Web Analytics Made Easy - Statcounter

کسری غفوری روز یکشنبه در بازدید از مراحل احداث کارخانه سنگ آهک در شهرک صنعتی عطار نیشابور افزود: هر روز تاخیر بابت راه‌اندازی این طرح موجب چندین میلیارد تومان خسارت برای مجتمع فولاد خراسان می‌شود و ۲۰ هزار میلیارد ریال برای طرح مجتمع سنگان خواف در چارچوب تکمیل زنجیره تولید مجتمع فولاد خراسان نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این طرح سالها به دلایل مختلف به تاخیر افتاده بود و طی توافقی که با سهامداران در حال انجام است هرچه سریعتر این طرح به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان گفت: آهک یکی از نیازهای اساسی مجتمع فولاد خراسان است به همین خاطر ایجاد و احداث کارخانه آهک به همت شرکت تعاونی فولادیار موجب تامین پایدار این نیاز اساسی است که در این چارچوب یک معدن آهک به مبلغ ۳۲ میلیارد ریال خریداری شده و مراحل انتقال مالکیت آن در حال انجام است.
غفوری افزود: سرعت تورم بیشتر از میزان پیشرفت طرح‌هاست به همین خاطر باید با تامین به موقع نقدینگی، خرید تجهیزات مورد نیاز و انجام تمهیدات لازم از تبعات آن کاست و در این چارچوب سرعت احداث کارخانه آهک فولاد باید افزایش یابد و در این چارچوب نگاه‌های نظارتی باید به حمایتی تبدیل شود.
وی اضافه کرد: زیر ساخت‌ها و ضعف‌های فولاد خراسان به نسبت سایر مجتمع های فولادی کشور باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و در حال حاضر به همت مهندسان داخلی بیش از ۹۰ درصد قطعات مورد نیاز این مجتمع در داخل کشور تولید می‌ شود.
مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان گفت: این مجتمع در راستای ایفای تعهدات و مسوولیت‌های اجتماعی خود طرح احداث یک مجتمع فرهنگی، آموزشی و ورزشی را در نیشابور در دستور کار قرار داده است و در این چارچوب نیازسنجی‌های لازم انجام شده و همزمان طرح توسعه زیر سقف مجتمع فولاد خراسان برای تکمیل زنجیره تولید به طور جدی در دستور کار قرار دارد.
غفوری افزود: در طرح‌هایی که فولاد خراسان در آن ذینفع است نباید دغدغه کمبود نقدینگی داشته باشیم و با برنامه‌ریزی های انجام شده موانع و مشکلات قانونی برای تزریق پول در این مسیر حل می‌شود.



میزان اعتبار مورد نیاز برای احداث کارخانه آهک را نمی‌توان پیش‌بینی کرد

مدیرعامل شرکت فولادیار هم در این بازدید گفت: تاکنون حدود ۲۴۰ میلیارد ریال برای احداث کارخانه آهک هزینه شده است و پیش‌بینی اولیه ۵۴۰ میلیارد ریال بوده اما با توجه به تورم، میزان اعتبار مورد نیاز برای احداث این کارخانه را نمی‌توان پیش‌بینی کرد.
سید محمد علی موسوی‌فرد افزود: طرح احداث کارخانه آهک فولاد خراسان در زمینی به وسعت هفت هکتار در شهرک صنعتی عطار از اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ شروع شده است و پیش‌بینی می‌شود در شهریور ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد.
وی اظهار داشت: با توجه به این که فولاد خراسان سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن سنگ آهک کَلسینه شده نیاز دارد با همکاری فولادیار مراحل ساخت کارخانه آهک به ظرفیت هزار تُن آغاز شد.
مدیرعامل شرکت فولادیار گفت: با راه‌اندازی این کارخانه برای حدود ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال‌زایی می‌شود و مراحل احداث و ساخت آن کاملا با تکیه بر توان و دانش فنی مهندسان داخلی است و می‌توان گفت نخستین کارخانه کاملا ایرانی در بخش تولید آهک صنعتی است.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها صندوق حمایت و بازنشستگی كاركنان فولاد نیشابور سنگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق حمایت و بازنشستگی كاركنان فولاد نیشابور سنگان صندوق حمایت و بازنشستگی كاركنان فولاد نیشابور سنگان مجتمع فولاد خراسان احداث کارخانه آهک میلیارد ریال مورد نیاز پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۷۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است

به گزارش جام جم آنلاین البرز، رحیم خاکی اظهار کرد: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسرا‌های ایرانی به ثبت جهانی رسید.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد و باید هر چه سریعتر برای این موضوع اقدام شود.
او با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیری هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست، بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یکبار به صورت کامل مرمت بنا صورت گیرد.
به گفته او کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه و یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی است که در راستای حمایت از تولید ملی نیز قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود