Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با بیان این‌که توانستیم ۷۰۰ میلیون یورو در ارز دارویی کشور صرفه‌جویی کنیم، گفت: توانستیم با تکیه بر صنعت‌گران داخلی تولید داروی داخلی را ۳۰ درصد افزایش دهیم. ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم، افتتاح فاز نخست اولین شهرک تولید مواد موثره دارویی در خاورمیانه و خط تولید کامل استامینوفن با حضور وزیر بهداشت از طریق ویدئو کنفرانس امروز در محل وزارت بهداشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید نمکی، وزیر بهداشت در این نشست گفت: خوشحالم که در عین گرفتاری با بیماری کرونا به فرموده مقام معظم رهبری که سال جهش تولید است عمل می‌کنیم و اولین و بزرگترین کارخانه مواد اولیه دارویی کشور را در ایران افتتاح می‌کنیم که شاید بشود گفت یکی از بزرگترین‌ها در منطقه نیز هست.

وی افزود: سال 98 برای ما و همکاران در نظام دارویی کشور سخت اما افتخار آفرین بود، اولین گامی که در وزارت بهداشت برداشتیم پیشگیری از واردات بی‌رویه دارو و فراورده‌های دارای تولید مشابه داخلی بود. سال گذشته توانستیم 700 میلیون یورو در ارز دارویی کشور صرفه‌جویی کنیم‌. با توجه به اینکه سال گذشته سیلاب‌های سهمگین بهاره داشتیم، 2 میلیون و 700 هزار نفر مورد جدید فشار خون نیازمند دارو را داشتیم،  3‌.5 میلیون زائر اربعین حسینی و آنفلوانزا و کرونا را داشتیم و برآورد ما این بود که 50 درصد نیازمندی ما به ارز دارویی بیشتر خواهد شد در حالیکه 20 درصد ارزبری را نسبت به سال 97 به صورت داوطلبانه کاهش دادیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: با تکیه بر صنعت‌گران داخلی و پرهیز از واردات بی‌رویه، واردات داروهای دارای مشابه داخلی را 25 درصد کاهش و تولید داخل را 30 درصد افزایش دهیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: سهم ما از «جی.دی.پی» برای دارو محدود است و اگر فراتر از آن رود باید از بخش‌های دیگر استفاده کنیم. سال گذشته را با 20 درصد کاهش ارزبری توانستیم به‌گونه‌ا‌ی کشور را اداره کنیم که یک نسخه در دست بیماران معطل نماند و از همه مهم‌تر، ما به عنوان کشوری تحریم‌زده توانستیم بیماری کرونا را به گونه‌ای اداره کنیم که در طول 60 روز از یک واردکننده به یک تولیدکننده و سپس صادرکننده تبدیل شویم که این افتخار است که توانستیم مواد ضدعفونی‌کننده، ماسک، ونتیلاتور و ‌.. را صادر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: سال 99 را نیز با 20 درصد کاهش ارزبری نسبت به سال 98 پیش‌بینی کردیم‌.

در حال تکمیل...

R7573/P/S2,24/CT11 واژه های کاربردی مرتبط سازمان غذا و دارو ویروس کرونا وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو ویروس کرونا وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو ویروس کرونا وزارت بهداشت دارویی کشور وزیر بهداشت ارز دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!