Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام پارلمانی روسیه در پاسخ به ادعای سفیر سابق آمریکا در مسکو درباره "رد پای روسیه" در ناآرامی‌ها در این کشور، گفت: بعد از اشغال عراق، کشتار غیرنظامیان، ایجاد هرج و مرج در لیبی و حمایت از تروریست‌ها در سوریه، باز هم درباره روسیه صحبت می‌کنید؟ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «ایزوستیا»،  "آلکسی پوشکوف" عضو ارشد کمیته سیاست اطلاعاتی شورای فدراسیون (سنای) روسیه به اظهارات "مایکل مک‌فول" سفیر سابق آمریکا در مسکو در رابطه "در پای روسیه" با ناآرامی‌های جاری در ایالات متحده پاسخ گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر سابق پیش از این ویدئویی را منتشر کرده بود که در آن گروهی از افراد مسلح با یونیفرهای بدون علامت مشخص به تظاهرکنندگان در مقابل کاخ سفید اجازه ندادند تا مردم به مرگ "جورج فلوید" سیاهپوست آمریکایی توسط پلیس شهر مینیاپولیس اعتراض کنند.

مک‌فول ابراز عقیده کرد که این برخورد اشتباه بوده و افزود که گویا "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه "مردان کوچک سبزی" را برای الحاق و اشغال سرزمین‌ها اعزام می‌کند، در حالی‌که، به عقیده وی، ایالات متحده چنین کاری را نمی‌کند.

سناتور پوشکوف در واکنش به این مسئله در صفحه توئیتر خود، چنین سخنانی را مزخرف خواند و تمامی عملیات نظامی آمریکا در خارج از خاک این کشور، از جمله اشغال عراق، کشتار غیرنظامیان، ایجاد هرج و مرج و بازار برده داری در لیبی، حمایت از تروریست‌ها در مبارزه با دولت قانونی در سوریه را مورد یادآوری قرار داده و پرسید: «با وجود این حقایق، آیا شما هنوز درباره روسیه صحبت می‌کنید؟»

این نخستین بار نیست که سفیر سابق آمریکا در مسکو درباره دخالت روسیه صحبت می‌کند. وی در ماه فوریه نیز مدعی شد که کرملین خواستار ایجاد شکاف در جامعه آمریکا است.

در آن زمان هم سناتور پوشکوف به سفیر سابق پاسخ داده و یادآور شد که این ادعاهایی با اظهارات شنیده شده در واشنگتن درباره توطئه ادعا شده روسیه برای حمایت از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ، با یکدیگر متناقض است.

پیش از این، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز ادعای وجود ردپای روسیه در ناآرامی‌ها در شهرهای آمریکایی را "تلاش برای توضیح مشکلات داخلی به خاطر عوامل خارجی" توصیف کرد.

این در حالی است که، رهبران شرکت آمریکایی فیس‌بوک نیز تحقیقاتی را انجام داده و تأثیر عوامل خارجی در ناآرامی‌های جاری ایالات متحده را رد کرده‌اند.

سندرز: تبعیض نژادی در آمریکا بسیار فراتر از برخورد وحشیانه پلیس با سیاهپوستان استادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا برای دهمین روز متوالیوزیر دفاع آمریکا: نژادپرستی در آمریکا یک واقعیت است

انتهای پیام/  

R7535/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار روسیه اخبار آمریکا اخبار روسیه ناآرامی ها سفیر سابق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی

یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • مربی سابق تیم ملی والیبال در روسیه جام گرفت
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است