Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله حقیقی روز یکشنبه در ستاد پیشگیری از کرونای استان با اشاره به اقدامات انجام گرفته در ارتباط با این بیماری افزود: بر این اساس تست سرپایی از بیماران مشکوک با هدف مراجعه نکردن آنها با مراکز بیمارستانی انجام و با این کار خدمات رسانی بهینه به بیماران نیازمند و واقعی مورد توجه قرار گرفت.

وی اضافه کرد: تاکنون ۲ مرحله غربالگری بیماری کرونا در استان انجام شده و حدود ۱۵ هزار و ۳۱۹ نفر به‌صورت سرپایی غربالگری شده‌اند که از هفته گذشته به‌عنوان طرح پایلوت کشوری در همه سنین مرحله سوم غربالگری بیماری کرونا با سنجش میزان ایمنی بدن و سرایت بیماری در بین افراد مبتلا، آغار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح سوم غربالگری بیماری کرونا در هفته‌های اول، دوم، سوم، سه ماهه و ۶ ماهه اول برای پایداری ایمنی انجام خواهد شد، گفت: آمارهای دانشگاه علوم‌پزشکی نشان‌دهنده موفقیت استان در کنترل بیماری بود به طوریکه از ۱۵ هزار و ۱۲۹ نفری که آزمایش سرپایی گرفته شده، حدود سه هزار نفر مثبت بوده و ۴۴۲ نفر آنان در نقاهتگاه های استان برای مداوا و ۶۵ نفر دیگر در بیمارستان‌ها بستری بوده و باقی افراد در منازل خود مداوا شدند.

این مسئول با بیان اینکه فقط ۲ درصد از آمار یاد شده در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند، ادامه داد: در ایام کرونایی بیش از ۳۰ درصد تخت‌های بیمارستانی استان اشغال شد که این مهم نشان‌دهنده کار بسیار خوب دانشگاه علوم‌ پزشکی استان است و با انجام تست سرپایی نیز مورد فوتی گزارش نشد.

حقیقی با تاکید بر اینکه بر خلاف تصور عموم، بیماری کرونا تمام نشده  است، ادامه داد: تحقیقات نشان می دهد که تا کنون واکسن مورد نیاز برای رهایی از این بیماری پیدا نشده و براین اساس بهترین کار برای در امان ماندن از این ویروس خطرناک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از لوازم حفاظتی مورد نیاز است.

این مسؤول به بی تفاوتی عده ای از مردم در خصوص بیماری کرونا و انجام کارها طبق روال قبلی ادامه داد: متاسفانه مسافرت های چند روز گذشته، طبیعتگردی و از همه مهمتر برگزاری مجالس ختم با حضور عده ای کثیری ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفره به ویژه در روستاها مشکل آفرین شده است که در این راستا فرمانداران به این مهم توجه جدی داشته باشند و با تشکیل جلساتی به این مهم توجه کنند.

وی اظهار داشت:  این در حالی است که طی هفته گذشته شهرستان ایجرود به لحاظ کرونا وضعیت سفید داشت و حتی نماز جمعه در آن برگزار شد، اما به دلیل رعایت نکردن فاصله اجتماعی در مراسم های مختلف، اکنون وضعیت آن قرمز شده است.

استاندار زنجان شرط اول بازگشایی اماکن و مشاغل را تاییدیه مرکز بهداشت و شرط دوم را نیز رعایت پرتکل‌های بهداشتی عنوان کرد و گفت: اگر طبق بازرسی‌های مکرر پروتکل های بهداشتی رعایت نشود، باید به قانون پاسخ‌گو باشند.

 حقیقی به مردم استان اطمینان خاطر داد که تاکنون همه تجهیزات درمانی و کالاهای ضروری تامین شده و خدمات ضروری ارائه می‌شود و امنیت همچنان برقرار است.

استاندار زنجان همچنین لزوم همکاری دستگاه های بیبن بخشی به ویژه شهرداری در انجام هر چه بهتر امتحانات دانش آموزان پایه های نهم و دوازدهم را یادآور شد و افزود: باید تلاش شود پروتکل های اعلام شده در مدارس و حتی دانشگاهها با دقت تمام مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: فرمانداران تابعه استان با تشکل جلسه این مهم را الزامی کنند و کمیسیون دانشجویی نیز با هدف بررسی وضعیت و ارایه راهکارها در این زمینه تشکل شود.

این مسؤول ادامه داد: استودیوی سلامت استان نیز با یک روال جدید و مفیدتر و پویاتر فعالیت خود را با هدف اطلاع رسانی آغاز کند که در این راستا در صورت نیاز با انعقاد تفاهم نامه ای از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مساعدت های لازم انجام می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: چاپخانه های این استان حق چاپ اطلاعیه های مربوط به تجمعات را نداشته و علاوه بر آن موضوع وبا نیز باید بیش از گذشته با توجه به شرایط کرونایی از سوی فرمانداری های استان جدی گرفته شود.

برچسب‌ها کرونا استانداری زنجان فتح‌الله حقیقی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی بعد از ظهر پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها با تبریک این روز اظهار کرد: وظایف شوراها در قانون کاملاً روشن است لذا اعضای شورا منتخب مردم در پارلمان محلی بوده و مردم به آنان اعتماد کردند تا اهداف قانون اساسی را اجرایی کنند.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه ۱۸۰۰ دهیاری، بیش از ۲۰۲۰ روستا و ۵۶ شهر در گیلان با داشتن شورا فعالیت می‌کنند، افزود: انتقال مطالبات مردم به مسئولین اجرایی در رفع مشکلات اثرگذار است و باعث رونق و آبادانی می‌شود.

وی با اشاره به و تعامل و وحدت شورای اسلامی با شهرداری رشت ادامه داد: در ۶ دوره اخیر شورای شهر رشت، این دوره شورا نشان داد که پای کار و تعهدی که به مردم داده ایستاد و همین امر سبب شده که شهردار با انگیزه پروژه‌های بزرگی را اجرایی کند و نشان دهنده همدلی و تعامل شورا و شهرداری است.

عباسی با بیان اینکه شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند، ادامه داد: شوراها نماینده دولت در شهر یا روستا است چرا که مدیریت را در شهر و روستا پارلمان محلی انجام می‌دهد، انتقال مطالبات مردم به مسؤولان اجرایی در رفع مشکلات اثرگذار است و سبب رونق و آبادانی می‌شود.

استاندار گیلان عملیات وعده صادق را حرکت بازدارنده دانست و تصریح کرد: با اجرای این عملیات قدرت بلامنازع جمهوری اسلامی ایران در دنیا به اثبات رسید و این حکایت از به ثمر نشستن خون شهدای ما دارد.

وی با بیان اینکه اگر به عنوان استاندار خیلی مورد هجمه قرار می‌گیرم به این دلیل است کار می‌کنیم و این مطابق میل جریان غیر همسو نیست، تأکید کرد: کار و تلاش کنید و فقط هدفتان خدمت صادقانه به مردم باشد؛ تاکنون در هر حوزه‌ای قول دادیم، صادق الوعد بودیم رفع چالش‌های بخش کشاورزی، تعهد اشتغالزایی و کاهش بیکاری، آغاز سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰ همت در بخش اقتصادی، ایجاد زنجیره ارزش در تولیدات از جمله اقداماتی انجام گرفته است.

استاندار گیلان بیان کرد: از شما انتظار دارم در بحث پسماند و تفکیک از مبدا جدی‌تر ورود کنید، از شهرداران و دهیاران موفق در این بخش قدردانی می‌کنیم. پهنه پسماند سراوان به اندازه ۴۰ سال کار دارد و متأسفانه تا پیش از این به علت عدم ثبات مدیریت شهری ساماندهی آن پیشرفتی نداشت اما ساماندهی پهنه سراوان به ۸۵ درصد رسیده است، اکنون ساماندهی شیرآبه در سراوان مانده که بعد از تعیین پیمانکار آغاز می‌شود، کارها در حال انجام است پیگیر زباله سوز هم هستیم.

وی با بیان اینکه همه شهرها در بحث ساماندهی پسماند دست به کار شوند و معضل زباله را جدی بگیرند، ادامه داد: تصفیه خانه شهر صنعتی ۲۵ درصد پیشرفت دارد که ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار تاکنون تخصیص یافته است.

کد خبر 6095165

دیگر خبرها

  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت