Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ستاد توسعه علوم وفن آوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حسین عزیزی افزود: ایران و چین برای توسعه و گسترش همکاری های علمی مشترک در بخش های مختلف به ویژه درحوزه توسعه علوم و فن آوری های شناختی، در چند سال اخیر گام های موثری را برای بسط فعالیت های دو جانبه در چارچوب صندوق علمی مشترک راه ابریشم برداشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: در چارچوب اهداف صندوق علمی مشترک راه ابریشم که صندوق حمایت از پژوهشگران و فن آوران کشور بازوی اجرایی این صندوق محسوب می شود، شناسایی امکانات و ظرفیت ها برای تقویت و توسعه همکاری درحوزه علوم شناختی و نیز ایجاد تیم های علمی تحقیقاتی در زمینه های مورد علاقه طرفین در مرزهای دانش و فناوری و توسعه خدمات و ابزارهای شناختی بین دو کشور مورد توجه قرار گرفته است.

نماینده ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در صندوق علمی مشترک راه ابریشم یادآور شد: با ایجاد صندوق علمی مشترک راه ابریشم میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آکادمی علوم چین، زمینه حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی و فناوری مشترک محققان ایران و چین به ویژه درحوزه علوم و فن آوری های شناختی فراهم شد،  در این راستا، حوزه علوم و فناوری ‌های شناختی یکی از حوزه‌های علمی است که به واسطه این صندوق مشترک در اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک، برگزاری کارگاه های مشترک و نیز تبادل محقق در دوره‌های کوتاه مدت تحت حمایت قرار دارد.

عزیزی گفت: به موازات تقویت همکاری ها میان بخش های مختلف علمی ایران و چین، تبادل استاد و دانشجو و نیز هیات های تحقیقاتی بین دو کشور نیز در دستور کار قرار دارد و تاکنون در این زمینه اقدامات و فعالیت های مثبتی صورت گرفته است.

وی برگزاری کارگاه "دانش اعتیاد از تحقیقات پایه تا تحقیقات ترجمانی در دانشگاه شهید بهشتی را یکی از فعالیت های مشترک برشمرد و اظهارداشت: فراهم آوردن زمینه‌های تقویت تحقیقات مشترک ترجمانی بالینی و پایه میان آکادمی علوم چین و مراکز علمی و تحقیقاتی کشورمان از اهداف برپایی این کارگاه مشترک در حوزه دانش اعتیاد بود.

نماینده ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در صندوق علمی مشترک راه ابریشم یادآور شد: همچنین از سوی این صندوق مشترک با همکاری مرکز علوم اعصاب و رفتار "رایان" دانشگاه فردوسی مشهد و مرکز علوم اعصاب شانگهای چین به منظور ترویج علوم شناختی وگسترش و تقویت همکاری های مشترک، کارگاه آموزشی دیگری تحت عنوان "ادراک و توجه بینایی" را در مشهد برگزار شد و پژوهشگران درارتباط با موضوعات "ثبت فعالیت نورونی از قشر بینایی"، "سایکوفیزیک بینایی" و نیز"فعالیت های نوسانی تالاموس به قشر"، یافته ها و اطلاعات خود را به اشتراک گذاشتند.

وی یادآور شد: در سال های اخیر همچنین با حمایت این صندوق دو کارگاه آموزشی مشترک بین محققان ایران و چین در دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

برچسب‌ها ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور چین ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور چین صندوق علمی مشترک راه ابریشم ستاد توسعه علوم علوم و فناوری توسعه علوم ایران و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد

محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران گفت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وزیر علوم ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه‌های این سفر است.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه‌ها، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد