Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فواد محمدی کارشناس اداره امور اجتماعی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان درجلسه هماهنگی بررسی واحد‌های کشاورزی آسیب دیده کرونا گفت: دولت برای جبران خسارت واحد‌های تولیدی آسیب دیده در کشور ۷۰ هزار میلیارد ریال تخصیص داده که هم اکنون حدود ۵۰ درصد این میزان به استان‌ها ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: سهم واحد‌های تولیدی مشمول استان کردستان در مرحله اول چهار هزار و ۳۶۰ میلیارد اعلام شده که پیشتر شامل کسب و کارهایی، چون مراکز تولید و توزیع غذا‌های آماده و رستوران ها، حمل و نقل عمومی، مراکز گردشگری و هتل ها، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، تولید و توزیع پوشاک، مرکز باشگاهی و مجتمع‌های ورزشی می‌شد.

او یادآور شد:، اما در چند روز گذشته طبق مصوبه هیات وزیران برخی کسب و کار‌های کشاورزی نیز به این واحد‌ها اضافه شده که صاحبان این واحد‌ها برای بهره مندی باید ابتدا در سامانه کارا به آدرس https://kara.mcls.gov.ir ثبت نام کرده و بعد از بررسی توسط دستگاه‌های ذیربط و حایز شرایط تسهیلات آنان از سوی بانک‌های عامل پرداخت می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه شرط اصلی پرداخت تسهیلات به این واحد‌ها فعال بودن کارگاه‌ها و عدم تعدیل نیروی کار است، بیان کرد: نرخ سود تسهیلات ۱۲ درصد و مدت بازپرداخت با احتساب دوره تنفس ۲۴ ماه از ابتدای مهر سالجاری است.

مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این جلسه گفت: بر اساس دستورالعمل جدید معاونت اقتصادی رییس جمهوری، خسارت واحد‌های آسیب دیده کشاورزی از شیوع کرونا برای جبران احصا می‌شود.

سیف الله شاهوردی افزود: پیرو ابلاغیه جدید معاونت اقتصادی رئیس‌جمهور درمورد تعیین رسته‌های کسب و کار‌های آسیب دیده از بیماری کرونا دستورات لازم به وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.

او افزود: این رسته‌ها شامل شامل واحد‌های پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای سبزی و صیفی جات و مراکز عرضه و تولید گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی است و مرجع تشخیص و براورد خسارت واحد‌های فعال در این زمینه هم سازمان جهاد کشاورزی استان است.

شاهوردی گفت:حمایت‌های پیش بینی شده دولت در راستای جبران خسارت‌های وارد شده به واحد‌های تولیدی و خدماتی متاثر از شیوع ویروس کرونا صرفا مشمول بخش‌های غیر دولتی و سرمایه گذاران بخش خصوصی است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس واحدهای تولیدی جهادکشاورزی کردستان آسیب دیده واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت