Web Analytics Made Easy - Statcounter

 تیمور باقری  معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: : یک میلیون و ۶۸۵ هزار و ۶۶۲ تن کالا با صدور ۹۰ هزار و ۶۴۸ بارنامه در ۲ ماهه نخست سال جاری توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای در این استان حمل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تیمور باقری با بیان اینکه ۱۰۹ شرکت حمل و نقل داخلی کالا در استان فعال هستند، اظهار داشت: گندم، آرد و هندوانه عمده کالا‌های حمل شده در این مدت را تشکیل می‌دهند.

او حمل کالا‌های اساسی و مایحتاج عمومی مردم را اولویت اصلی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان دانست و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، دستور العمل‌های بهداشتی به شرکت‌های حمل و نقل ابلاغ و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی نیز در پایانه‌های بار استان اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید:

امسال بیش‌از ۲۵۲ هزار تن کالای اساسی در جنوب سیستان و بلوچستان جابجا شد
 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان تعداد ناوگان باری فعال این استان را ۶ هزار ۶۸۰ دستگاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۹ هزار و ۴۵۸ راننده مشغول به ارائه خدمات در بخش حمل و نقل عمومی جاده‌ای کالای استان هستند.

 باقری در پایان با اشاره به اجرای طرح نوسازی ناوگان باری در کشور گفت: از مالکان ناوگان باری فرسوده بالای ۲۵ سال دعوت می‌شود با مراجعه به سایت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به آدرس www.rmto.ir نسبت به آگاهی از شرایط و در صورت لزوم ثبت نام در این طرح اقدام نمایند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل جاده ای صادرات کالا پایانه های مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۲۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند

به گزارش خبرنگار مهر، بابک کاوه ئیان صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۴۴۶ فقره تخلف اضافه تناژ ناوگان باری در سال گذشته شناسایی و اعمال قانون شده که در مقایسه با سال قبل‌تر از نظر وزنی ۲۰ درصد و از نظر تعداد ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: بر اساس سامانه‌های هوشمند جاده‌ای، ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان در سال گذشته دارای اضافه بار بوده‌اند.

کاوه ئیان با اشاره به اینکه افزایش تناژ به شدت زیر ساخت راه و ایمنی جان مردم را در استان به مخاطره می‌اندازد، اظهار داشت: در این راستا شناسایی و برخورد با متخلفین اضافه تناژ در سال گذشته با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفت و این روند امسال نیز ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: اضافه تناژ ناوگان، علاوه بر اینکه سیستم ترمز خودرو را به مخاطره می‌اندازد و در صورت برخورد با خودروهای سواری حادثه آفرین است، زیرساخت جاده‌ای را نیز به شدت تخریب می‌کند.

نظارت بر اضافه تناژ ناوگان

کاوه ئیان یادآور شد: بیشترین اضافه تناژ مربوط به ناوگان حمل مصالح ساختمانی است که در محورهای مواصلاتی بوشهر-برازجان، برازجان- دالکی و جاده‌های پیرامونی شهرهای کنگان، دیر و خورموج رخ می‌دهد.

وی بیان کرد: نظارت بر اضافه تناژ ناوگان در قالب گشت‌های مشترک با پلیس راه و انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل کالا در کلیه محورها به خصوص مبادی بارگیری معادن و پاسگاه‌های پلیس راه انجام می‌شود.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر تصریح کرد: همچنین از طریق نظارت و کنترل ناوگان باری توسط باسکول‌های ثابت و سیار در مبادی بارگیری (معادن)، اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از اضافه تناژ صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: ناوگان باری که فاقد بارنامه یا دارای اضافه تناژ باشند، با همکاری پلیس راه مشمول توقیف وسیله نقلیه، لغو کارت هوشمند راننده و ناوگان می‌شوند.

کد خبر 6086210

دیگر خبرها

  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • جابجایی بیش از ۷۴ هزار تن کالا از طریق خطوط آهن افغانستان
  • افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • افزایش ۴۶درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • رشد ۳۱ درصدی جابه جایی مسافر با کمک ناوگان مسافربری جاده‌ای کرمان  
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند