Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@10:59:23 GMT

درمان حملات پانیک توسط متخصص هیپنوتیزم در تهران

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۶۶۶۲

درمان حملات پانیک توسط متخصص هیپنوتیزم در تهران

فردی که دچار حملات پانیک می شود، به قدری احساسات بد و ترسناکی را تجربه می کند که برای رهایی، چاره ای جز درمان آن ندارد. در این مطلب درباره روش های مختلف درمان حملات پانیک و نیز هیپنوتیزم درمانی حملات پانیک توضیحاتی داده شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فردی که دچار حملات پانیک می شود، به قدری احساسات بد و ترسناکی را تجربه می کند که برای رهایی، چاره ای جز درمان آن ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم زیادی چون تپش قلب، عرق کردن، استرس و اضطراب شدید، لرزش، تنگی نفس و احساس سنگی در قفسه سینه در زمان حملات پانیک فرد را اذیت می کند. در این مطلب درباره روش های مختلف درمان حملات پانیک و نیز هیپنوتیزم درمانی حملات پانیک و مراحل انتخاب متخصص هیپنوتیزم در تهران توضیحاتی داده شده است.

گاهی آنقدر این نشانه ها و احساسات شدید هستند که فرد فکر می کند دچار سکته قلبی شده است و در حال مرگ است. فردی که دچار حملات پانیک می شود، علت آن را نمی داند و این علائم ناگهانی و غیرقابل پیش بینی هستند. این استرس و اضطراب از علتی روحی در فرد بیمار نشان می دهد.

در این مطلب سعی می کنیم علت ها و بهترین روش های درمانی پانیک را بیان کنیم:

علت ‌یابی حملات پانیک

اولین اقدام برای درمان درست حملات پانیک، تشخیص علت آن است. حمله های اول پانیک معمولا بدون دلیل مشخصی اتفاق می افتد. بنابراین ترس از دوباره اتفاق افتادن این حالت ها از اساسی ترین علت های وحشت زدگی است. به دلیل اینکه فرد پس از حملات اول، نسبت به حالات و تغییرات بدنی خود حساس می شود و از هر نوع نشانه ای در بدن خود می ترسد. چنان چه اکثر حمله های بعدی، به خاطر ترسی است که فرد از این بیماری در ذهن خود دارد. این موضوع باعث می شود که فرد از موقعیت هایی که در آن دچار این اختلال شده است، دوری کند. پس این ترس از حمله پانیک موجب اختلال اضطراب در فرد نیز می شود.

روش های درمان حملات پانیک

با وجود تمام نکاتی که در مورد بیماری پانیک گفته شد، نکته مثبت این است که حملات پانیک با جلسات روان درمانی که با توجه به بیمار و نوع روش تعداد آن متغیر است، قابل درمان است. فرد با این جلسه ها به بهبودی کامل می رسد. برای درمان این بیماری از دارو نیز کمک گرفته می شود؛ اما چون علت اصلی حمله پانیک جنبه روحی دارد، باید حتما به صورت ریشه ای و با کمک روانشناس درمان شود. برخی از روش های درمانی وحشت زدگی و بیماری فوبیا بسیار به هم شبیه است.

روش رفتار آگاهانه، روشی برای درمان حمله های پانیک

اجرای مکان های باز درمان به شیوه رفتار آگاهانه، یکی از بهترین روش ها در درمان مشکلاتی مانند پانیک و فوبیا است. در این روش افراد با واقع بینی با ترس ها و موقعیت های استرس زا روبه رو می شوند. برای مثال اگر شخص در زمان رانندگی دچار اختلال شود، به جای ترس از مرگ ماشین خود را به کنار جاده هدایت می کند و متوجه می شود که اتفاق وحشت آوری قرار نیست رخ بدهد.

روش افشا برای درمان اختلال پانیک

در این روش درمانگر به شما کمک می کند که در یک محیط امن و تحت کنترل، حالت های فیزیکی که در زمان حملات پانیک به سراغ شما می آید را شبیه سازی کنید. پس از آن درمانگر برای مقابله و رفع این علائم ترس راهکاری درست را به شما یاد می دهد. برای مثال امکان دارد که او از شما بخواهد که زمان شروع حمله شروع به نفس نفس زدن بکنید و تلاش کنید تا همان حالت ها را تجربه کنید. در زمان تکرار کردن این تجربه ها ترس شما از این احساسات کمتر می شود و بهتر قادر به کنترل آن خواهید بود.

درمان حملات پانیک با کمک هیپنوتیزم درمانی

یکی از روش های درمانی حملات پانیک هیپنوتیزم است. یکی از مهمترین اثرات هیپنوتیزم ایجاد آرامش عمیق در فرد است. میزان آرامش ایجاد شده در هیپنوتیزم از ریلکسیشن عمیق تر است و می تواند در درمان حملات پانیک بسیار موثر باشد.

در صورتی که تمایل دارید از هیپنوتیزم برای درمان مشکل خود استفاده کنید توصیه می کنم ابتدا به دنبال یک متخصص هیپنوتیزم در تهران که حتما روانشناس باشد؛ باشید. چون هیپنوتیزم به تنهایی نمی تواند مشکل شما را حل کند. هیپنوتیزم ابزار کمکی است که روانشناس می تواند آن را همراه با دیگر روش های روان درمانی به کار ببرد. به همین دلیل متخصص هیپنوتیزم باید بداند که با توجه به شدت ، علایم و ریشه های حملات پانیک شما از کدام یک از روش های درمانی استفاده کند. مثلا در برخی از افراد هیپنوتیزم نمی تواند موثر باشد و حتی ممکن است میزان اضطراب آنها را افزایش دهد.

هیپنوتیزم درمانگر باید نوع پاسخ دهی فرد به هیپنوتیزم را بررسی کند و بر اساس آن تصمیم بگیرد که آیا هیپنوتیزم درمانی برای او مناسب است یا نه؟

برای پیدا کردن یک متخصص هیپنوتیزم در تهران توصیه می کنم مقاله دکتر بهشتیان درباره راهنمای انتخاب متخصص هیپنوتیزم در تهران را مطالعه کنید.

دکتر بهشتیان در این مطلب درباره مراحل تایید و انتخاب یک هیپنوتراپیست توضیحاتی داده اند تا به کمک آن بتوانید هیپنوتیزم درمانگر متحبری را پیدا کنید.

دارو درمانی برای حمله های پانیک

دارو درمانی روند درمان را آسان تر می کند؛ اما به تنهایی روش درمانی نیست. دارو فقط موجب کمتر شدن نشانه های پاینک می شود و به شخص کمک می کند که فرآیند درمان خود را بهتر طی کند. با این حال مصرف دارو و دوز آن باید حتما با دستور روانشناس تجویز شود. در صورتی که فرد شیوه زندگی خود را تغییر بدهد، دارو نیز تاثیر مثبت دارد.

بهبودی کامل حملات پانیک زمانی اتفاق می افتد که شخص علت حملات را ریشه یابی کند و از روش های تاثیرگذارتری برای رفع آن کمک بگیرد. اگر دچار حمله های وحشت زدگی می شوید برای یافتن علت حملات آن و روش های مقابله باید هر چه زودتر به روان درمانگر مراجعه کنید.

شما چه کمکی به خود باید بکنید؟

مطمئنا اولین شخصی که باید به شما کمک کند، خودتان هستید؛ پس سعی کنید اطلاعات خود را در مورد حملات پانیک بیشتر کنید. زمانی که آگاهی کافی در مورد این اختلال داشته باشید، می دانید که در زمان بروز آن اتفاق وحشت آوری رخ نمی دهد و قرار نیست بمیرید یا سکته کنید. این تنها در ذهن شما اتفاق می افتد.

قدم بعدی که باید برای خود بردارید، مشاوره گرفتن برای یادگیری روش های کنترل اضطراب است. برای کاهش اضطراب موارد زیر را رعایت کنید:

تکنیک های یوگا و ریلکیشن را انجام دهید. مصرف سیگار، الکل و مواد کافئین دار را ترک کنید. سعی کنید وقت خود را با خانواده و دوستان بگذرانید و از تنهایی دوری کنید. روش های نفس کشیدن صحیح را بیاموزید تا بتوانید در زمان حمله تنفس خود را کنترل کنید. افکار مثبت را در خود تقویت کنید. ورزش کمک مفیدی برای شما است. خواب کافی و تغذیه خوب داشته باشید. خلاصه و جمع بندی

امیدوارم این مطلب درباره روش های درمان حملات پانیک به شما کمک کرده باشد و در صورتی که برای درمان پانیک خود می خواهید از هیپنوتیزم درمانی استفاده کنید با مطالعه راهنمای انتخاب متخصص هیپنوتیزم در تهران بتوانید روان درمانگر مناسبی را برای مشکل خود پیدا کنید.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: حملات پانیک درمان حملات پانیک هیپنوتیزم درمانی مطلب درباره روش های درمانی روش های درمان برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

ایسنا/کرمانشاه قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی خبر داد.

دکتر افشین باقرزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی و درمانی در سال جدید، گفت: این میزان افزایش در بخش های مختلف متفاوت است، اما بطور میانگین شاهد افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی و درمانی در سال جدید هستیم.

باقرزاده گفت: بر اساس ابلاغ صورت گرفته قیمت تعرفه های پزشکی در سه بخش دولتی، عمومی غیردولتی و خصوصی متفاوت است.

وی افزود: در بخش «دولتی» تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۵۵ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص ۶۷ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۷۰ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۸۴ هزار و ۲۰۰ تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان و کارشناس پروانه دار ۳۱ هزارو ۳۰۰ تومان است.

باقرزاده گفت: در بخش «عمومی غیردولتی» نیز تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۵۶ هزار تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۹۲ هزار تومان، پزشک فوق تخصص یکصد و یازده هزار تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۱۱۹ هزار تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۱۳۶ هزار تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۴۹ هزار و کارشناس پروانه دار ۴۲ هزار است.

قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بخش «خصوصی» هم بر اساس ابلاغ صورت گرفته تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۱۲۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۹۴ هزار و ۵۷۰ تومان است و مابقی آن توسط سازمان های بیمه گر پرداخت می شود، تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک متخصص هم ۱۸۹ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۱۴۹ هزار و ۹۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان های بیمه گر پرداخت می شود.

وی تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص در بخش خصوصی را نیز ۲۴۱ هزار تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان سهم بیمار ۱۹۳ هزار و ۵۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان‌های بیمه گر پرداخت می شود.

باقر زاده تعرفه ویزیت پزشک متخصص روانپزشکی را نیز در بخش خصوصی ۲۵۱ هزار اعلام و تصریح کرد: سهم بیمار از این میزان ۲۰۱هزار و ۴۴۰ تومان است، تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص روانپزشکی هم در بخش خصوصی ۲۸۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۲۲۷ هزار تومان می باشد.

وی تعرفه ویزیت کارشناس ارشد پروانه دار در بخش خصوصی را ۱۰۲ هزار تومان و کارشناس پروانه دار را هم ۸۷ هزار تومان اعلام کرد.

باقرزاده گفت: در بخش خصوصی تعرفه ویزیت پزشک عمومی بالای ۱۵ سال سابقه هم جداگانه تعیین شده که ۱۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان است و سهم پرداختی بیمار از این میزان ۱۳۴ هزار و ۷۰۰ تومان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • متخصص بیمارستان شریعتی تهران خودکشی کرد