله اینکه مطب پزشکان باید به اینترنت آنلاین و پرسرعت متصل باشند در حالی که بسیاری از پزشکان اطلاعات دقیقی از مطب‌های خود در سامانه‌های مرتبط ثبت نکرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: پزشکان برای راه اندازی سیستم نوبت دهی آنلاین رغبتی ندارند، هر چند برخی از پزشکان نیز علاوه بر استقرار سیستم نوبت دهی آنلاین، ویزیت‌ها را نیز به صورت آنلاین دریافت می‌کنند و زمان دقیق مراجعه بیمار را به او اطلاع می‌دهند.

این مسئول تصریح کرد: تاکنون شکایتی از سوی مردم به منظور عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط پزشکان دریافت نشده است.

روشنی گفت: با وجود اینکه متأسفانه شمار فوتی‌های ناشی از شیوع کرونا در استان کرمانشاه افزایش یافته مردم همچنان توصیه‌های دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر ماندن در منزل و در صورت خروج زدن ماسک را رعایت نمی‌کنند در واقع مردم خطر بیماری را در نیافته‌اند در حالی که خطر همچنان باقی است.

کد خبر 4943142

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ستاد ملی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان قزوین ایلام آتش سوزی سالروز ارتحال امام خمینی بیرجند امام خمینی ره آتش سوزی جنگل ها ستاد مقابله با کرونا سیستم نوبت دهی آنلاین دانشگاه علوم پزشکی پروتکل های بهداشتی مطب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به گزارش ۳۷۱ هزار مورد حیوان گزیدگی کشور در سال گذشته گفت: در این مدت ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زهرا نهبندانی گفت: 80 درصد این حیوان گزیدگی‌ها توسط سگها اتفاق افتاده و 15درصد این گزش‌ها معادل 2145 مورد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده که 1063 مورد آن در شهر مشهد بوده است.

وی با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستاها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، تصریح کرد: 50 درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر 15 سال گزارش شده است.

 نهبندانی با اشاره به اینکه در سال گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال 1402 نسبت به سال 1401 حدود 4500 مورد افزایش داشت، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه 137تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

وی افزود: در صورت بروز حیوان گزیدگی برای اقدامات درمانی و پیشگیری از ابتلا به هاری لازم است افراد هر چه سریع‌تر  به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد