Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه رصدی بر بازار کالاهای اساسی مردم نشان می‌دهد که از آغاز شیوع کرونا شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت کالاها بودیم که نظارت‌های کافی بر بازار وجود نداشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح ‌قزوین؛ اقلام اساسی مایحتاج حذف نشدنی زندگی روزمره انسانی است که امروزه نوسات قیمت بازار دستی بر خرید و فروش این اقلام برده و گاها برخی از شهروندان را از تهیه‌ی این اقلام بی‌بهره کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به ماندگاری ویروس کرونا و نوسانات قیمت اقلام اساسی به ویژه حبوبات تصمیم گرفتیم سری به بازار قدیمی استان بزنیم و از وضعیت آخرین قیمت کالاهای اساسی مطلع شویم.

حبوبات

لوبیا قرمز: ۲۳ هزار تومان

لپه: ۱۸ الی ۲۴ هزار تومان

لوبیا چیتی: ۲۳ هزار تومان

عدس: ۱۷ الی ۲۱ هزار تومان

لوبیا سفید: ۲۳ هزار تومان

نخود: ۱۰ هزار تومان

لیمو امانی: ۷ هزار تومان

ذرت: ۱۲ هزار تومان

برنج

برنج هاشمی: ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان

برنج نیم‌دانه کاظمی: ۱۰ الی ۱۲ هزار تومان

برنج علی کاظمی: ۲۲ هزار تومان

برنج لاشه علی کاظمی: ۱۴ هزار تومان

برنج هندی دانه بلند: ۱۲ هزار تومان

برنج دودی: ۱۹ هزار تومان

برنج صدری هاشمی: ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان

 

سایر اقلام اساسی

شکر: ۸ هزار و ۵۰۰ تومان

قند: ۷ هزار تومان

رب: ۹ الی ۱۳ هزار تومان

روغن سرخ‌کردنی پنج کیلویی: ۲۱ الی ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان

روغن جامد پنج‌کیلویی: ۴۶ هزار تومان

ماکارانی: ۵ الی ۶ هزار و ۵۰۰ تومان
آبلیمو: ۱۲ هزار تومان

چای خارجی: ۵۹ الی ۶۹ هزار تومان

چای ایرانی: ۴۵ الی ۹۰ هزار تومان

ماست کوچک: ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

ماست سطلی: ۱۰ الی ۲۲ هزار تومان

شیر بطری: ۶ الی هزار تومان

شیر پاکتی: ۷ الی ۸ هزار تومان

خامه: ۳ الی ۶ هزار تومان

پنیر: ۸ هزار و ۵۰۰ الی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان

به گزارش صبح قزوین؛ متاسفانه رصدی بر بازار کالاهای اساسی مردم نشان می‌دهد که از آغاز شیوع کرونا شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت کالاها بودیم که نظارت‌های کافی بر بازار وجود نداشته است و هم اکنون نیز این روال ادامه دارد. با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم لازم است ستاد تنظیم بازار در قزوین برای رفع این موضوع تدابیری بیاندیشند.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار و ۵۰۰ تومان کالاهای اساسی ۱۲ هزار تومان بر بازار ۲۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود