Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری گفت: کشاورزانی که در ساعت پیک مصرف برق (ساعت ۱۲ الی ۱۶) صرفه‌جویی و موتورهای برق خود را روشن نکنند می‌توانند ۲۰ ساعت باقی‌مانده از شبانه‌روز به طور رایگان برق مصرف کنند.

مجید فرهزاد ۱۸ خردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در فصول گرم سال با افزایش مصرف برق روبرو می‌شویم، اظهار کرد: باید پیک مصرفی برق در ساعات اوج بار مدیریت شود تا شاهد خاموشی در بخش‌های مختلف نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۳۸۰ هزار مشترک برق در استان وجودد دارد، افزود: از این تعداد ۸۳ درصد مشترک در بخش خانگی، ۳ درصد عمومی، ۱۰ درصد تجاری، ۲ درصد کشاورزی و حدود ۰.۷۵ درصد صنعتی  وجود دارد.

به ازای هر درجه افزایش دما با افزایش مصرف ۷ مگاواتی در بخش‌های مختلف مواجه هستیم

وی اضافه کرد: میانگین هزینه صدور قبض در بخش خانگی برای هر مشترک در ۲ ماه حدود ۱۷ هزار تومان است و به ازای هر درجه افزایش دما با افزایش مصرف ۷ مگاواتی در بخش‌های مختلف مواجه هستیم.

فرهزاد با بیان اینکه سهمیه مصرفی تمامی شرکت‌های توزیع برق در استان‌ها بر اساس سهمیه مشخص شده است، گفت: اگر بار مصرفی از میزان تعیین شده بیش‌تر باشد بار مصرفی برای کنترل بار سایر استان‌ها و جلوگیری از قطعی کلی برق در کشور قطع می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم با طراحی بسته‌های تشویقی برای مدیریت مصرف در ساعات اوج بار از ایجاد خاموشی جلوگیری کنیم، در سال گذشته حدود ۵۴ روز بحرانی در اوج مصرف برق در استان داشتیم، اما خوشبختانه با مدیریت مصرف به سمت خاموشی اجباری نرفتیم.

وی با اشاره به اینکه ساعت پیک مصرف برق از ساعت ۱۹ الی ۲۳ شب به ساعت ۱۲ الی ۱۶ عصر تغییر پیدا کرده است، عنوان کرد: کشاورزانی که در ساعت پیک مصرف برق صرفه‌جویی و موتورهای برق خود را روشن نکنند می‌توانند ۲۰ ساعت باقی‌مانده از شبانه‌روز به طور رایگان برق مصرف کنند.

فرهزاد افزود: هزینه احداث نیروگاه برق بسیار بالا است به طوریکه برای تولید هر مگاوات برق سرمایه‌گذاری معادل ۵۰۰ هزار دلار نیاز است، بنابراین احداث نیروگاه صرفه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه تغییر ساعت کاری و تعطیلی در صنایع از آخر هفته به اواسط هفته موجب کاهش مصرف برق می‌شود، اضافه کرد: تنها ۳ درصد مشترکان برق خانگی پرمصرف هستند که برق مصرفی آن‌ها ۲۳ درصد گرانتر محاسبه می‌شود.

وی از عقد ۳ هزار تفاهم‌نامه با مشترکان برای کاهش مصرف برق در بخش‌های مختلف خبر و توضیح داد: در سال ۹۸ حدود یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیارد تومان پاداش برای مشترکان کم مصرف در نظر گرفته شد، همچنین امسال در سال جهش تولید به خاطر مباحث رونق تولید هیچ‌گونه قطعی برق در بخش صنعت نداریم.

فرهزاد یادآور شد: پیک مصرف برق در بخش خانگی و تجاری در ساعت ۱۹ الی ۲۳، در بخش اداری ۱۱ الی ۱۵ عصر و در بخش کشاورزی ۱۲ الی ۱۶ عصر است که مشترکان در این ساعات باید مصرف خود را مدیریت کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مطالبات این شرکت حدود ۵۰ میلیاردتومان است، اظهار کرد: ۴۰ درصد این مطالبات مربوط به ادارات و شرکت‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۴۰ میلیاردتومان در صنعت برق چهارمحال و بختیاری سرمایه‌گذاری شده است، تصریح کرد: در چند ماه آینده چند پروژه در حوزه صنعت برق در استان آماده افتتاح است، برای پست برق فرادنبه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است که این پروژه با حضور مسئولان کشوری تا یک‌ماه آینده افتتاح می‌شود.

فرحزاد در پایان در خصوص ۸ پروژه مصوب شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری در بحث جهش تولید، یادآور شد: برای اجرای این پروژه‌ها نیازمند ۴۰ میلیاردتومان اعتبار هستیم، اجرایی شدن این پروژه‌ها موجب رونق در بخش تولید می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری پيك مصرف برق كشاورزان چهارمحال و بختیاری بخش های مختلف پیک مصرف برق برق در استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۵۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان

 سهرابی بیدار در نشست کارگروه مدیریت مصرف برق استان گفت: این میزان از تولید ۴ هزارو ۲۸۷ میلیون کیلووات ساعت تولید یا تحویلی در سال است که ۹ و ۴ دهم این میزان تولید تلف می‌شود.

او به مصارف حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: در بخش کشاورزی ۵۰ درصد، در بخش خانگی ۳۲ درصد، در بخش صنعت ۱۱ درصد و در بخش عمومی و سایر مصارف ۷ درصد مصرف برق داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان در بحث توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به افزایش ۱۳۵ مگاوات نیروگاه در همدان اشاره و تصریح کرد: ۱۱ و ۴ دهم درصد تولید برق از نیروگاه‌های خورشیدی است که در استان تولید می‌شود و با افزایش نیروگاه جدید تولید برق به ۲۳ درصد خواهد رسید.

سهرابی بیدار از هوشمندسازی کنترل در بخش کشاورزی خبر داد و افزود: ۹۴ درصد مشترکان کشاورزی کنترل پذیر است.

او گفت: در مصارف خانگی جزو کشور‌های بدمصرف هستیم که مدیریت و صرفه جویی در مصارف خانگی ضروری است.

استاندار همدان هم گفت: باید رویکرد ما شعار سال باشد و جهش تولید با سرعتی فراتر از شرایط عادی صورت پذیرد تا شعار سال محقق شود.

قاسمی فرزاد، همچنین راهکار تحقق شعار سال را بهره وری در تولید دانست و افزود: باید نطام بهره وری ایجاد شود و میزان تلفات که ۱۰ درصد از تولید برق را در استان شامل می‌شود شناسایی و هدفگذاری شده و سالانه ۲ تا ۳ درصد از این تلفات کاهش یابد.

او تأکید کرد: کنترل هوشمند نیاز همه مصارف است و هوشمندسازی در مصارف پر مصرف کمک شایانی خواهد کرد چرا که بخصوص در بخش کشاورزی باید از تولید محصولاتی که نیاز بازار نیست و زمینه صادرات آن وجود ندارد اجتناب کرد، زیرا که ناطراز بودن در مدیریت انرژی و مدیریت تولید را شاهد هستیم.

استاندار همدان تصریح کرد: به شدت در مدیریت مصرف در حوزه خانگی باید انضباط حاکم باشد و انضباط انرژی داشته باشیم، زیرا در مصرف انرژی یک مدیریت درست مصرفی نیاز است و نباید از نرم متعارف مصرف بالا رود و اگر از نرم متعارف بالا رود باید قطعی اتفاق افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان