Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در زمان شیوع کرونا ۱۰ درصد مردم جامعه اصلا به رعایت رفتارهای بهداشتی فردی مقید نبوده اند. ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، احمد غیاثوند با اشاره به انجام طرح پژوهشی «وضعیت رفتارهای پیشگیرانه مردم در سطح جامعه» و نتایج این طرح اظهارداشت: بر اساس این طرح، آغاز آموزش مهارت‌ها و توصیه‌های بهداشتی از طریق رسانه‌های جمعی از اوایل اسفند ماه، رفتارهای پیشگیرانه مردم جامعه را می‌توان در دو سطح در نظر گرفت: سطح نخست، رفتارهای پیشگیرانه فردی و سطح دوم، میزان رفتارهای پیشگیرانه جمعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در رفتارهای پیشگیرانه فردی که یکی از آنها شستشوی مدام دست‌ها بود حدود 95.9 درصد مردم جامعه از ابتدای شیوع ویروس به این توصیه بهداشتی عمل کرده‌اند و کمتر از یک درصد در ایام عید و نیز کمتر از یک درصد اصلا مقید به ان نبوده اند. 

غیاثوند تاکید کرد: یکی دیگر از رفتارهای پیشگیرانه از ابتلاء به کرونا استفاده از دستکش بود که 80 درصد مردم از ابتدای گسترش ویروس کرونا، شروع به پوشیدن دستکش کرده اند و 8 درصد در اواخر اسفند و نیز 2 درصد از ایام عید به بعد از دستکش استفاده کرده‌اند و همچنین 98 درصد هیچ وقت از دستکش استفاده نکرده‌اند. 

مدیر گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: استفاده از ماسک در بیرون از منزل هم که به عنوان سومین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا بود  79 درصد از پاسخگویان از ابتدای  شیوع ویروس کرونا از ماسک استفاده کردند و 7 درصد در اواخر اسفند و نیز 2 درصد بعد از عید از ماسک استفاده کردند  و 12 درصد هیچ وقت در بیرون از منزل ماسک استفاده نکرده‌اند. 

وی با اشاره به روش استفاده از ژل ضد عفونی کننده یا الکل برای جلوگیری از ابتلاء به کرونا نیز بیان داشت: 86 درصد مردم از ژل ضد عفونی کننده یا الکل استفاده نکرده‌اند، شش درصد هیچ وقت به چنین توصیه بهداشتی عمل نکرده اند. 

غیاثوند با اشاره به روند شستشوی وسایل خریداری شده برای منزل از زمان بروز شیوع کرونا نیز گفت: 92 درصد از پاسخگویان با شروع ویروس کرونا اقدام به شستشوی وسایل خریداری شده برای منزل می‌کردند و 1.2 درصد هیچ وقت چنین کاری را نکرده‌اند. 

مدیر گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی نصریح کرد: براساس این طرح پژوهشی درباره رفتارهای پیشگیرانه فردی می‌توان نتیجه گرفت حدود 74 درصد مردم در حد زیاد، 16 درصد در حد متوسط به انجام رفتارهای پیشگیرانه فردی پرداخته‌اند و 10 درصد مردم جامعه اصلا به رعایت رفتارهای بهداشتی فردی مقید نیستند. 

وی درباره رفتارهای پیشگیرانه جمعی که در این طرح پژوهشی بررسی شده است نیز گفت: رعایت فاصله اجتماعی در روابط با دیگران  83.5 درصد نمونه از ابتدای شیوع ویروس به چنین توصیه‌ای عمل می کردند و 10 درصد در اواخر اسفند به این توصیه عمل کردند و 5 درصد بعد از عید به این توصیه عمل کردند و 1.5 درصد نیز اصلا فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند. 

سلیمی: دانشگاه علامه طباطبایی در دوران کرونا 52 برنامه علمی بین‌المللی مجازی برگزار کرده استامتحانات پایان‌ترم دانشگاه علامه طباطبایی به صورت مجازی برگزار می‌شودنظام بین‌الملل پساکرونا چگونه خواهد بود؟/ مقاله‌ای از دهقانی فیروزآبادی استاد دانشگاه علامه طباطبایی

وی درباره سطح ارتباطات خانوادگی بعد از شیوع ویروس کرونا نیز گفت: حدود 17 درصد مردم در قرنطینه خانگی کامل بوده‌اند و 77 درصد مردم با برخی از اعضای خانواده یعنی پدر و مادر یا فرزندان رفت و آمد کرده اند و 2.5 درصد با خواهر و برادرشان و نیز 1.8 درصد با اقوام و آشنایان رفت و آمد کرده اند.  
غیاثوند گفت: 81 درصد مردم توصیه‌های بهداشتی جمعی را کاملا رعایت کرده و در مقابل 9 درصد اصلا اهمیتی نمی دهند و 17 درصد مردم در قرنطینه خانگی کامل بوده اند و 77 درصد اذعان داشتند که با اعضای خانواده یعنی پدر و مادر با فرزندان رفت و آمد کرده اند.  

وی در پایان گفت:  حجم نمونه این پژوهش یک هزار و ٦ نفر بوده است و 64 درصد نمونه پژوهش را زنان و 36 درصد را مردان به خود اختصاص داده اند.این پژوهش در اسفند ٩٨و فروردین ٩٩ صورت گرفته است.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه علامه طباطبایی (ره) ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی ره ویروس کرونا دانشگاه علامه طباطبایی ره ویروس کرونا دانشگاه علامه طباطبایی درصد هیچ وقت ویروس کرونا مردم جامعه شیوع ویروس درصد مردم نکرده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد