Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی وضعیت اقتصادی کشور، سیدشمس الدین حسینی نماینده مردم رامسر در مجلس گفت: واقعیت این است که در شرایط تحریم و رکود ناشی از کرونا که کل جهان را فرا گرفته است، اداره کشور دشوار است اما باید مسائل و مشکلات موشکافی شود.

وی اظهارداشت: در شرایطی که در هفت سال گذشته تولید و اقتصاد ایران رشدی نداشته و جمعیت حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد رشد داشته، درآمد سرانه کاهش داشته است اما آنچه که موجب فشار مضاعف بر مردم شده  این است که ضریب جینی افزایش قابل توجهی داشته؛ ماحصل این دو عامل این است که رفاه اجتماعی به شدت کاهش یافته است.

نماینده مردم رامسر در مجلس با بیان اینکه همه برنامه های دولت باید در راستای افزایش رفاه اجتماعی باشد،اظهار داشت: حجم وسیعی از آمار و اطلاعات در مجلس خوانده می شود، باید سازگاری این آمار و اطلاعات مورد توجه قرار گیرد. چطور می شود طی هفت سال گذشته تولید رشدی نداشته باشد، ولی یک میلیون و ۸۰۰ هزار شغل خالص ایجاد شود، دوستان باید توضیح دهند.

حسینی گفت: چطور می شود در سال ۹۷ و ۹۸ رشد اقتصادی ۵ تا ۸ درصد منفی بوده باشد، ولی نرخ بیکاری از ۱۲ درصد به ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده باشد.

وی با بیان اینکه از زحمات دژپسند و تلاش های او در خصوص سهام عدالت تشکر می کنم،گفت: بیانیه سه بندی که رهبری در مورد سهام عدالت ابلاغ کردند، متصل به بیانیه هشت بندی ایشان است. برخی اتفاقات در سهام عدالت تصمیمات عجولانه است، توجه نمی شود که در بحث آزادسازی، ضوابط و مقررات باید به گونه ای اجرایی شود که ارزش سهام از بین نرود.

نماینده مردم رامسر در مجلس افزود: در توزیع سهام عدالت باید به گونه ای رفتار کنیم که مردم از حقوق مالکیت و مدیریت خود بتوانند استفاده کنند.

حسینی گفت: بازار سرمایه از منظر گردش مالی وضعیت خوبی دارد اما معاملات عمدتا دستِ دوم هستند. عرضه اولیه خوب است، ولی مهمتر از آن پذیره نویسی سهام است که باید انجام شود.

کد خبر 4943255

منبع: مهر

کلیدواژه: سید شمس الدین حسینی سهام عدالت هیئت دولت مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم محمد باقر قالیباف ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا حجت الاسلام حسن روحانی حسن روحانی هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران مجلس خبرگزاری مهر امام خمینی ره وزارت امور خارجه سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟