Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سازمان بهداشت جهانی با تغییر برخی از توصیه های پیشین خود خواستار استفاده افراد از ماسک در اماکن عمومی و پر رفت و آمد شده است. تاریخ انتشار: 17:57 - 18 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۷۰۶۶ خبرگزاری میزان – پس از گذشت حدود ۷ ماه از شیوع ویروس کووید ۱۹ در جهان و قربانی شدن بیش از ۴۰۰ هزار نفر و ابتلای نزدیک به ۷ میلیون نفر و با وجود شناخت نسبی درباره عملکرد این ویروس اما کرونا ابعاد جدیدی از چهره خود را به نمایش گذاشته و سازمان بهداشت جهانی را مجبور به تغییر دادن قوانین مربوط به کنترل این ویروس کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پروتکل‌های مختلفی که از همان روز‌های نخست شیوع کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی مطرح بود اکنون با تغییرات همراه شده است.
سازمان بهداشت جهانی به تازگی توصیه های مربوط به استفاده از ماسک را تغییر داد و اعلام کرد که افراد باید در امکان عمومی از ماسک استفاده کنند.
دبیر کل سازمان بهداشت جهانی می‎گوید که این سازمان دستورالعمل پوشیدن ماسک در اماکن عمومی را با بررسی دقیق همه شواهد و مشاوره با کارشناسان بین المللی و گروه‌های امدادی، تهیه کرده است.
دستورالعمل جدید سازمان بهداشت جهانی درباره استفاده از ماسک با آنچه پیش از این بیان شده بود، متفاوت است.
پیش از این شواهد و مدارک کافی دال بر اینکه افراد سالم باید از ماسک استفاده کنند وجود نداشت و پوشیدن ماسک تنها برای افراد بیمار یا افرادی که نگران بیماری بودند، توصیه می‎شد.
اکنون سازمان بهداشت جهانی در دستورالعمل‌های اصلاح شده خود پیشنهاد داده که همه افراد باید در اماکن عمومی از ماسک‌های پارچه‌ای (غیر پزشکی) استفاده کنند.
ماسک‌های پارچه‌ای باید حداقل ۳ لایه داشته باشند؛ همچنین، افرادی که علائم ابتلا را دارند، علاوه بر قرنطینه کردن خود و عمل به توصیه های پزشکی، باید از ماسک پزشکی استفاده کنند.

به گزارش پایگاه «ایندین اکسپرس»، سازمان بهداشت جهانی به دولت‌ها توصیه کرده تا عموم مردم را به پوشیدن ماسک در مکان‌های عمومی، رعایت کردن فاصله فیزیکی در وسایل نقلیه عمومی، مغازه‌ها و سایر محیط‌ های کوچک تشویق کنند. بیشتر بخوانید:  جولان مرگ در مراکز سالمندان آمریکا و انگلیس، تعطیلی مدارس اراضی اشغالی علاوه بر آن سازمان بهداشت جهانی، در اماکنی که سرعت انتقال ویروس زیاد است، استفاده از ماسک‌های پزشکی را توصیه می‌کند.
در همین حال، دولت هند پوشیدن ماسک را در اماکن عمومی اجباری کرده است.
در آمریکا نیز مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها اعلام کرده همه افرادی که در بیرون حاضر می‌شوند باید از ماسک پارچه‌ای استفاده کنند.
دولت انگلیس نیز اعلام کرده که مردم این کشور باید در مکان‌های سر بسته و اماکن عمومی از ماسک استفاده کنند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا سازمان بهداشت جهانی استفاده از ماسک اماکن عمومی استفاده کنند پوشیدن ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «آسوشیتدپرس» به نقل از منابع آمریکایی نوشت که (رژیم) اسرائیل این هفته طرح خود برای تخلیه غیرنظامیان فلسطینی پیش از عملیات احتمالی در رفح را به مقام‌های دولت بایدن اطلاع داده است.

منابع وابسته به دولت واشینگتن که مجاز به اظهارنظر علنی نبودند و با این شرط که نامشان فاش نشود قبول کردند تا درباره این موضوع حساس صحبت کنند، گفتند که طرح تفصیلی اسرائیلی‌ها، دیدگاه دولت ایالات متحده مبنی بر اینکه پیشبرد عملیات نظامی در رفح باعث به خطر افتادن جان تعداد زیادی از غیرنظامیان بی‌گناه فلسطینی خواهد شد را تغییر نداده است.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، علی‌رغم هشدار‌های «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و دیگر مقام‌ها غربی مبنی بر اینکه حمله به رفح، منجر به افزایش وحشتناک آمار تلفات غیرنظامیان و وخیم‌تر شدن بحران انسانی در غزه خواهد شد، پافشاری کرده است که در هر صورت، عملیات نظامی را در رفح انجام دهد.

واکنش آمریکا

در همین رابطه، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، مدعی شد: موضع ما ثابت است و باید قبل از تصمیم اسرائیل برای ورود به رفح، یک طرح روشن برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه شود.

وی در عین حال اذعان کرد که عملیات بزرگ ارتش اسرائیل در رفح خسارتی فراتر از حد انتظار (حد قابل قبول) به همراه خواهد داشت.

وزیر خارجه آمریکا همچنین از امکان تشکیل کشور مستقل فلسطینی با حفظ امنیت اسرائیل سخن گفت.
با این حال، وی جنبش حماس را به کارشکنی در مسیر آتش بس متهم کرد و مدعی شد: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش بس، حماس است.

بلینکن در نهایت مدعی شد: ما منتظر هستیم تا حماس با آتش بس و آزادی گروگان‌ها موافقت کند.

هشدار سازمان جهانی بهداشت

همزمان، «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت بار دیگر درباره هرگونه حمله زمینی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد و خواستار توقف جنگ شد. 

وی طی پستی در شبکه اجتماعی، نوشت که سازمان جهانی بهداشت عمیقاً نگران است که «عملیات نظامی در سطح وسیع در رفح غزه ممکن است منجر به حمام خون شود و سیستم بهداشتی را که از پیش فروپاشیده، تضعیف کند».

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال بمباران مناطق مختلف رفح است و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر انجام حمله زمینی به این منطقه با ادعای نابودی آخرین گردان‌های حماس پافشاری می‌کند. هرچند که کشور‌های اروپایی، ایالات متحده آمریکا به عنوان متحدان اصلی رژیم اسرائیل از نتانیاهو می‌خواهند که از این اقدام پرهیز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد