Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدرالحسینی گفت: همه کارهایی که امروز در اوضاع و احوال آمریکا مشاهده می‌کنیم نه فقط مربوط به دوره حاکمیت این روزهای آمریکاست بلکه به دلیل تفاوت ساختاری است که سفید پوستان با رنگین پوستان در آمریکا دارند یعنی ساختار تبعیض نژادی در آمریکا باعث این اعتراضات شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص اتفاقات اخیر در امریکا گفت: باتوجه به ظلم‌های فراوانی که در طول 150 سال گذشته به رنگین‌پوستان در آمریکا انجام شده و دائما هم افزایش پیدا کرده است، در حقیقت صاحبان اصلی قاره آمریکا که سیاهپوستان و سرخ پوستان و رنگین پوستان هستند حرکتی را بر علیه ظلم یکصد و پنجاه ساله گذشته سفیدپوستان انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا صدرالحسینی بیان کرد: درست است که سفید پوستان در حال حاضر بیشترین مسئولیتها، بیشترین ثروت و بیشترین توانمندی های مادی را در قاره آمریکا دارند اما واقعیت این است که قاره آمریکا از پذیرش سلطه گران مانند کسانی که امروز در آمریکا حاکمیت دارند بیزار است.

وی افزود: حرکتی که در ۱۰ روز گذشته انجام میشود همه آنچه که آرزوی مردم بوده در قالب این تظاهرات خودش را نشان داده است یعنی در حقیقت اتفاقاتی که در ۱۰ روز گذشته افتاده است در طول ۵۰ سال گذشته چندین بار اتفاق افتاده است و واقعیت امر این است که کاملاً امروز رنگین‌پوستان در آمریکا احساس شهروند درجه 2 می کنند و همه این اقدامات برای این است که آنها را انسان و شهروند درجه یک حساب کنند.

صدرالحسینی ادامه داد: همه کارهایی که امروز در اوضاع و احوال آمریکا مشاهده می‌کنیم نه فقط مربوط به دوره حاکمیت این روزهای آمریکاست بلکه به دلیل تفاوت ساختاری است که سفید پوستان با رنگین پوستان در آمریکا وجود دارد یعنی ساختار تبعیض نژادی در آمریکا باعث این حرکت ها شده است  و یک درصد حاکم در آمریکا تلاش دارند حاکمیت خود را تداوم بخشند.


وی با بیان این که این دوره از اعتراضات شدید تفاوت‌هایی با دوره‌های گذشته دارد ادامه داد: خشونت این اعتراضات افزایش بیشتری پیدا کرده است و هیئت حاکم آمریکا مجبور شده ارتش را به جان ملت بیندازد و احتمال تداوم این اتفاق و جنگ های داخلی در این کشور متصور است.

صدرالحسینی ادامه داد: نباید فراموش کرد که در حال حاضر بیش از ۴۰ میلیون نفر در آمریکا مجبور به استفاده از بیمه بیکاری شده اند و سرویس های بیمه گذار نیز امکان پرداخت بیمه را ندارند نباید فراموش کنیم که بیش از ۴۰ میلیونی که در این ایام اخیر درخواست دریافت بیمه بیکاری کرده اند کسانی هستند که کمتر از 5 سال از بیکاری آن ها می گذرند چرا که افرادی که بیش از 5 سال بیکار باشند از لیست بیمه بگیران حذف می کنند شاید در حال حاضر در آمریکا بیش از ۷۰ میلیون نفر بیکار باشند و همه این شرایط فضایی را در آمریکا ایجاد می‌کند تداوم و گسترش این اعتراضات را مشاهده کنیم.

وی افزود: به نظر می‌رسد انتهای این اقدامات موضوع استفاده از سلاح در آمریکا مطرح شود در حال حاضر رقص رقمی نزدیک به ۳۰ میلیون اسلحه در آمریکا ثبت شده است که تعداد ثبت نشده های این اسلحه ها بسیار بیش تر از این مقدار است بنابراین چشم‌انداز و آینده آمریکا احتمالاً استفاده از این سلاح توسط مردم بیکاری است که به نان شب هم نیازمندند و در مقابل ثروت های انباشته مشهود است و تفاوت فاحش بین مردم آمریکا قابل لمس است.

کارشناس مسائل بین الملل در ادامه اظهار کرد: جمعیت یک درصدی که امروز در امریکا صاحب همه چیز هستند و ۹۹ درصدی که صاحب هیچ چیزی نیستند کاملاً در تضاد با هم قرار گرفتند که در سال‌های اخیر قشر متوسط در آمریکا از بین رفته و تشکیل شکاف های اقتصادی و اجتماعی به گونه‌ای افزایش پیدا کرده که به نظر می‌رسد در شرایط کنونی، آینده روشنی متصور نیست البته استفاده از قوه قهریه که مدتی است در آمریکا به وجود آمده قطعاً افزایش پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: حتی اگر در شرایط کنونی وضعیت آمریکا به یک وضعیت مناسبی از جهت هیئت حاکم آمریکا در بیاید اما اتفاقی که در این روزهای اخیر افتاده حتماً به عنوان یک غده چرکینی در زیر پوست آمریکا مشاهده خواهد شد.

صدرالحسینی گفت: در شرایط کنونی وضعیت اقتصادی آمریکا به گونه ای است که به نظر می رسد یکی از معضلات شدید آمریکا مسئله اقتصادی است که حداقل ۱۰ سال طول میکشد تا وضعیت اقتصادی آمریکا به شرایط قبل از کرونا و اعتراضات اخیر برگردد.

وی در پایان گفت: به دلیل عدم هوشمندی مردم آمریکا و به دلیل عدم وجود جریان های قوی جایگزین لیبرال دموکراسی اتفاقاتی که شاید برخی افراد منتظر آن هستند که چیزی به نام انقلاب در آمریکا وجود دارد نیازمند زمان طولانی است و متاسفانه مردم آمریکا جایگزینی برای حکومت فعلی خود ندارند و این مسئله مسئولیت اندیشمندان و فرهیختگان جهان اسلام را افزایش می دهد که بتوانند الگوهای پیشرفته حکومت که توسط آیات الهی و سنت رسول الله و ائمه معصومین جاری و ساری شده است را به دیگر ملت ها از جمله ملت آمریکا منتقل کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رنگین پوستان در آمریکا حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • فیلم/ حمایت سیاه‌پوستان آمریکا از اعتراضات ضدصهیونیستی
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند
  • حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند