Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: امکان سنجی استقرار سیستم‌های متن باز در شهرداری اصفهان به عنوان پروژه پژوهشی مساله محور حوزه بهره بردار معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی است که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد مورد پژوهش قرار گرفت.

سعید ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پایداری ضعیف شرکت‌های نرم‌افزاری کوچک از یک سو و نگرانی از امنیت و استقلال نداشتن در استفاده از محصولات شرکت‌های بزرگ از سوی دیگر مشتریان نرم‌افزار را بر آن داشته تا بیش از پیش به فکر استفاده از محصولات متن‌باز باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مساله به کشور ایران محدود نشده و چنانچه در بخش‌های بعدی این سند اشاره خواهد شد، چنین روندی کم و بیش در اکثر دولت‌های جهان مشاهده می‌شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در پژوهش امکان سنجی استقرار سیستم‌های متن باز در شهرداری اصفهان سعی شده با ارائه یک فرآیند مهاجرت منطبق با نیازهای شهرداری اصفهان امکان جایگزینی سیستم‌ها به معادل های متن‌باز را برای این سازمان ساده‌تر نماید که برای این کار بیش از یکصد سند اعم از سندهای داخلی و خارجی مورد مطالعه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ازجمله سندهایی که در فصل دوم مورد مطالعه قرار گرفته و ارتباط نزدیکی با سازمان شهرداری اصفهان دارد، سندی مربوط به تجربیات مهاجرت به سیستم‌های متن‌باز در شهرداری مونیخ است، ادامه داد: علاوه بر این، تجربیات کسب شده از سندهای مهاجرتی مربوط به وزرات مخابرات ایران، دولت‌های مالزی، استرالیا، آمریکا و … مرور شده و خلاصه آنها در جدولی فصل دوم آمده و در نهایت، تجربیات موفقی که از مرور کارهای گذشته به دست می‌آید و ظاهراً باید در هر فرآیند مهاجرتی مدنظر قرار بگیرد، آورده شده است.

ابراهیمی گفت: بر اساس مطالعات فوق، یک فرآیند مهاجرتی برای سازمان شهرداری طراحی شده که این فرآیند گام‌های مهاجرت را به سه بخش پیش از مهاجرت، حین مهاجرت و پس از مهاجرت تقسیم کرده است.

وی با بیان اینکه در اقدامات پیش از مهاجرت اقداماتی مانند تصویب مصوبات، شناسایی وضع موجود، مدیریت ریسک، برنامه‌ریزی، بسترسازی و… قرار دارد، افزود: مهمترین فعالیت حین مهاجرت، جایگزینی سیستم‌ها از متن بسته به متن باز خواهد بود و اقدامات پس از مهاجرت شامل نظارت بر درستی روند مهاجرت و مستندسازی نتایج است.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با اشاره به نرم‌افزارهای متن باز، اظهار کرد: این تحقیق روش جدیدی را ارائه کرده که توسط آن سیستم‌های متن باز بر اساس عملکرد و کیفیت خود اولویت‌بندی شود؛ این کار باعث به حداقل رسیدن سردرگمی سازمان در انتخاب برنامه متن باز معادل برای یکی از نرم‌افزارهای موجود خود خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این روش، مهمترین عملکردهایی که کاربران سازمان شهرداری از نرم‌افزار موجود انتظار دارند از آنها پرسیده می‌شود، سپس تعدادی نرم‌افزار متن‌باز از وب‌سایت‌های مخزن برنامه‌های متن‌باز مانند Sourceforge استخراج شده و آنهایی که تست‌های کیفیت مشخصی مانند تعداد دانلود مورد انتظار را پشت سر بگذرانند فیلتر خواهند شد.

ابراهیمی افزود: این نرم‌افزارها در مورد عملکردهایی که باید پشتیبانی کنند از خبره‌های برنامه‌های متن باز مورد سوال قرار خواهند گرفت و بر اساس پاسخ این افراد و روش اولویت‌بندی تاپسیس رتبه‌بندی خواهند شد که این روش برای تعدادی از نرم‌افزارهای موجود شهرداری اجرا شده و نتایج آن در فصل سوم قابل مشاهده است.

وی گفت: متن پیش رو نه تنها گردآوری خوبی از تجربیات موفق قبلی در خصوص مهاجرت به سیستم‌های متن باز است، بلکه راهکارهای نوینی در خصوص فرآیند مهاجرت، اولویت‌بندی برنامه‌های موجود برای مهاجرت و انتخاب نرم‌افزارهای معادل متن‌باز ارائه کرده است.

کد خبر 427279

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان شهر پژوهش کلانشهر شهروند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری اصفهان فرآیند مهاجرت نرم افزارهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بودجه مصوب سال گذشته منطقه ۷ شهرداری اصفهان ۴۸۴ میلیارد تومان بود که پس از اصلاح به ۵۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این افزایش غالباً در پروژه‌های عمرانی صورت گرفت.

وی افزود: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحقق بودجه سال گذشته این منطقه نسبت به بودجه مصوب ۱۰۶ درصد و نسبت به اصلاح بودجه ۹۸ درصد بوده است، گفت: بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۲ برای پروژه‌های شاخص ۳۰ میلیارد تومان بود که در سال جاری با رشد ۳ برابری به ۸۵ میلیارد تومان رسیده است.

سلطان‌آقایی ادامه داد: پروژه‌های مهم منطقه‌ای در بودجه سال گذشته معادل ۵۵ میلیارد تومان اعتبار داشت که در سال جاری با رشد دو برابری به ۱۰۳ میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با پروژه‌های منطقه‌ای سال گذشته ۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بودجه مصوب داشتیم که با رشد ۷۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ به ۷۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اعتبارات پیش‌بینی شده برای اجرای پروژه‌های محله محور در منطقه گفت: سال گذشته ۸۳ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های محل محور منطقه ۷ در نظر گرفته بودیم که سال جاری همان رقم را حفظ کردیم و بر اساس همین اعتبار پروژه‌ها را تعریف کردیم.

سلطان‌آقایی تصریح کرد: ردیف‌های مستمر منطقه ۷ سال گذشته ۹۵ میلیارد تومان بود و عمدتاً در حوزه عمرانی مصرف شد که در سال جاری به رقم ۱۳۵ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: بودجه بخش جاری منطقه ۷ از ۱۳۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۲۳۲ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است و ۶۰ درصد بودجه سال گذشته منطقه از طریق صدور پروانه ساختمانی محقق شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به جمعیت بالا و ظرفیت‌های بالقوه موجود در این منطقه تاکید کرد: رویکرد شهرداری منطقه ۷ در سال جدید حرکت به سمت درآمدهای پایدار و توجه به افزایش پروژه‌های مشارکتی در منطقه است.

کد خبر 748707

دیگر خبرها

  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • سیستم روشنایی بوستان ولایت قم تکمیل می‌شود
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند